GTA 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Abicim 20 küsür dakikalık video yayınlandı diyorlar. Onuda geçtim resmi trailer var ;

http://www.youtube.com/watch?v=VjZ5tgjPVfU

grafikler sağlam. 

Öte yandan videolara fake deseniz de ;

uçak, helikopter, gemi kullanılabilecek. Deniz altında takılabileceksiniz. Mekan satın alabileceksiniz. Dövme yaptırabileceksiniz vs.. vs..

Yani bunlar resmi olarak doğrulanan haberler.

Henüz belirsiz olay var ;

multiplayer

Zumsuk, videolar fake hocam. Senden beklemezdim böyle saçmalık videolara inanacağını. Tek bir resmi video kanalında göster, Rockstar'ın kendi youtube kanalında göster o videolardan herhangi birisini. Ya da videoların like/unline durumlarına ya da yorumlarına bak. GTA 4'ün modlu versiyonları vs onlar.

GTA 5 ile ilgili yayınlanan tüm resmi videoları ROCKSTAR YOUTUBE kanalından izleyebilirsin. Son eklediğin trailer gerçek.

Mesela deniz altında takılabileceksiniz demişsin, bu zaten resmi bir bilgi ama buna saçma bir adamın youtube kanalındaki fake videodan değil, rockstarın kendi yayınladığı resimlerden ulaşıyoruz. Mekan satın almayla ilgili 6 ay önce resmi olarak olmayacak derken, son bilgilerde tepkiler üzerine bunu eklediklerini resmi olarak açıkladılar bir röportajda.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Yalnız arkadaşlar size kötü bir haber veeyim, şuan gta5 in pc için planlanmış bir çıkış tarihi yok. Yani pc için hiç çıkmayabilir bile.

videoları izlemedim ama daha oyun ici video resmi olarak duyurulmadı, yani bunların fake olma ihtimali %95.

pc icin de cıkmama ihtimali hic yok, adamlar sadece neden konsoldan para kazanmak istesin, milyonlarca pc oyuncusu varken ki bu zamana kadar tüm seri bu platforma cıkmısken.. özetle öyle bir sey ihtimal dahilinde bile degil.

Hocam bu olay ilk değil ki. Red dead redemption ı mesela rockstar games sadece konsollara çıkarttı ki heryerde çok yüksek puanlar aldı oyun. Daha birsürü sayılabilecek satış rakamları çok yüksek konsol oyunu var (halo, uncharted, god of war vb..)

Ayrıca bizim ülkmeizde olmasa bile birçok ülkede konsollar gayet yüksek oranda kullanılıyor. Hem konsolda oyun geliştiriken optimizasyonla falan çok kasmanıza (pc kadar) gerek kalmıyor bu da developer ların işine geliyor biraz daha.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

oyuna resmi türkçe altyazı istiyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Zumsuk, videolar fake hocam. Senden beklemezdim böyle saçmalık videolara inanacağını. Tek bir resmi video kanalında göster, Rockstar'ın kendi youtube kanalında göster o videolardan herhangi birisini. Ya da videoların like/unline durumlarına ya da yorumlarına bak. GTA 4'ün modlu versiyonları vs onlar.

GTA 5 ile ilgili yayınlanan tüm resmi videoları ROCKSTAR YOUTUBE kanalından izleyebilirsin. Son eklediğin trailer gerçek.

Mesela deniz altında takılabileceksiniz demişsin, bu zaten resmi bir bilgi ama buna saçma bir adamın youtube kanalındaki fake videodan değil, rockstarın kendi yayınladığı resimlerden ulaşıyoruz. Mekan satın almayla ilgili 6 ay önce resmi olarak olmayacak derken, son bilgilerde tepkiler üzerine bunu eklediklerini resmi olarak açıkladılar bir röportajda.

multiplayer konusunda resmi birşey yok dedim, mekan üzerinden değil.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRB3F-0f5RI

Buradan :

https://www.rockstargames.com/jobs/openings/rockstar-lincoln

Yazının diğer dilleri için olanını okuyabilirsin. Ne diyor ? Tester. Apple'ın gözü gibi sakladığı iPhone 5 kısmen sızmışsa, bu oyun hayli hayli sızar.

Esas komedi, benim belirsiz videolardan etkilendiğimi düşünmüş olmandır. Açıklamalar gayet heycan verici.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Yalnız arkadaşlar size kötü bir haber veeyim, şuan gta5 in pc için planlanmış bir çıkış tarihi yok. Yani pc için hiç çıkmayabilir bile.

pc için henüz duyurulmadı(bildiğim kadarıyla) ama daha öncedende böyle yaptılar sanırım hem xbox hem ps3 e çıkacakken pc ye çıkmaması gibi bir durum olmaz kesin çıkar sadece rockstar games şu kovboylu oyununda sadece ps3 e çıkartmıştı exclusive olarak ama o zaman xbox a da çıkmamıştı yani sadece ps3 tü ama şimdi oyunu xbox a da çıkartıyorlarken pc ye çıkartmama durumları olmaz.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

zumsuk soyledigin seylerin hepsi eski gtalarda vardı zaten =)

ek bisey goremedim. ayrica rockstar optimizasyon isini beceremiyor, grafikler cok iyi olursa, optimizasyonu da yapamazlarsa yine pc icin cikmaz, kimsenin bilgisayari kaldirmaz zaten :D

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

şu arabaların motor seslerine biraz daha özen gösterseler çok iyi olacak hepsinin sesi elektrik süpürgesi gibi

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Arabaların gidişinden ve özellikle son videodaki SUV'dan fake oldukları anlaşılıyor..

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

inşallah gta 4 gibi gereksiz yere kasmaz

memento mori.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

multiplayer konusunda resmi birşey yok dedim, mekan üzerinden değil.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRB3F-0f5RI

Buradan :

https://www.rockstargames.com/jobs/openings/rockstar-lincoln

Yazının diğer dilleri için olanını okuyabilirsin. Ne diyor ? Tester. Apple'ın gözü gibi sakladığı iPhone 5 kısmen sızmışsa, bu oyun hayli hayli sızar.

Esas komedi, benim belirsiz videolardan etkilendiğimi düşünmüş olmandır. Açıklamalar gayet heycan verici.

Zumsuk son mesajınla benim yazdıklarımın ne alakası var yahu? 5 tane tamamen fake olduğu bilinen videoyu, GTA 5 Gameplay olarak eklemişsin işte. Gerçek sanmışsın fake videoyu diyorum. Aksini mi söylüyorsun? Komedi olan gerçek sanman değil, bunu kabullenmemen. :)

ekleme : hele ki bir tanesi eski gta oyunu bile değil, sleeping dogs denen japon oyununun videosu :) arkadaş yazınca gördüm ben de.

RootB tarafından 17/May/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5834 Toplam Mesaj: 55