Google İle Ayda 5,000$ - Gerçek Mi Bu?
-
Birkaç site daha gördüm bununla ilgili. İng var ama pek iyi değil tam olarak ne diyor ne ediyoruz =) Saçma bişeyler varmı kazanmamızı engelleyen?
Çeklerin fotosuna kadar koymuşlar sitelere.. Bide , bunların reklamını çeşitli sitelerde gördüm ama googleye değil adbrite gibi sitelere reklam vermişler...
http://www.marylifeblog.com/
-
Aha bitane daha
http://www.my-internet-payday.com
-
daha fazla kazananlarda vardır heycana gerek yok
-
kazannmak ayrı bu kazandırıyım diyor :D
-
evet kazanılabilir 10,000 $ bile kazanılabilir biliyorum ama yöntemleri var taktikleri var.
Yabancı forumlara bakarsanız google ilgili bir sürü hile yazıyor adamlar herşeyi düşünmüş kazanıyorlar bizde bakıyoruz :S
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------evet kazanılabilir 10,000 $ bile kazanılabilir biliyorum ama yöntemleri var taktikleri var.
Yabancı forumlara bakarsanız google ilgili bir sürü hile yazıyor adamlar herşeyi düşünmüş kazanıyorlar bizde bakıyoruz :S
-----------------------------google anlarsa sokar banı :/
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------evet kazanılabilir 10,000 $ bile kazanılabilir biliyorum ama yöntemleri var taktikleri var.
-----------------------------yoo ben bir yöntem buldum 2 ayda 1500$ civarı para kazandım 3.aya banlandım :D
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------yoo ben bir yöntem buldum 2 ayda 1500$ civarı para kazandım 3.aya banlandım :D
-----------------------------paranı aldınmı bari :D
-
hea bizde denedik o işi ip değiştirdik proxy kullandık çerezleri silip silip girdik sitemize :))
2 haftada 90 küsür dolar yaptık ama 100 ü göremeden banlandık :S
şimdi oyunu kurallarına göre oynuyoruz :))
not: sağlam bi vb db si aranıyor seo yapıp vb seo kascam manyak hit yapıyo :|
-
Arkadaşlar yöntemi sormayın söylemem yabancı forumları araştırın
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hea bizde denedik o işi ip değiştirdik proxy kullandık çerezleri silip silip girdik sitemize :))
2 haftada 90 küsür dolar yaptık ama 100 ü göremeden banlandık :S
şimdi oyunu kurallarına göre oynuyoruz :))
not: sağlam bi vb db si aranıyor seo yapıp vb seo kascam manyak hit yapıyo :|
-----------------------------pageranksız seo bi halta yaramıyo :/ bu arada konunun içine ettik