Gücün Ve Şansın Yanımda Olması İçin Dua Et.
-
merhaba arkadaşlar.
yarın 23.30 aracıyla yola çıkıyorum..
25i birligime teslim olcam
manisa kırkağaça düştüm..
iyi bakın kendinize ;)
bu konu içinde şafak saymayıda düşünüyorum çarşıya çıktıgım zamanlar içerisinde.. :)
selametle..
-
Hocam vatan sana canım feda.Keşke Bi albay yada üst düzey rütbeli çocuguda orda olsa. vatanı anca gariban çocukları korur allha emnaet ol güle güle git güle gel.
allah yrd .olsn .
-
bence yol yakınken dön hemen. alışınca hiç bırakamıyosun sonra.. çok fena
-
Şimdiden hayırlı tezkereler.. Halamın oğluda orda yapıcak kırkağaçta..Allah yardımcınız olsun..
-
HAyırlı teskereler ..
-
hayırlı teskereler
-
Hayırlısı ile git gel abi...
-
sağolun arkadaşlar..
-
kardelen442 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam vatan sana canım feda.Keşke Bi albay yada üst düzey rütbeli çocuguda orda olsa. vatanı anca gariban çocukları korur allha emnaet ol güle güle git güle gel.
allah yrd .olsn .
-----------------------------tartışma yaratmayım diyorumda orda burda haberlerde duydugunuz provatakor mesajları buraya yansıtıp insanlarıda yanlş düşünceye itiyosınız albay çocugu orda olsa falan diyosunda o albay oralara gelirken neler çekti biliyomusun? o adamda gariban cocukları koruyo
-
Hocam birincisi BirLiğe tesLim oLunmaz katıLınır (Pardon fiLminden bi repLik :P )
İkincisi Manisa Kırkağaç ünLüdür çok çekeceksin (Foça gibi) Allah Yardımcın oLsun acaip ters bi yerdir :)
Üçüncüsü HayırLı TeskereLer.. :)
-
Askerliğin Kolayı olmaz. Güle güle git. Hayırlı Teskere ile Dön. Orada Bölük Komutanların Sende Göreceksin, Ana Ocağı değil ama Aynı Baba adamlardırlar. Hepside Asker Dostudur. Sıkıntını ve Zor anlarını Onlara açmayı ihmal etme. ;)