Göz Lazer Ameliyatı İçin Öneri?
-
FiL3MAN bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Öncelikle cevaplar için teşekkürler tıbbi bilgilerden pek anlamıyorum asıl öğrenmek istediğim izmir de hangi hastane İstanbul Ankara da kalacak yer yok izmir yakın bize
:D konu nerlere gitti :D :D
Bir Öneride bulunayım O zaman.
Netten araştırdı isen, boş bir vaktinde, özel-devlet(vakıf var mı bilmiyorum)-EğitimAraştırma hastanelerinin civarında bir Dolan.
Sekreter'leri, hasta bakıcılarını, civardaki esnaf-kantinciler ile biraz sohbet etmen, İzmir ve çevresinde Hangi Ünvanla, hangi doktorun bu işlerde kabiliyetli olduğunu öğrenme, Probleminin çözümüne Yardımcı olabilir.
kal sağlıcakla ``7)
mantıklı ama o da benim için çok zor. 1.si izmir e 180 km uzaktayım. hadi gittim diyelim hangi birine bakcam. hadi benim seçtiğiminkine baktım diyelim iyi dediler elime bişi geçmedi. randevu aldığımız gün girmeden sorarım yani o iş zor :D
İşte Zaman-Mekân hep problem.
Senin işinde zor. Kolay gelsin o zaman.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Öncelikle cevaplar için teşekkürler tıbbi bilgilerden pek anlamıyorum asıl öğrenmek istediğim izmir de hangi hastane İstanbul Ankara da kalacak yer yok izmir yakın bize
:D konu nerlere gitti :D :D
Bir Öneride bulunayım O zaman.
Netten araştırdı isen, boş bir vaktinde, özel-devlet(vakıf var mı bilmiyorum)-EğitimAraştırma hastanelerinin civarında bir Dolan.
Sekreter'leri, hasta bakıcılarını, civardaki esnaf-kantinciler ile biraz sohbet etmen, İzmir ve çevresinde Hangi Ünvanla, hangi doktorun bu işlerde kabiliyetli olduğunu öğrenme, Probleminin çözümüne Yardımcı olabilir.
kal sağlıcakla ``7)
mantıklı ama o da benim için çok zor. 1.si izmir e 180 km uzaktayım. hadi gittim diyelim hangi birine bakcam. hadi benim seçtiğiminkine baktım diyelim iyi dediler elime bişi geçmedi. randevu aldığımız gün girmeden sorarım yani o iş zor :D
İşte Zaman-Mekân hep problem.
Senin işinde zor. Kolay gelsin o zaman.
mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz :D teşekkürler hayırlısıyla sıkıntısız şu işi halletsek
-
izmir kaşkaloğlu göz hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim
-
FiL3MAN bunu yazdı
İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim.
Geçmiş olsun.
Hemde söyle bir soru sorayım. Ameliyat öncesi Hanımın kullandığı Gözlük ve Lens numaraları neydi, Ameliyat sonrası ne oldu?
Tabi ameliyat sonrası hemen oturmaz heralde, gözler bantlı miydi? kaç gün bantlı kaldı 1-2 gün?
Tek seans mı, çok seans mı?
Uygulanan lazer türü neydi? gibi gibi.
-
nedendir bilmem ama hastanede göz polikliniğiniin uzmanından tutun da,araştırma hastanesiniin doçentinden profuna kadar hepsi gözlüklü.
benim onca göz ameliyatlarımı yapannlar hep gözlük kulllanıyor,bana mı denk geldi acaba
-
PRK tavsiye ederim Özelden yazdım.Dönersen bilgi veririm.
-
solutionman bunu yazdı
PRK tavsiye ederim Özelden yazdım.Dönersen bilgi veririm.
neye göre tavsiye veriyorsun ?
prk nın hangi göze hangi koşullarda yapıldığını biliyormusun ?
detaylı olarak bende bilgi istiyorum .
-
FiL3MAN bunu yazdı
izmir kaşkaloğlu göz hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim
Hocam bende olmak istiyorum da sph sol -2 sağ 1.75 bulanık görüyom akşamları falan aşırı nasil oluyo aci varmi detayli bi bilgi verirsen sevinirim
-
Yaklaşık 10 ay önce Kayseri Şehir Hastanesinde Prk Lasik oerasyonu geçirdim.Yapılan operasyona göre değişiyor iyileşme süreci buda gözün yapısına göre doktorun uygulamasına kalıyor. Benimki Retinayı kaldırmadan yakma işlemi ile oldu retinası ince olanlar için kullanılan bir yöntem , Çok ağrılı bir süreçti diğer operasyonlar gibi ertesi gün iyileşme imkanı asla yoktu ama operasyona göre değişiyor. 4.75 4.50 numaraları 0,25 0,00 a düşürebildiler , Dünya varmış ilk başlarda ağrılı günlerde pişman olurken şimdi iyiki olmuşum diyorum. 1 Hafta gözlerini kolay kolay açamıyorsun ve hassasiyeti çok fazla artıyor , tavsiyem yaptırmalısınız
-
fth1233 bunu yazdı
Yaklaşık 10 ay önce Kayseri Şehir Hastanesinde Prk Lasik oerasyonu geçirdim.Yapılan operasyona göre değişiyor iyileşme süreci buda gözün yapısına göre doktorun uygulamasına kalıyor. Benimki Retinayı kaldırmadan yakma işlemi ile oldu retinası ince olanlar için kullanılan bir yöntem , Çok ağrılı bir süreçti diğer operasyonlar gibi ertesi gün iyileşme imkanı asla yoktu ama operasyona göre değişiyor. 4.75 4.50 numaraları 0,25 0,00 a düşürebildiler , Dünya varmış ilk başlarda ağrılı günlerde pişman olurken şimdi iyiki olmuşum diyorum. 1 Hafta gözlerini kolay kolay açamıyorsun ve hassasiyeti çok fazla artıyor , tavsiyem yaptırmalısınız
bende flap yapılmadan bu şekilde yapılmasını istiorum. flap hic bi zaman tam yapışmıomus