Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti...
-
hocalar pc garip bi şekilde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve budurumdan kurtuldu diyor tabi ekran 1-2 sn. karardıktan sonra.
bilgisayar neden böyle yapmaya başladı anlamadım anlayan varmı hocalar ?
-
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar pc garip bi şekilde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve budurumdan kurtuldu diyor tabi ekran 1-2 sn. karardıktan sonra.
-----------------------------windows 7 ?
ekran kartı driverını güncelleyin hocam.
sanırım nvidia.
indirirken işletim sistemine özellikle win7 yi belirtin.
-
BarisYigit bunu yazdı:
bamboocha bunu yazdı:
-----------------------------windows 7 ?
ekran kartı driverını güncelleyin hocam.
sanırım nvidia.
indirirken işletim sistemine özellikle win7 yi belirtin.
-----------------------------aynen hocam win 7 deniyim bakalım iyi gelcekmi..
-
sorun devam ediyo bilen yokmu hocalar ya :S
-
bamboocha bunu yazdı:
sorun devam ediyo bilen yokmu hocalar ya :S
-----------------------------Ekran kartın fazla ısınıyor olabilir.
-
Ekran kartının garantisi var ise garantiye yolla bir iki defa başıma geldi driver kesin çözüm değil.
-
hocam ekran kartı ne? ve ne yaparken bu hatayı veriyor. Bende de bu sorun vardı internette youtube facebook filan flash video izlerken oluyordu. sorun buysa çözüm var.
-
hocalar sorun devam ediyor nvidia gt 130 m ekran kartı modeli bulamadım çözümü :S
-
bf2 : project reality modu oynarken benimde başıma geliyor bazen çözümü var mı bunun işletim sistemim vista.
-
aynen benimde başımda bu sorun. Tedavisi nedir.ati radeon hd 5470 ekran kartım. windows 7 starter işlemcim. bu konuda bilgisi olan var mı? ve bir şey daha soracağım.. starter da masaustu resmini değiştiremiyomuyuz ?
-
Ekran kartınının aşırı ısınmasından kaynaklanıyor sorun. Benim atı ekran kartlı laptopu gönderdim garantiye değişimi yapılmış servis formunda yazıldığına göre.