folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Selam arkadaşlar,

şuan bir yerde sigortalı falan değilim ve güzel devletim hiç çalışmadığım halde her ay geçiriyor bana borcum da 1000 lira civarındaydı en son.. Aslında ödeyecektim ama ali tezel, af gelecek boşuna ödeme demişti o yüzden ödemedim..

Şimdi 1 aydır bir hastalık yaşıyorum ve hala geçmedi.. Önce griple başladı sonra halsizlik baş ağrısı, boğaz ağrısı ve son olarak şiddetli öksürük olarak devam etti.. Öksürünce içerden gelen kan kokusu gibi bir şeyi algılıyorum.. Bu hastalığa daha önce de yakalandım ve ilaç kullanmadan kesinlikle geçmiyor.. İlaç kullandıktan sonra geçiyordu, yurtdışında da başıma geldi, doktora gittim bi ilaç sayesinde bir iki güne düzeldi..

Şimdi öksürük devam ederken doktora gittim, sigorta olmadığı için daha doğrusu yatırmadığım için özel hastahaneye gittim. Adi danışman kandırdı bizi :) göğüs cerrahi yokmuş bizi dahiliyeye yönlendirdi sonra baktık öyle bölüm yok orda.. biraz laf ettik falan ama o kadar yol geldik öyle neyse doktor kan tahlili ve röntgen istedi, yaptık onları. bi şey görünmüyor dedi, üst solunum yolu hastalığı dedi ilaç verdi 3 tane ama hiç bi etkisi olmadı hatta daha da şiddetlendi diyebilirim... Ve son 4-5 gündür öksürükten sonra yine başa döndü, nezle olayı bitti ama baş ağrısı, boğaz ağrısı geldi yine ve şiddetli öksürük bir de geniz akıntısı başladı ve de kusma ...

Halamla konuştuk, devlet hastahanesinin iyi olduğunu söyledi ama sigortayı yatırmadığım için ben online randevu alıp gitsem, gittiğimin masrafını orda ödeme şansım var mı? yani eski borç ile bir alakası olmadan, ben gittim atıyorum masrafı 100 lira olacak onu kendi cebimden vereyim gibi bi şey var mı? yoksa illa borcun tamamını mı ödemem gerek.. öyle ise başka bir hastahane bulmam lazım

bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

not: sağlık sistemiyle övünen bakana selamlarımı iletiyorum...

Hocam sadece acil de ücretsiz bakıyorlar hiç bir sosyal güvenecesine bakmadan direk bakıyorlar diye biliyorum. Onun haricinde bakmıyorlar sanırım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hani lan devlet parası olmayanı tedavi ediyordu ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Bakıyorlar hocam ücretli ama benimde 1100 tl civarinda bi borcum var ayağımda bi ağrı vardı ücretli kontrol ettirdim.15 Tl mi ne verdim.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

aynı şekilde gss borçlusuyum bugün aile hekiminden sağlık raporu aldım herhangi bir sıkıntı olmadı.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

15-17 tl bir muayene ücreti olması lazım hocam.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fiyat iyiymiş.. özel hastahanede 40 tl almışlardı muayene için sanırım, röntgen ve kan tahilli için de o 40 küsür almışlardı yine..

adam gibi baksaydı da önemli değil derdim ama memnun kalmadım.. en azından devletin doktorunun bir çıkarı olmaz, en kötü zaman kaybı diye bakar ama randevu saatleri boş hep :) o zaman ilgilenir bi ihtimal.. yarın gidip baktırayım

ama böyle sağlık sistemi çok mantıksız valla.. hangi kafayla hazırlamışlar bunu anlamadım. ben bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

fiyat iyiymiş.. özel hastahanede 40 tl almışlardı muayene için sanırım, röntgen ve kan tahilli için de o 40 küsür almışlardı yine..

adam gibi baksaydı da önemli değil derdim ama memnun kalmadım.. en azından devletin doktorunun bir çıkarı olmaz, en kötü zaman kaybı diye bakar ama randevu saatleri boş hep :) o zaman ilgilenir bi ihtimal.. yarın gidip baktırayım

ama böyle sağlık sistemi çok mantıksız valla.. hangi kafayla hazırlamışlar bunu anlamadım. ben bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum

öbür türlü sistem çökecekti böyle olunca devlet kendiini sağlama aldı.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

öbür türlü sistem çökecekti böyle olunca devlet kendiini sağlama aldı.

sağlık sistemi ücretsiz olmasın ama ben gitmediğim şey için neden para ödeyeyim ve bunu zorla yapayım. bir de üstüne faiz biniyor.. peki emekliliğe etkisi var mı desen yok.. yurtdışındaki sigorta emeklilik için de geçerli. mesela arkadaşım avusturyada şimdi aylık 60 euro veriyor sigortaya, hem sağlık sigortasından faydalanıyor hem de emeklilik.. türkiyedeki özel sigorta olayını bilmiyorum ama özel sigortam olsa bile sanırm illa devlete para vermem gerekiyor yine ? 

isviçre de sigorta zorunlu her bireyin, mantıklı bir şey. ama bana kimse dayatmıyor illa bu olacak... 

devlet kendini sağlama aldıdan ziyade, üretim yapmadığı için kaynakları vergiden ve böyle şeylerden sağlayacak.. bunu yapıyor ama sanki halkın lehineymiş gibi gösteriyorlar.. gıcığıma giden bu

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

borcunuz varken gittiğinizde bakarlar ama devletin  sigortali oldugunuzda  kestiği para olarak karşiniza cıkar  atiyorum  muayene ücreti  15 tl

size yine bakarlar ama gss li oldugunuzda o borcu yatirdiğinizda  15 tl yi hastaneye ödemez ve ve geri kalan testleri falanda ücretsiz yaparsiniz .

ödemezsenizde bakarlar ama bu sefer normal tutardan  para isterler sizden.

borcu cok fazla olanlarda gidip  sgk ya dilekce yazsin borcu siliyorlar sonra aylik 10 yada 15 lira ödüyorsunuz bütün  hastaneden

yararlaniyorsunuz  hele bide öğrenciyseniz hiç durmayin.

ama yinede devlet milleti sikiyormu evet  hemde o biçim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

borcunuz varken gittiğinizde bakarlar ama devletin  sigortali oldugunuzda  kestiği para olarak karşiniza cıkar  atiyorum  muayene ücreti  15 tl

size yine bakarlar ama gss li oldugunuzda o borcu yatirdiğinizda  15 tl yi hastaneye ödemez ve ve geri kalan testleri falanda ücretsiz yaparsiniz .

ödemezsenizde bakarlar ama bu sefer normal tutardan  para isterler sizden.

borcu cok fazla olanlarda gidip  sgk ya dilekce yazsin borcu siliyorlar sonra aylik 10 yada 15 lira ödüyorsunuz bütün  hastaneden

yararlaniyorsunuz  hele bide öğrenciyseniz hiç durmayin.

ama yinede devlet milleti sikiyormu evet  hemde o biçim.

Şimdi ben öğrenciyim nasıl sildirebilirim borcu ?

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 4273 Toplam Mesaj: 40