Google DNS Admin Olarak Bizi Seçti...
-
beyler aldıgınız domainleri firma 1-2 gün sonra geri alır hatırlatayım hosting falan almayın o domainler için :)))
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
beyler aldıgınız domainleri firma 1-2 gün sonra geri alır hatırlatayım hosting falan almayın o domainler için :)))
-----------------------------ben 30 gün garantisi veriyorum: ))) benden alanlara 30 gün %100 uptime garantili tam sosyal mühendislik mallar bunlar
-
ahaha :D
-
renegadealien bunu yazdı:
ahaha :D
-----------------------------çok ciddiyim:)
bu arada yeni procemlen tanıştıriim: )
www.google,mw'nin bu gün itibari ile sahibisi ta kendimdir
microsoft,mw yi saymiyorum bile:p
http://www.registrar.mw/index.php?d=0&domain=google,mw&Submit=Search
-
mahkeme kararıyla gene engellenecez anlaşılan
edit: bu arada milletin hevesi kursağında kalacak anlaşılan.:D niye böyle yapıyorsunuz le:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
herkes alıyosa bende alıyım bari :D
3gp.mw boşsa biri bana alabilirmi :)
-----------------------------foxxly hayatın 3gp olmuş birader ya. senin siteye takılıodum bi ara :))
-
arkadaslar su anda satın alabılıyor muyuz bu domaminden .mw uzantılı yani?
-
Malavi Cumhuriyeti (Republic of Malawi, Dziko la Malaŵi, Mfuko la Malaŵi) güneydoğu Afrika'da bir ülkedir.
Tanzanya, Mozambik ve Zambiya ile komşudur. Ülkenin doğusundaki Malavi Gölü (Nyasa Gölü) yüzölçümün beşte birini oluşturur ve kuzeyden güneye uzanan büyük bir göldür.
1963'te İngiliz Milletler Topluluğu (Commonwealth) üyeliğine giren Malavi, 1964'te bağımsızlığını kazanmıştır. Nüfus yoğunluğu yüksek bir ülkedir. Ülkede yaşayanlardan Chewa 'lar nüfusun büyük bir kısmını oluşturur, Nyanja kabilesi, "Tonga"lar, kulak kesen Zulu kökenli Ngoni'ler, Tumbuka'lar ve çoğunluğu [Othimes kabilesı] olan Yao'lar diğer gruplardır.
Ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayalıdır. En fazla ihraç ettiği ürünler arasında tütün, çay ve şeker kamışı, pamuk, kömür, boksit ve uranyum'dur.
-
google mısın sen ?
Malawinib neresı oldugunu acıklamana ne gerek var.
Bu konu acıldıgında sen yoktun burada.Gereksiz yoruma ne gerek var ?
-
HeYeT bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
herkes alıyosa bende alıyım bari :D
3gp.mw boşsa biri bana alabilirmi :)
-----------------------------foxxly hayatın 3gp olmuş birader ya. senin siteye takılıodum bi ara :))
-----------------------------:D
güzel bişey ya 3gp :P
bu arada niye upladınız lan :|