folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google İşi İyice Sıkı Tutmaya Başladı Çok Sağlam Güncelleme Geldi Ve Geliyor

Google İşi İyice Sıkı Tutmaya Başladı Çok Sağlam Güncelleme Geldi Ve Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

satır satır aynı tespitler mi olur arkadaş..

bu verdiğin tavsiyeler yakın zamanda altın değerinde olacak hoca, ellerine sağlık

Anlayana hocam.. burda yazıyorum millet girip bakmıyor bile. ama millet parayla ebook sattığı zaman çatır çatır alıyolar. Anlayana :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

google artık internet çöplüğünün karşısını almak için DMCA daki şikayetleri baz almaya başlamış..

şuna katılmıyorum. internet çöplüğünü dmca temizlemez, onun için farklı filtre kullanırsın, dmca telif hakları şikayetleri ile ilgilenir.

dmca tüm uploaderların ortak düşmanıdır. film,müzik,ebook  warez adına ne varsa (telif haklı) hepsini kapsar.

warez çöplük demek değildir. 

çöplük = cp siteler, spam siteler.

ayrıca google ın dmca yı dikkate almasının en büyük nedeni yakında play e gelecek dijital kitaplar, müzikler, filmler. kendisi satış yapacak. dolayısı ile free ye neden izin versin ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

google artık internet çöplüğünün karşısını almak için DMCA daki şikayetleri baz almaya başlamış..

şuna katılmıyorum. internet çöplüğünü dmca temizlemez, onun için farklı filtre kullanırsın, dmca telif hakları şikayetleri ile ilgilenir.

dmca tüm uploaderların ortak düşmanıdır. film,müzik,ebook  warez adına ne varsa (telif haklı) hepsini kapsar.

ayrıca google ın dmca yı dikkate almasının en büyük nedeni yakında play e gelecek dijital kitaplar, müzikler, filmler. kendisi satış yapacak. dolayısı ile free ye neden izin versin ?

Çok dar bir bakış açısı ile baktığının sende farkındasın hocam.

Satış yapabilir google tabiki sebeplerden birisi budur, fakat verdiğim sitelerdeki yorumları okursan anlayacaksın. yandex, yahoo sonuçları ile google sonuçları çok farklıdır. Birçok kişi googlede aradığını bulamazken ( yani kırık linkler, yönlendirmeler antiseo, site dışı seo vs.. vs.. sebebi ile ana orjinal sitenin sıralamada gerilemesi ) özellikle yandex de bulunduğunun ve temiz sonuçlar olduğunu yazmakta.

Çöplük dediğimiz olay bu. Google orjinal siteleri öne çıkartmak çabasında. Çöplük kelimesi burda yukarıda saydıklarımızı içermekte.

Botla çekenler c/p yapanlar yönlendirmeler vs.. hepsi dalgalanmalardada görüldüğü gibi gerilemekte. Ve hatta google ilk kez torrent sitelerini vurmuş.

Google gibi bir şirket şak diye değişime gidemez bu çok sarsıcı olur. bu yüzden global hizmet veren dmca yı baz almış. kısacası kendi çapında deney yapıyor. bu demek değil ki dmca ya tabi oolacak ? sadece şimdilik referans alıyor dmca yı. Aynen zamanında ana dizin hizmeti olarak dmozu alıp artık bırakması.

Bu ilk denemeler. ana güncelleme geldiği zaman telif hakkı önceliğini çekecek. Ama bu algoritma nasıl olur bunu kimse bilemez ? köktren çözüm uygulayamaz fakat torrent sitelerinde bile bunu yapabiliyorsa google yazılım ekibi harbiden bişilere kızmış demektir.

Burdan çıkarılacak sonuç şu; Bot kullanımına son verip c/p yi sitenizde sonlandırmak.

İllaha işin puştluğuna kaçıcam diyosanız spinner hizmeti almak. Ama bununda yakın zamanda sırası gelecektir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

şu sıralama dalgalanması dursada artık bizde tam yerimizi görsek bi bakıyorum 2. bi bakıyorum 12.ci :D anlayamadım...

Dursada bundan sonrasıda gelecek..

Bu arada aynen :D denemek için açıp testler yaptığım bi sitem var ( Paso c/p ) aynı sonuç bi gün 1. sayfadan gelirken diğer gün 5. sayfadan geliyor :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

film siteleri için fragman  yükleyeren video backlink alma devri bitti.

sakın denemeyin bile.

Her türlü video backlink bitti mi yani :0 Daha yeni duymuştum zaten (1 yıl olmadı)

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

DMCA kaydını kullanıyorum, bir kez takedown başvurusunda bulunmuştum, başarılı da olmuştu. Sıralama konusunda ne gibi bir artıları var pek bilemiyorum ama yazdıklarınızı korumak için gerçekten güzel bir sistem, çok başarılı. Artık Google'ın bunu dikkate almasıyla, DMCA korumalı sitelerinizden birilerinin C/P yapması da biraz olsun engellenecek, gözleri korkacak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

film siteleri için fragman  yükleyeren video backlink alma devri bitti.

sakın denemeyin bile.

Her türlü video backlink bitti mi yani :0 Daha yeni duymuştum zaten (1 yıl olmadı)

özgün içerikte özgün videolar altındaki backlinkleri halen değerlendirmekte. Ancak c/p içerik ve youtube' dan indirip tekrar youtube' a upload ettiğin video altındaki backlinkleri tırtıklıyorlar...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

Satış yapabilir google tabiki sebeplerden birisi budur, fakat verdiğim sitelerdeki yorumları okursan anlayacaksın. yandex, yahoo sonuçları ile google sonuçları çok farklıdır. Birçok kişi googlede aradığını bulamazken ( yani kırık linkler, yönlendirmeler antiseo, site dışı seo vs.. vs.. sebebi ile ana orjinal sitenin sıralamada gerilemesi ) özellikle yandex de bulunduğunun ve temiz sonuçlar olduğunu yazmakta.

Çöplük dediğimiz olay bu. Google orjinal siteleri öne çıkartmak çabasında. Çöplük kelimesi burda yukarıda saydıklarımızı içermekte.

Botla çekenler c/p yapanlar yönlendirmeler vs.. hepsi dalgalanmalardada görüldüğü gibi gerilemekte. Ve hatta google ilk kez torrent sitelerini vurmuş.

Google gibi bir şirket şak diye değişime gidemez bu çok sarsıcı olur. bu yüzden global hizmet veren dmca yı baz almış. kısacası kendi çapında deney yapıyor. bu demek değil ki dmca ya tabi oolacak ? sadece şimdilik referans alıyor dmca yı. Aynen zamanında ana dizin hizmeti olarak dmozu alıp artık bırakması.

Bu ilk denemeler. ana güncelleme geldiği zaman telif hakkı önceliğini çekecek. Ama bu algoritma nasıl olur bunu kimse bilemez ? köktren çözüm uygulayamaz fakat torrent sitelerinde bile bunu yapabiliyorsa google yazılım ekibi harbiden bişilere kızmış demektir.

Burdan çıkarılacak sonuç şu; Bot kullanımına son verip c/p yi sitenizde sonlandırmak.

İllaha işin puştluğuna kaçıcam diyosanız spinner hizmeti almak. Ama bununda yakın zamanda sırası gelecektir.

ilk satırın ile mesajın gerisi kendisiyle çelişmiş. benim dar açıyla filan baktığım yok. benim yazdıklarımla paralel yazmışsın sende.

google da yandex, binge göre tabiki farklılık olacak.

google 1 numaralı pazarın lideri. millet hilesinide, çalışmasınıda google a göre yapıyor.

kimse yandexde birinci olmak için hacklink almıyor. yada bingde.

o motorlar daha doğal, daha az tahripe uğramış. burada google algoritmasını istediği kadar değiştirsin. tahttan inmediği sürece yine googleda hile ile yada doğal olarak yukarı çıkmak içn çalışılacak.

sene olmuş 2012 hala c-p , spam, botlu içerik ile bir yerlere geleceğini düşünen varsa bu işe hiç girmesin zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

ilk satırın ile mesajın gerisi kendisiyle çelişmiş. benim dar açıyla filan baktığım yok. benim yazdıklarımla paralel yazmışsın sende.

google da yandex, binge göre tabiki farklılık olacak.

google 1 numaralı pazarın lideri. millet hilesinide, çalışmasınıda google a göre yapıyor.

kimse yandexde birinci olmak için hacklink almıyor. yada bingde.

o motorlar daha doğal, daha az tahripe uğramış. burada google algoritmasını istediği kadar değiştirsin. tahttan inmediği sürece yine googleda hile ile yada doğal olarak yukarı çıkmak içn çalışılacak.

sene olmuş 2012 hala c-p , spam, botlu içerik ile bir yerlere geleceğini düşünen varsa bu işe hiç girmesin zaten.

E tamam işte aynı şeylerden bahsediyoruz niye yoruyosun beni :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ne bilim olm herade dar açı filan dedin ona içerledim açık açık yazayım dedim :D

Toplam Hit: 2255 Toplam Mesaj: 21