GTA 4 - Full İndir - Tek Link - Full Hız
-
hades_06 bunu yazdı
torrent i varmıdır hocam bu linkten yavaş çekior
Yavaş ? Ben 1 megabayt çekiyorum hocam saniyede.
-
internet hızım yavaş hocam :S
-
Draenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
gta5 pc ye neden geç çıkıyo sorusunun yanıtı
teşekkürler hocam
mağlesef :S :(
martta çıkacak diye söylentiler var. sizin bildiğiniz birşey var mı arkadaşlar GTA 5 pc versiyonu çıkış tarihi ?
yazın ortası diye düşünüyorum watch dogs ile aynı vakitlerde çıkarıp ubisoftun ekmeğine koncaklar bence
vay bunu yeni gördüm. takipteyim. bu oyunun konusu nedir genel olarak pegi info uyarısında +18 diyor...
gtanın hacklisi bu seneni en iyi oyunu olmaya aday
hımm heyecanlandım :D
bu arada citizen paylaşım için teşekkürler
normal GTA 4 ve diğer bir GTA 4 versiyon olarak çıkan "episidos from liberty city" de oynadım. 2 side süper. oynamayanlara tavsiye ederim. 1. GTA 4 de niko kahramanımızla oynuyoruz, 2. GTA 4 (episidos From liberty city) de şu camdan sarkan adamla oynuyoruz fakat yolumuz niko ile kesişiyor bazı zamanlar, insanı gülümseten zamanlar da karşılaşıyoruz niko ile :) o yüzden 2. GTA 4 (episidos From liberty city) biraz daha eğlenceli. ayrıca (episidos From liberty city) de motorsiklet çetesinin başı olan 2. bir kahramanla da oynuyoruz.
Gta 5'tede o motorcuyu trevor öldürüyor.
-
çekiyorum hocu eyw
-
oyunda dil desteği varmı ingilizce mi rusca mı
-
Huerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
nasıl ya?
ben gta5 çıkınca(bilgisayara) crackli bulup direk oynarız diye düşünüyodum?
olmuyo mu öyle :S
-
asa42 bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
nasıl ya?
ben gta5 çıkınca(bilgisayara) crackli bulup direk oynarız diye düşünüyodum?
olmuyo mu öyle :S
hocam öyle yapıyolar diye çıkarmıyolar zaten mantık bu :D ama arkadaşın dediği gibi watchdogs uda bekliyo olabilirler rockstar yine bi şekil şükül yapar pastadan payını alır
-
şu oyunu oldum olası sevemedim up olsun diye yazdım
-
tri bunu yazdı
oyunda dil desteği varmı ingilizce mi rusca mı
Kırmızıyla yazdığım yeri oku hocam.
-
skyvalet bunu yazdıDraenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
mağlesef :S :(
martta çıkacak diye söylentiler var. sizin bildiğiniz birşey var mı arkadaşlar GTA 5 pc versiyonu çıkış tarihi ?
yazın ortası diye düşünüyorum watch dogs ile aynı vakitlerde çıkarıp ubisoftun ekmeğine koncaklar bence
vay bunu yeni gördüm. takipteyim. bu oyunun konusu nedir genel olarak pegi info uyarısında +18 diyor...
gtanın hacklisi bu seneni en iyi oyunu olmaya aday
hımm heyecanlandım :D
bu arada citizen paylaşım için teşekkürler
normal GTA 4 ve diğer bir GTA 4 versiyon olarak çıkan "episidos from liberty city" de oynadım. 2 side süper. oynamayanlara tavsiye ederim. 1. GTA 4 de niko kahramanımızla oynuyoruz, 2. GTA 4 (episidos From liberty city) de şu camdan sarkan adamla oynuyoruz fakat yolumuz niko ile kesişiyor bazı zamanlar, insanı gülümseten zamanlar da karşılaşıyoruz niko ile :) o yüzden 2. GTA 4 (episidos From liberty city) biraz daha eğlenceli. ayrıca (episidos From liberty city) de motorsiklet çetesinin başı olan 2. bir kahramanla da oynuyoruz.
Gta 5'tede o motorcuyu trevor öldürüyor.
şimdi daha da heyecanlandım :D oyunun playstason versiyonu nu biraz oynamak lazım heralde yaza kadar bekleyemeyecem :D