Graffiti Hakkinda ?
-
Arkadaslar bu seferde graffiti'ye kafayi taktim . Graffiti yapmak istiyorum fakat sadece istememle kaliyorum . Kendi capimda birseyler yapmaya kalkisiyorum olmuyor . Kisacasi bu konu hakkinda hicbir bilgiye sahip degilim . Fakat buna bir yerden baslamak istiyorum . Google'dan arattim ders olarak ucretli bir cd ve birkac graffiti resminden baska birsey cikmadi . Acaba graffiti ogrenmek icin tavsiye edebileceginiz yontem ders yada baska birsey varmi ? Ayrica internetten gordugum sprey tabancasi gibi sey var uclarida var ince kalin olarak degisiyor , bu tabancaya nerden ve kac paraya ulasabilirim . Ve son olarak onerebileceginiz kaliteli sprey markalari neler ?
-
Zor iş hocam hiç bulaşma küçükken uğraşırdık :)
Türkiyede graffiti için spray boya markası 'akçalı'dır
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Zor iş hocam hiç bulaşma küçükken uğraşırdık :)
Türkiyede graffiti için spray boya markası 'akçalı'dır
-----------------------------Zaten 1-2 kere yapsam daha dogru yapmaya calissam hevesim geccek maksat icimde kalmasin "bunuda yapmadi" demesinler :)
Sagolasin " akcali " tamam .
Birde sprey silahi hakkinda bilgin var mi ?
-
Baska bilen yokmu ?
-
hocam çevrende writerlar varsa onları bulup konuşman daha iyi olur şimdiden bi eskiz defteri edin.
-
Hoca konu hakkında bir fikrin yok nedir ney değildir neden yapılır ? amaç ne ? felsefe ne ? bunlaı bilmeden tabancasını soruyosun filan .. önce araştırsan derim ?
-
ben grafiti ile ugrasıyorum.Profesyonel değil hobi olarak bişiler yapıyorum.(kağıt,tren yoları,duvarlar :D )
tavsiyelerime gelicek olursak grafiti dersi tarzında bişi bulamazsın resim dersleri olarak bak
EN ÖNEMLİ DERS
GÖLGELEME VE BOYUT VERME
gerisi hayal gücüne ve tarzına kalmış bişi
bakabildigin kadar cok örneklere bak ama onlardan örnek alma kendi tarzını bul cogu writer kendi tarzıyla tanınır.
ayrıca duvarlara fallan akmak istiosan belirli bi bütçeni ayırman lazım oyle piyasadaki normal duvar boya spreyleriyle olcak iş değil başlık cinsleri bile önem taşıyor
öncelikle kendi tarzını bulana kadar ve oturtana kadar kara kalem çalış
daha sonra aynılarını renklendirerek baştan çiz
bu çizimlerini writelerara göster fikir ve tavsiyelerini al
-
http://www.tahribat.com/Forum-Bir-Ekitap-Araniyor-How-To-Draw-Hip-Hop-103397/1/#1143443
-
The_FCN bunu yazdı:
ben grafiti ile ugrasıyorum.Profesyonel değil hobi olarak bişiler yapıyorum.(kağıt,tren yoları,duvarlar :D )
tavsiyelerime gelicek olursak grafiti dersi tarzında bişi bulamazsın resim dersleri olarak bak
EN ÖNEMLİ DERS
GÖLGELEME VE BOYUT VERME
gerisi hayal gücüne ve tarzına kalmış bişi
bakabildigin kadar cok örneklere bak ama onlardan örnek alma kendi tarzını bul cogu writer kendi tarzıyla tanınır.
ayrıca duvarlara fallan akmak istiosan belirli bi bütçeni ayırman lazım oyle piyasadaki normal duvar boya spreyleriyle olcak iş değil başlık cinsleri bile önem taşıyor
öncelikle kendi tarzını bulana kadar ve oturtana kadar kara kalem çalış
daha sonra aynılarını renklendirerek baştan çiz
bu çizimlerini writelerara göster fikir ve tavsiyelerini al
arkadas ozluce aciklamis bize bisey kalmamis :) -
Baska dusuncesi olan yokmu bu konuda ?
-
güngörende trenvay yoluna bakan hamam duvarını boyuyolar her ay parasını felan belediye veriyomuş güzel görüntü oluyo.
onlara ras gelirsen kanka felan ol :)hiphoplife.com.tr forumlarındada görmüstüm bi ara gazetedeki şekilli yazı fontlarını çizerek başlıyomuş çoğu kişi.
takip etcem bu konuyu.
şeklinde ...