Google Position Finder - Anahtar Kelimenizde Kaçıncı Sıradasınız?
-
Bu web aracını kullanarak, Google arama motorunda bir kelime aratıldığı zaman, web sitenizin arama sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldığını kolayca öğrenebilirsiniz.
http://gopof.com/
-
Edit: Birdaha insanlık yapanın...
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Kullanımı İçin Yazım Blog'umda mevcut.
...Kolay gele...
-----------------------------yazına ne gerek var hocam, çok karmaşık bişi deil zaten, hemen reklam yapmayın ;)
reklam yapılması gereken biri varsa erhan burhan bunun yazarı onun reklamını yapalım ;)
-
ne dandik adamsınız ya reklammış.Kardeşim kaynak koydum sana girersin yada girmezsin girseydin Eburhan'a teşekkür ettiğimi görürdün okE...
-
kullanmasını bilmeyen adam işlevini hiç bilmez. işlevini bilmediği için de işine yaramaz. gereksiz olmuş bence de.
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------ne dandik adamsınız ya reklammış.Kardeşim kaynak koydum sana girersin yada girmezsin girseydin Eburhan'a teşekkür ettiğimi görürdün okE...
o lafı sana yedirmiyorsam korkumdan değil, ortamın seviyesini düşürmek istemediğimdendir, burdakileri gerizekalımı sanıyorsunki birinci inputa site adresi ikinci inputa kelimeyi yazıp butona basmayı öğretiyorsun, buna hizmetmi diyorsun?
-
hotboy haklı :|
-
Sosyal Mesaj verip yancı toplama yeğenim burası mahalle kahvesi değil adam gibi davranın burada herkes Süper Bilgisayar bilgisinede sahip değil bunuda biliyoruz.Ben koydum faydalanan faydalanır faydalanmayan kendisi bilir. :l
-
god god :)
-
evet bende yarın blog sayfamda tbt'de nasıl konu acılır ve konular arasında nasıl gezinme yapılır onu yazcam. yanlış anlaşılmasın maksat hizmet :/
-
Fikret bunu yazdı:
evet bende yarın blog sayfamda tbt'de nasıl konu acılır ve konular arasında nasıl gezinme yapılır onu yazcam. yanlış anlaşılmasın maksat hizmet :/
-----------------------------hizmette sınır tanımıyosun fiko :)