Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Ve Bu Durumdan Kurtuldu
-
Bendede 1 senedir gtx970 var 1 senedir aynı windows 10 ve sürücü yüklü ama hiç hata almadım ilginç
-
R9 280X var bende arada oluyor. Özellikle sıcaklığın hayvan gibi olduğu durumlarda çok karşılaşıyorum. Bakalım şu sıralar kesildi driver güncellemesi sonrası tekrar alırsam direk servise göndereceğim.
-
demin yine verdi hatayı bunedir amk
benim psu 500w ondanmı acaba diye düşünüyorum sistemin özellikleri yüksek ama psu düşük
-
Hacı abi bi ara bende aynı sıkıntıyı yaşadım sonunda ibneliğin chrome ve adblock kaynaklı olduğunu çözdüm genelde videolarda falan sıçışa geliyodu bunları kullanıyosan bi yokla derim
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Hacı abi bi ara bende aynı sıkıntıyı yaşadım sonunda ibneliğin chrome ve adblock kaynaklı olduğunu çözdüm genelde videolarda falan sıçışa geliyodu bunları kullanıyosan bi yokla derim
kullanıyorum adblocu kaldırayımmı
-
canerator bunu yazdı
Bendede 1 senedir gtx970 var 1 senedir aynı windows 10 ve sürücü yüklü ama hiç hata almadım ilginç
hocam peki kullandıgın tarayıcı nedir ve eklenti kurulumu
-
Önceki laptopta alıyordum en son ekran kartı yandı.. Yeni Y50'de de alıyorum benimki temizlik probleminfen olabilir.. Sağlam bi formatlayacağım tekrar alırsam sorun temizlik bende diye düşünüyorum..
-
Kardeşim kartın bi frekansını düşür öyle dene.. stock hızından da biraz aşağı çek bakalım.
kart böyle böyle ayvayı yiyor işte..
driver yüklesen de düzelmeyebiliyor,
gidici olabilir bak. windows 7 kullandım bu güne kadar, windows'dan kaynaklandığını düşünmüyorum..
mesela bende bi şerefsiz gtx 580 var ikinci el aldım, bu oç da çok ısınıyor ve sağlam ayarlarda oyun açınca makineyi kapattırıyor, piç arızalı, bana kakalayanın anasını sikiyim...
-
Aynı ekran kartı gtx970 masaüstü bende de var.
Son bikaç aydır kronikleşti bende de bu hata chrome kapatınca mavi ekran verip kapatıyor sistem win 7
En son kasayı temizledim ekran kartı son sürücülerini kurdum şuan sıkıntı yok henüz mavi ekran almadım
-
eyvallah sağolun
yukarda bir mürit chrome ve adblocktan kaynaklanabilir demiş denemeye aldım