Göz Rengini Değiştirmek Mümkün Mü?
-
Hocalar öyle kafama takıldı nette gezdim. Lazer tedavi ile yapılabiliyormuş. Böyle birşey mümkünmüdür ?
-
Bkz: Joseph Mengele =) ayrıca sene 2012, lens diye bişey var :p
-
wasd bunu yazdıBkz: Joseph Mengele =) ayrıca sene 2012, lens diye bişey var :p
hoca lens varda ne bileyim adamlar dna ile öyle bir oynuyorki. bunun kalıcı çözümü yok mu. Lensi akşam yaterken çıkar. fazla tutma vs vs uzayıp gidiyor
-
öncelikle evet lazer ile mümkün fakat bizim buralarda olduğunu sanmam, geçe çıkartmak istemiyorsan iyi bir lens al aylarca çıkartma gözünden
-
Bilimsel bi açıklama yapamam. Ama şunu diyim; insan vücudunda kalıcı olacak değişiklikler zararlı olabilir, acısıda olur kesinlikle.
-
arkadaşlar bildiğiniz programcılıkta kullanılan rgb komutunun aynısını göz rengi içinde uygulanabileceğini okumuştum. yani her tonda göz rengine sahip olabiliriz. gözlerimizin bu imkanı var. yan etkilerini filan araştırıyorlardı. yani mümkün
-
Ama sanırım Türkiye'de bu teknoloji mevcut değil. Ayrıca ozamanda sanırım folloş olur. Herkes mavi ve kahheverengi vs böyle ilgi çekici kırmızı sarı mor renge felan boyar. Garip birşey olur. Bir çok yerde okudum 18 ay içinde tüm dünyada kullanılacak artık diye ama o haberin yayınlandığı tarih 2009'du. Netteki bilgiler hep çöp mü acaba
-
hocam yıllar yılı aynı nano sineği gösterip dururlar bunun da böyle olması muhtemel ihtimal, sen dediğim gibi iyi bir lens al yatarkende çıkartma.
-
yawuz bunu yazdı
hocam yıllar yılı aynı nano sineği gösterip dururlar bunun da böyle olması muhtemel ihtimal, sen dediğim gibi iyi bir lens al yatarkende çıkartma.
hocam uyandığımda o lens yatağın diğer ucuna gitmesin :D veya kör felan etmesin
-
-
sen göz ameliyatlarını izle vazgeçersin zaten :)