Google Bile İsyanlarda!
-
XanTos bunu yazdı:
-----------------------------Bende çıkmıyor "why turkish people" a kadar yazdım "why turkish people so stupid" çıktı :|
-----------------------------.com da olmuyor.
com.tr dene
:)
-
Konuyu görmedim haber olarak vermiştim bende az önce :) Komik..
-
http://www.google.com.tr/trends/?q=why+do+turkish+people+add+me+on+facebook
Türklerin götlerinden uydurup ortaya attıgı bişey. Yabancılar deil sadece türkler arıyor bu cümleyi
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------http://www.google.com.tr/trends/?q=why+do+turkish+people+add+me+on+facebook
Türklerin götlerinden uydurup ortaya attıgı bişey. Yabancılar deil sadece türkler arıyor bu cümleyi
-----------------------------yabancılar arıyo demedik ki zaten hacım gugıl taramış onların muhabbeti bizde aradık :)
-
oda bi şeymi be ben google bana karı bul yazan gördüm,
-
ben bunları gördükçe utanıyorum. yazık çok yazık. kendi kendimizi aşşalıyoruz.
-
çok yanlış bir imaj bırakılıyor.
-
utandım lan bendede var 3-4 tane ekli doğum günüm olsun arkadaşlarımdan kutlamayan olur onlar kutlar ama :D (hb t u)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------bi rus da bu yanıtı vermş forumun birinde
"yep...a turkish guy added me on facebook...then his brother added me on facebook and started sending me poems and asking me if i wanted to come to turkey to visit him . a lot of them are on the penpals sites as well. i dont know why...maybe we look like turks or something"
-----------------------------why yazdım direk çıktı hakaten google a ya..aboo..
o değilde hatun gene gayet yi niyetli davranmış, belki türke benziyoruzdur vs diye :D -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------bi rus da bu yanıtı vermş forumun birinde
"yep...a turkish guy added me on facebook...then his brother added me on facebook and started sending me poems and asking me if i wanted to come to turkey to visit him . a lot of them are on the penpals sites as well. i dont know why...maybe we look like turks or something"
-----------------------------why yazdım direk çıktı hakaten google a ya..aboo..
o değilde hatun gene gayet yi niyetli davranmış, belki türke benziyoruzdur vs diye :D
-----------------------------yok be hacı bunu yazanda Türk kesin üç beş ne düşürürsem hesabı :D