folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Göz Lazer Ameliyatı İçin Öneri?

Göz Lazer Ameliyatı İçin Öneri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

Öncelikle cevaplar için teşekkürler tıbbi bilgilerden pek anlamıyorum asıl öğrenmek istediğim izmir de hangi hastane İstanbul Ankara da kalacak yer yok izmir yakın bize 

:D konu nerlere gitti :D :D 

Bir Öneride bulunayım O zaman.

Netten araştırdı isen, boş bir vaktinde, özel-devlet(vakıf var mı bilmiyorum)-EğitimAraştırma hastanelerinin civarında bir Dolan. 

Sekreter'leri, hasta bakıcılarını, civardaki esnaf-kantinciler ile  biraz sohbet etmen, İzmir ve çevresinde Hangi Ünvanla, hangi doktorun bu işlerde kabiliyetli olduğunu öğrenme, Probleminin çözümüne Yardımcı olabilir. 

kal sağlıcakla ``7) 

mantıklı ama o da benim için çok zor.  1.si izmir e 180 km uzaktayım. hadi gittim diyelim hangi birine bakcam. hadi benim seçtiğiminkine baktım diyelim iyi dediler elime bişi geçmedi. randevu aldığımız gün girmeden sorarım yani o iş zor :D

İşte Zaman-Mekân hep problem.

Senin işinde zor. Kolay gelsin o zaman.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

Öncelikle cevaplar için teşekkürler tıbbi bilgilerden pek anlamıyorum asıl öğrenmek istediğim izmir de hangi hastane İstanbul Ankara da kalacak yer yok izmir yakın bize 

:D konu nerlere gitti :D :D 

Bir Öneride bulunayım O zaman.

Netten araştırdı isen, boş bir vaktinde, özel-devlet(vakıf var mı bilmiyorum)-EğitimAraştırma hastanelerinin civarında bir Dolan. 

Sekreter'leri, hasta bakıcılarını, civardaki esnaf-kantinciler ile  biraz sohbet etmen, İzmir ve çevresinde Hangi Ünvanla, hangi doktorun bu işlerde kabiliyetli olduğunu öğrenme, Probleminin çözümüne Yardımcı olabilir. 

kal sağlıcakla ``7) 

mantıklı ama o da benim için çok zor.  1.si izmir e 180 km uzaktayım. hadi gittim diyelim hangi birine bakcam. hadi benim seçtiğiminkine baktım diyelim iyi dediler elime bişi geçmedi. randevu aldığımız gün girmeden sorarım yani o iş zor :D

İşte Zaman-Mekân hep problem.

Senin işinde zor. Kolay gelsin o zaman.

mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz :D teşekkürler hayırlısıyla sıkıntısız şu işi halletsek 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

izmir kaşkaloğlu göz hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

İzmir Kaşkaloğlu Göz Hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim. 

Geçmiş olsun.

Hemde söyle bir soru sorayım. Ameliyat öncesi Hanımın kullandığı Gözlük ve Lens numaraları neydi, Ameliyat sonrası ne oldu? 

Tabi ameliyat sonrası hemen oturmaz heralde, gözler bantlı miydi? kaç gün bantlı kaldı 1-2 gün?

Tek seans mı, çok seans mı?

Uygulanan lazer türü neydi? gibi gibi. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

nedendir bilmem ama hastanede göz polikliniğiniin uzmanından  tutun da,araştırma hastanesiniin doçentinden profuna kadar hepsi gözlüklü.

benim onca göz  ameliyatlarımı yapannlar hep gözlük kulllanıyor,bana mı denk geldi acaba

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

PRK tavsiye ederim Özelden yazdım.Dönersen bilgi veririm.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    solutionman bunu yazdı

PRK tavsiye ederim Özelden yazdım.Dönersen bilgi veririm.

neye göre tavsiye veriyorsun   ?

prk  nın hangi göze hangi koşullarda yapıldığını biliyormusun ? 

detaylı olarak bende bilgi istiyorum . 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

izmir kaşkaloğlu göz hastanesinde hallettik dostlar teşekkürler. Sıkıntısız çok şükür. Düşünen olursa bilgi verebilirim

Hocam bende olmak istiyorum da sph sol -2 sağ 1.75   bulanık görüyom akşamları falan aşırı nasil oluyo aci varmi detayli bi bilgi verirsen sevinirim

MaxeL tarafından 17/Haz/19 02:59 tarihinde düzenlenmiştir

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth1233
    fth1233's avatar
    Erkek

Yaklaşık 10 ay önce Kayseri Şehir Hastanesinde Prk Lasik oerasyonu geçirdim.Yapılan operasyona göre değişiyor iyileşme süreci buda gözün yapısına göre doktorun uygulamasına kalıyor. Benimki Retinayı kaldırmadan yakma işlemi ile oldu retinası ince olanlar için kullanılan bir yöntem , Çok ağrılı bir süreçti diğer operasyonlar gibi ertesi gün iyileşme imkanı asla yoktu ama operasyona göre değişiyor. 4.75 4.50 numaraları 0,25 0,00 a düşürebildiler , Dünya varmış ilk başlarda ağrılı günlerde pişman olurken şimdi iyiki olmuşum diyorum. 1 Hafta gözlerini kolay kolay açamıyorsun ve hassasiyeti çok fazla artıyor , tavsiyem yaptırmalısınız 

Conqueror..i
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    fth1233 bunu yazdı

Yaklaşık 10 ay önce Kayseri Şehir Hastanesinde Prk Lasik oerasyonu geçirdim.Yapılan operasyona göre değişiyor iyileşme süreci buda gözün yapısına göre doktorun uygulamasına kalıyor. Benimki Retinayı kaldırmadan yakma işlemi ile oldu retinası ince olanlar için kullanılan bir yöntem , Çok ağrılı bir süreçti diğer operasyonlar gibi ertesi gün iyileşme imkanı asla yoktu ama operasyona göre değişiyor. 4.75 4.50 numaraları 0,25 0,00 a düşürebildiler , Dünya varmış ilk başlarda ağrılı günlerde pişman olurken şimdi iyiki olmuşum diyorum. 1 Hafta gözlerini kolay kolay açamıyorsun ve hassasiyeti çok fazla artıyor , tavsiyem yaptırmalısınız 

bende flap yapılmadan bu şekilde yapılmasını istiorum. flap hic bi zaman tam yapışmıomus

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 4191 Toplam Mesaj: 39
göz ameliyat