Göze Sürme Sürmek Kadınlara Ve Toplara Özel Bişey Mi?
-
Yobazlığa ve barzoluğa gerek yok,sür gitsin hocam.İslamiyet'te sünnettir.Bir Hristiyan olarak buna saygım sonsuz.Kim ne derse desin aldanma.Şimdi kendisi sürüyor ondan böyle konuşuyor diyenler olacak ama hayır, ben hiç sürmedim.Sürene de kötü düşüncelerle bakmadım.Saygılar.
-
yakisiyorsa sür şahsen ben kizda da erkekte de severim ayrica yaşadiğim yerlerdeki insanlara göre daha cağdaş düşündüğüm, daha kulturlu oldugum ve kizlarla cok daha iyi iliskiler kurabildigim icin top vs yakistirmalarini normal karsiliyorum, alistim. Sana da diyen olabilir bosver aldirma. Üzüldüğüm konu o kadar cahilizki kendi basimiza bisey yapamiyoruz, yaptirmiyorlar.. Tamam sonuc olarak küpe, sürme piercing, dövme vs özentilik sonucudur ama kotu bisey deildir hicbiri.. Ayrica israrla surmeyi peygamberimizle yanyana yazan arkadaslar efendimizin surme amaci belli günümüz gencliginin surme amaci belli kavrayalim durumu :)
-
abartmadan sürersen bişey olmaz hem doğal durur.çok laf söylerlerse doğuştan falan dersin :D bi de her göze gitmiyo mesela gözlerin küçükse sürme bence
-
DERLEEEEEEER
-
hiç süresim gelmedi ama bn olsam sürmem üç damla çizgi için 3-4 çapulcuyla ne muhattap olucam güneş gözlüğü diye bişi var :D
-
karasakal hocaya sormuşlar ;
- hocam wc de sakız çiğnemek caizmidir?
- caizdir ama sen çiğneme. sıçtığı boku yiyor diyebilirler :D
-
bu ülkede 20 sene önce saçlarını uzatanlara da bu gözle bakıyorlardı.ama şimdi bu aşıldı.sür hacım içinden geliyorsa.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
sürmeyi gece yatmadan önce sürmek sünnettir, peygamber efendimiz yatmadan önce 3 defa birine 3 defadiğer gözüne sürermiş, ama gündüz de sürmek sorun teşkil etmez görüşünü güçlendirir, sürmeni tavsiye ederim açıkçası, ama şu var ki gözünden oldu da bi şekilde yaş geldi ağladın ya da rüzgara karşı yürüdün yaş aktı işte o anda boku yedik bildiğin karı durumuna düşersin,
-----------------------------bi ara aklımdan sürsemmi gectii bunu okdum vaz gectm bnm gözmden yaş eksilmez niedir blmıom 7/24 yaş akar amk la anlayan varmı nie yaşarıo gözlerm bnm :D :S
-
başta laf edenler olur ama sonra normal hal alır sürüp sürmediğin bile belli olmaz. ama başta biraz sıkılıp kasılacağın kesin yane
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar erkek sürme süremez mi? evet süren birçok tanınmış insan var kaptan jack olsun, sagopa olsun birçok insan sürüyo. ama süreyim mi diye sorarsam topmusun diyolar. sürmeye kadın makyajı gibi mi bakılıyo bu ülkede? sürme sürüp dışarı çıksam sadece bakarlar mı, yoksa arkamdan top mu derler?
halbu ki sünnet. ve göze güneş ışığın yansımasında da yararlı oluyo. gözün kamaşmasını engelliyo.
-----------------------------sür sür prblem yok her lafı da duyma amk :D