Görüntü Kaydetme Programı (İstek)
-
Arkadaşlar gıgıl amcaya sordum sürekli bana ekran görüntüsünü kaydedebileceğim programları çıkardı amma meraklı milletmişiz ekran görüntülerimizi kaydetmeye :)
neyse ya isteğim şu ki şöyle gitarımı hafiften tıngırdattığımda bunu kaydedeyim koyayım biyerlere bunun için önerebileceğiniz bi prog. ve varsa ilacı uğraşmayalım nette aramaya?
tavsiye ve önerileriniz ve linkleri alıyım :):):)
-
camtasia kullan hocam güzeldir
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
camtasia kullan hocam güzeldir
ekran görüntüsü almayacağım!kendi videomu çekeceğim. camtasia bu işi yapar mı?
-
camtasia yapar. alternatif olarak hypercam kullanabilirsin
-
Amcap :|
-
kullanımda sorun yaşarsan sor bro
-
camtasia yı çalıştırdığında seçtiğin alanın videosunu kaydeder yani web cam ini çalıştır sonra camtasiayı web camdeki görüntünün üstünü seç rec e bas
-
mockingboy bunu yazdı:
camtasia yı çalıştırdığında seçtiğin alanın videosunu kaydeder yani web cam ini çalıştır sonra camtasiayı web camdeki görüntünün üstünü seç rec e bas
mockingboy laptop kullanıyosam noolucak :) cam in karşısına ayna koyarım dimi :):):):)şaka yapıom bak alınma :) şaka bi yana bu benim işimi görmes ama hacktorx verdiğin programı indiriyorum umarım kaliteli çeker... saol.
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------kullanımda sorun yaşarsan sor bro
broo çok karışık bea kendi videomu nasıl cekicem bu prog. ile anlamadım biras karışık sanırsam...???ayrıca kurulum sırasında Msvbvm50.dll hatası vermekte şu linkten indirilmesi gerekmektedir
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvbvm50
system32 içine kopyalayın yeter..
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
mockingboy laptop kullanıyosam noolucak :) cam in karşısına ayna koyarım dimi :):):):)şaka yapıom bak alınma :) şaka bi yana bu benim işimi görmes ama hacktorx verdiğin programı indiriyorum umarım kaliteli çeker... saol.
-----------------------------ortim ben bikaç tane denedim en kalitelisi buydu. ama gerekli ayarı yapmalısın. zaten türkçe program. ayarlardan saniyede yakaldığı görüntü sayısını değiştirirsin. kalite güzel oluır. hertarafı türkçe programın. pratikte kullanırken belki yardıma ihtiyacın olur onu da sorarsın basit bikaç şey yapman gerekebilir okadar.
hayrını gör:)
-
winavi yi indir kullan