Gülme Gazi Etkisi (NO2) Gerçek Mi
-
Arkadaslar NO2 boyle etki yaratirmi, deneyeniniz var mi?? eger gercekten boyle etki yaratiyosa bomba birsey yaw :D
-
denemedim ama gerçek olduğunu biliyorum ilk defa herhalde 1960 lı yıllarda bir sinema salonunda denenmişti millet deli gibi gülüyordu filme :)
bu arada gülme gazı n2o değildi sanırsam n2o nitrojen okist değilmi bildiğiniz nos
swordfish tarafından 19/Şub/14 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
buna çok barışcıl bakma bi noktadan sonra öyle bi gülüyosun ki karın kasların çene kasların manyak yoruluyo sonra ğığğıh
-
swordfish bunu yazdı
denemedim ama gerçek olduğunu biliyorum ilk defa herhalde 1960 lı yıllarda bir sinema salonunda denenmişti millet deli gibi gülüyordu filme :)
bu arada gülme gazı n2o değildi sanırsam n2o nitrojen okist değilmi bildiğiniz nos
Evet bildimiz nitro hocam
-
c0nverse bunu yazdı
buna çok barışcıl bakma bi noktadan sonra öyle bi gülüyosun ki karın kasların çene kasların manyak yoruluyo sonra ğığğıh
pardon hocam NO2 olacakti yanlis yazmisim ya :D
-
Ahahaha ulan adamları izlerken gülmekten altıma zıçacaktım :D :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=UTI3bBKj4Ig
c0nverse bunu yazdı
denedin mi hacı? biraz daha paylaşımcı olsana tecrübelerin açısından? :D
--
Gülerken mutlu ediyor mu , yoksa istemsizce - gıdıklanırkenki gibi - kahkaha mı aceba
noname tarafından 19/Şub/14 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
Ahahaha ulan adamları izlerken gülmekten altıma zıçacaktım :D :D
hocam aynen bende adamlarin gulmeleri reaksion baslatti resmen :D
-
Doğrusu N20 dur yani azot pirotoksit.
Genellikli ameliyatlarda anestezi amaçla kullanılır.
Evet gülme gibi bir etkisi var fakat videodaki kadar olduğunu sanmıyor.
Hatta anestezistlerin sürekli kapalı ortamda olmalarına rağmen mutlu olmalarını anestezi cihazlarındaki N2O kaçağına bağlıyanlar bile var :))
-
mrkps bunu yazdı
Doğrusu N20 dur yani azot pirotoksit.
Genellikli ameliyatlarda anestezi amaçla kullanılır.
Evet gülme gibi bir etkisi var fakat videodaki kadar olduğunu sanmıyor.
Hatta anestezistlerin sürekli kapalı ortamda olmalarına rağmen mutlu olmalarını anestezi cihazlarındaki N2O kaçağına bağlıyanlar bile var :))
Bian karıştırdık nitroyu :D nos no2ymiş :D
-
eee nerde satılıyor bu