Gümrükte İçki Kaldı
-
myblackworldweb bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Yurtiçi kargo ile az önce görüştüm. Kendileri bunu alamıyormuş , aracı birileri olması veya tanıdıgınız gerekli dedi telefondaki kadın.
ben alamıyorsam geri gönderebilirmiyim dedim , geri gönderme masrafı 500 TL üzerinde dedi.
Şimdi gelde sövme ? Zaten satın alınmış alındıgı ülkede vergisi verilmiş bir hediyeyi ben alamıyorum.
hocam neredeyse gidip şahsen almak gerekiyor. tanıdık birilerine vermezler. ancak işin içinde bir hatır var ise verirler.
gümrük te bu gibi durumlar için bir antrepo vardır.
varda hocam izmirdeyim ben kargo istanbul nasıl gidip alayim
kargonuz ÇELEBİ HAVALİMANI antreposunda gümrük çekim işlemleri yapılmak üzere bekletilmektedir.
-
3-5 yıl önceye kadar insaflıydı uygulamalar.1yıldır biraz zorladılar birader ingiltere de arada bi şeyler gönderir hediye durumundan faydalanmak suretiyle bu durum sürer bu yıl için de bi şeyler gönderdim dedi ama noel geçti daha bişey geldi diyen olmadı.her yıl alkol vs gönderirdi bu yıl ne gönderdi bilgim yok.dostum anlattığın olay çözûmsüzlük mutlaka bir çözümü vardir.ama eminim bu iş para çözer.
-
weskeyy bunu yazdı3-5 yıl önceye kadar insaflıydı uygulamalar.1yıldır biraz zorladılar birader ingiltere de arada bi şeyler gönderir hediye durumundan faydalanmak suretiyle bu durum sürer bu yıl için de bi şeyler gönderdim dedi ama noel geçti daha bişey geldi diyen olmadı.her yıl alkol vs gönderirdi bu yıl ne gönderdi bilgim yok.dostum anlattığın olay çözûmsüzlük mutlaka bir çözümü vardir.ama eminim bu iş para çözer.
Para herşeyi çözer , ülke alır savaş başlatır adam öldürtürsün. Peki olması gereken bumu önemli olan o hocam. Benim cebimden o hediyeden daha fazla para çıkacaksa ne işe yarar.
-
PanxeR bunu yazdıweskeyy bunu yazdı3-5 yıl önceye kadar insaflıydı uygulamalar.1yıldır biraz zorladılar birader ingiltere de arada bi şeyler gönderir hediye durumundan faydalanmak suretiyle bu durum sürer bu yıl için de bi şeyler gönderdim dedi ama noel geçti daha bişey geldi diyen olmadı.her yıl alkol vs gönderirdi bu yıl ne gönderdi bilgim yok.dostum anlattığın olay çözûmsüzlük mutlaka bir çözümü vardir.ama eminim bu iş para çözer.
Para herşeyi çözer , ülke alır savaş başlatır adam öldürtürsün. Peki olması gereken bumu önemli olan o hocam. Benim cebimden o hediyeden daha fazla para çıkacaksa ne işe yarar.
Nalet Olsun Böyle Düzene... Şuursuzca İşletilen Bu Teneke Düzene Gelde Kızma.... Bütün Suç Belimizin Kamburu, Hayat Cevherlerimizden Emeğimizden Sülük Gibi Geçinen, Elit Kesimde... Ne Yapıyorsa Bu Elit Kesim Yapıyor Arkadaşlar...
Hocam Çaresiz O Hediyeden Haberin Yokmuş Gibi Yapacan, Hayatının Kalan Kısmını O Yokmuş Gibi Davranarak Geçirecen.... Başka Alternatif Bir Fikir Gelse İdi Aklıma Emin Ol Kendime Şaşardım... Üzgünüm En Fakir Olduğum Konuydu Bu Konu.. Gerçi Sende İlla ShockMan Çare bulsun Diye Açmamıştın Konuyu... Ne Biliyim İşte Öyle, Bağlıyamadım Konuyu Bir Yere.. :)
-
durum ne oldu kanka ?
-
ah şimdi orada olsam. yahu yönetmelik var bu konuda nasıl bunu göz ardı ederler
-
myblackworldweb bunu yazdı
ah şimdi orada olsam. yahu yönetmelik var bu konuda nasıl bunu göz ardı ederler
Tek sıkıntı bu işte.Gümrükler artık daha sıkı.Aylar önce elini kolunu sallayarak geçebiliyordun,yeni yasalar ,yeni kurallar.Ahhh ahh....
-
Basit bir dernek hesabi ile baslayalim. 200.000 uyemiz var. Turkiye'de %50 oy alan bir parti varsa, bizim de yapacagimiz bir hamlede %50 kaybimiz olsun.
100.000 kisi aylik yalniz 1 TL koyarsa ortaya, yillik 1 milyon 200 bin TL paramiz birikir. (Eski parayla 1.2 Trilyon yillik)
Biz bu parayla arsamizi alip, ustune fabrikayi kurup, kendi icecegimiz ickiyi kendimiz uretiriz 4 yila kadar, ustelik kendimiz calisir, kendimiz de iceriz.
Hem de tesviksiz, kredisiz, kefilsiz. Aylik yalnizca 1 TL ile.
Gucumuzun farkina varin, kendinize guvenin!
Dunya okuzun boynuzlari ustunde dururmus,
Her kipirdayisinda okuz, deprem olurmus...
Oysa dunya, halklarin omuzlari ustunde durur
Kipirdasin da gor! -
hojucuk bunu yazdı
Basit bir dernek hesabi ile baslayalim. 200.000 uyemiz var. Turkiye'de %50 oy alan bir parti varsa, bizim de yapacagimiz bir hamlede %50 kaybimiz olsun.
100.000 kisi aylik yalniz 1 TL koyarsa ortaya, yillik 1 milyon 200 bin TL paramiz birikir. (Eski parayla 1.2 Trilyon yillik)
Biz bu parayla arsamizi alip, ustune fabrikayi kurup, kendi icecegimiz ickiyi kendimiz uretiriz 4 yila kadar, ustelik kendimiz calisir, kendimiz de iceriz.
Hem de tesviksiz, kredisiz, kefilsiz. Aylik yalnizca 1 TL ile.
Gucumuzun farkina varin, kendinize guvenin!
Dunya okuzun boynuzlari ustunde dururmus,
Her kipirdayisinda okuz, deprem olurmus...
Oysa dunya, halklarin omuzlari ustunde durur
Kipirdasin da gor!Hocam öylede gördügün gibi devlet şuan her türlü zıkertio bizi. Batan ülkelerin battıklarında yaptıkları kemer sıkma politikalarını biz şimdi uyguluyoruz.
-
aslında yapacağın şey basit gümrükte ürünlere geçiş izni veren bi elemanı kafaya alacan atacan avantasını dilediğin gibide yapacan alışverişini
öyle göte böyle yarrak
türkiyede işler böyle yürümüyor mu...