Gösteriş Mallığı !
-
genel olarak biz bu tür yaratıklara, " Engelli Gencin Yaşama Sevinci " adını veriyoruz..
-
nicklerini o tip şeyler yazanlara takma ad verip çevre kirliliğinden kurtuluyorum ben ama kişisel ileti için bişey yapamıyoruz malesef :| .. Herifler tüm kişisel anlarını iletilerinde paylaşıyo :F
-
tweeter nerden çıktı bileniniz varmı ?
o kişisel iletilerden,, millet o senin beğenmediğin amelelikleri artık twitliyor
yemek yiyoz , zıcıoz sinamya gittim , duştayım 22:30 bira içiyorum vs vs vs
ve milyonlarca takipçisi olan insanlar var nasıl ki facebook ta şuan yaptın şey i yüzlerce insanla paylaşıp yorum yapmalarını sağlayabiliyorsan
o msn iletisinin daha çok gelişmiş halleri bunlar.
ki web siteleri var güzel kişisel ileti bulma siteleri vs vs =)
-
ben siliyorum bu tipleri kafam rahat :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
o kişisel iletilerden,, millet o senin beğenmediğin amelelikleri artık twitliyor
ve milyonlarca takipçisi olan insanlar var nasıl ki facebook ta şuan yaptın şey i yüzlerce insanla paylaşıp yorum yapmalarını sağlayabiliyorsan
abi saçmalama benim sıçmamın kim takipçisi olur ki :|
benim bira içtiğimi takip etse ne olacak ? kaç şişede kafa yaptığımı mı öğrenecek :|
saçma şeylerden daha da saçmalıklar çıkıyor :S -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------twitter aslında güzel bi şey yalnız kullanan kişiye göre değişir bu durum, mesela twitter.com/mesutbahtiyar adam güzel kullanıyor takip ederim arada:) yani kullanıcıya göre değişir. bu birazda yazma yetenegi gerektiren bir şey, yetenegi olmayan insan ise verdigin örnekleri oluşturur.
-
artık herşey sanallaştı.Arkadaşlıklar, sosyalleşme..Hatta gördüğün gibi rahatlama bile.Yani insanlar bu şekilde içinden ne geçtiğini söylüyor.
Normal hayatta bunu yapabilen yok.Zaten bir çok kişide interneti bu yüzden çok seviyor.
-
MaTRaX bunu yazdı:
abi saçmalama benim sıçmamın kim takipçisi olur ki :|
benim bira içtiğimi takip etse ne olacak ? kaç şişede kafa yaptığımı mı öğrenecek :|
saçma şeylerden daha da saçmalıklar çıkıyor :S
-----------------------------şu ülkede başbakan, tarkan vs.. gibi adamların ne zaman sıçtığınla bile ilgilenen o kadar çok kişi var ki...
Fakat twitter'da bu iş sıçmayla değilde ktiapla falan oluyor.Güzel aslında, o dakika ne düşünüyorsan yazıyorsun.İnsanlara haykırıyorsun.Darılmayacaklarını bilsem, facebookta insanlar, 10 kişi haricinde hiç biriniz zikimde değilsiniz gibi ifadeler yazıcam.Fakat o kadar da ileri gitmedi sanal aydınlanma.Daha doğrusu sanal gittiyse bile ben o derece insanlara birşey söyleyemem.
Bunun dışında birşeyler söyleyip rahatlayabilirsin, yahu şunu bilen var mı deyip fikir alabilirsin.Vss vs..
-
twetter güzeldir en azından facebook'dan bin kat iyidir ben normal yazmıyorum sadece web siteme eklediğim yazılar orada duyuruluyor o bakımdan güzel o şekil kullanıyorum
sevdiğim gazeteci ve yazarları takip ediyorum onlar günlük ne yazdılarsa orada linkini veriyor onlara bakıyorum sevdim güzel bir uygulama ama tabi tutup az önce sıçtım gibi yazılar yazan adamı asla takip etmem direk engellerim -
birde şey durumu olur, tanıdığın bi arkadaşın sana sen kimsin diye sorar, ne ayak? demeye kalmadan ben sevgilisiyim der
hadi kız olsam belki sorabilirsin orda nickde ismim yazıyor avatarım var ne soruyon yani :W