folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Grafik - Tasarım Küçük Bir Ricam- İsteğim Var (LOGO)

Grafik - Tasarım Küçük Bir Ricam- İsteğim Var (LOGO)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Logo - Grafik , Tasarım , Photoshop , Vs  işlerden anlayan bir çok Grafiker arkadasımız var aramızda ,

2 tane siteme (Henüz güncellemedim ama bosluk buldukca yapmaya calısıyorum - çalışacagım) Logo istiyorum.

Kendım ikisine de ufak çaplı bişeyler (LOGO) yaptım ama ben bile pek begenmedım :)

elınden gelen arkadaslara , rica ediyorum.

Sitelerden özellıkle saat olanı çok hareketlenmeye basladı. Google a bişiler yaptım ekledım falan dün 5 kişi , bugun 3 kişi aradı :)

O yuzden bıraz hareket olsun ıstıorum , Göresellık degıssın falan ...

www.sportsaat.com ve www.telefonlarburda.com

Saygılarımı Arz Ederim :D

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

sporsaat.com'un sistemini kimden aldın :D

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

hocam sitelerini inceledim de, arkadaş telefon arıyordu. iphone 100 liraya veriyorsun. imac de aynı şekilde ? bu kadar ucuz olmalarının sebebi nedir ?

edit: HTC Touch HD var oda 100 lira

Castaway tarafından 20/Ara/12 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

Sence? :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

bari slide'ları aynı olmasaydı :) ben onları o site için yapmıştım :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Yahoo bunu yazdı

hocam sitelerini inceledim de, arkadaş telefon arıyordu. iphone 100 liraya veriyorsun. imac de aynı şekilde ? bu kadar ucuz olmalarının sebebi nedir ?

Hocam o sadece siteyı yukledım yaww :)

Dizayn edemedım , düzenleme yapıcam ama sabah : 06:00 akşam 20:00 - 21:00 vakıt bulamıyorum :(

En kısa zamanda guncelleyecegım.

Benım sattıgım fiyatlar , Cihazlar ve sistem bu degıl zaten :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

bari slide'ları aynı olmasaydı :) ben onları o site için yapmıştım :)

Abı ne yapabılırım neyı nerden duzenleyıp de bi ayar cekerım bu sıteye bı yardıcı ol :D

3 gun oldu - 5 gun oldu sayac attım 1500 e yakın zıyaret oldu :)

Noluyoooooo ! :D

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İyiki açtın konuyu, hemen yazıyorum.Siz kendini bilmezler yüzünden grafkerler aç kaldı aç, rica minnet ortalığın içine iyice pislemeye başladınız.

Beyler şunu anlayın artık; O basit dediğiniz şeyleri yaratıcı olmadığınız ve programdan anlamadığınız için yapamıyorsunuz. Yapanlar için ise bunun sektörü var.Sen nasıl rica minnet programcıdan bedavaya "hadi bakalım hayrına bana bi site yapıverin" diyemiyorsan.Bana logo afiş, banner, template tasarımı yapın diyemezsin

Sen verebileceğin ücreti yazarsın buraya,yada özelden.O ücrete göre işini yapan bir grafiker murid sana yardımcı olur.

Bedava bedava diye dolaşıyorsunuz hala meydanda

Esconda tarafından 20/Ara/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

İyiki açtın konuyu, hemen yazıyorum.Siz kendini bilmezler yüzünden grafkerler aç kaldı aç, rica minnet ortalığın içine iyice pislemeye başladınız.

Beyler şunu anlayın artık; O basit dediğiniz şeyleri yaratıcı olmadığınız ve programdan anlamadığınız için yapamıyorsunuz. Yapanlar için ise bunun sektörü var.Sen nasıl rica minnet programcıdan bedavaya "hadi bakalım hayrına bana bi site yapıverin" diyemiyorsan.Bana logo afiş, banner, template tasarımı yapın diyemezsin

Sen verebileceğin ücreti yazarsın buraya,yada özelden.O ücrete göre işini yapan bir grafiker murid sana yardımcı olur.

Walla hızını alamadan basıp gelmişsin de , burası dostluk arkadaslık platformu.

Ticaret yapmak istiyorsan bence git başka yerde , maddi çıkarların bol oldugu bır yerde ara.

Ben siteyi bile bir arkadasıma evet senın tabıırınle ''Rica Minnet'' yaptırdım. Ve suna da emınım yıne senın gıbı dusunmeyıp ''Rica Minnet'' yapacak ir Mürid - Müride cıkacaktır.

Çıkmazsa da sıkıntı yok , çok çok uğraşı o photoshopu ögrenıp bende yaparım.

ATOM BOMBASININ FORMULÜ değil yaptıgın iş !!!!

Yapandan da , Yapmayandan da ALLAH RAZI OLSUN , Ben herkezı sevıyorum ... Polemık yapıp konuyu da uzatıp kirletmezsen sevinirim.

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

son derece haklı. 
    bedava host veriyorum desem üşüşeceksiniz. 
    ama azcık ücret binince üstüne kaç kaç.. 
    eywallah esconda ağzına sağlık. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

hep bunu söylüyoruz zaten ama yakında atıcaklar bizi ben söliim sana :D Ben artık ücretsiz isteyen konulara yorum yazmama kararı aldım :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 18