Gümrükte İçki Kaldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Yurtiçi kargo ile az önce görüştüm. Kendileri bunu alamıyormuş , aracı birileri olması veya tanıdıgınız gerekli dedi telefondaki kadın.

ben alamıyorsam geri gönderebilirmiyim dedim , geri gönderme masrafı 500 TL üzerinde dedi.

Şimdi gelde sövme ? Zaten satın alınmış alındıgı ülkede vergisi verilmiş bir hediyeyi ben alamıyorum. 

hocam neredeyse gidip şahsen almak gerekiyor. tanıdık birilerine vermezler. ancak işin içinde bir hatır var ise verirler.

gümrük te bu gibi durumlar için bir antrepo vardır.

varda hocam izmirdeyim ben kargo istanbul nasıl gidip alayim

kargonuz ÇELEBİ HAVALİMANI antreposunda gümrük çekim işlemleri yapılmak üzere bekletilmektedir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    3-5 yıl önceye kadar insaflıydı uygulamalar.1yıldır biraz zorladılar birader ingiltere de arada bi şeyler gönderir hediye durumundan faydalanmak suretiyle bu durum sürer bu yıl için de bi şeyler gönderdim dedi ama noel geçti daha bişey geldi diyen olmadı.her yıl alkol vs gönderirdi bu yıl ne gönderdi bilgim yok.dostum anlattığın olay çözûmsüzlük mutlaka bir çözümü vardir.ama eminim bu iş para çözer.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    3-5 yıl önceye kadar insaflıydı uygulamalar.1yıldır biraz zorladılar birader ingiltere de arada bi şeyler gönderir hediye durumundan faydalanmak suretiyle bu durum sürer bu yıl için de bi şeyler gönderdim dedi ama noel geçti daha bişey geldi diyen olmadı.her yıl alkol vs gönderirdi bu yıl ne gönderdi bilgim yok.dostum anlattığın olay çözûmsüzlük mutlaka bir çözümü vardir.ama eminim bu iş para çözer.

Para herşeyi çözer , ülke alır savaş başlatır adam öldürtürsün. Peki olması gereken bumu önemli olan o hocam. Benim cebimden o hediyeden daha fazla para çıkacaksa ne işe yarar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Para herşeyi çözer , ülke alır savaş başlatır adam öldürtürsün. Peki olması gereken bumu önemli olan o hocam. Benim cebimden o hediyeden daha fazla para çıkacaksa ne işe yarar.

Nalet Olsun Böyle Düzene... Şuursuzca İşletilen Bu Teneke Düzene Gelde Kızma.... Bütün Suç Belimizin Kamburu, Hayat Cevherlerimizden Emeğimizden Sülük Gibi Geçinen, Elit Kesimde... Ne Yapıyorsa Bu Elit Kesim Yapıyor Arkadaşlar... 

Hocam Çaresiz O Hediyeden Haberin Yokmuş Gibi Yapacan, Hayatının Kalan Kısmını O Yokmuş Gibi Davranarak Geçirecen....  Başka Alternatif Bir Fikir Gelse İdi Aklıma Emin Ol Kendime Şaşardım... Üzgünüm En Fakir Olduğum Konuydu Bu Konu.. Gerçi Sende İlla ShockMan Çare bulsun Diye Açmamıştın Konuyu... Ne Biliyim İşte Öyle, Bağlıyamadım Konuyu Bir Yere.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

durum ne oldu kanka ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ah şimdi orada olsam. yahu yönetmelik var bu konuda nasıl bunu göz ardı ederler

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

ah şimdi orada olsam. yahu yönetmelik var bu konuda nasıl bunu göz ardı ederler

Tek sıkıntı bu işte.Gümrükler artık daha sıkı.Aylar önce elini kolunu sallayarak geçebiliyordun,yeni yasalar ,yeni kurallar.Ahhh ahh....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Basit bir dernek hesabi ile baslayalim. 200.000 uyemiz var. Turkiye'de %50 oy alan bir parti varsa, bizim de yapacagimiz bir hamlede %50 kaybimiz olsun. 

100.000 kisi aylik yalniz 1 TL koyarsa ortaya, yillik 1 milyon 200 bin TL paramiz birikir. (Eski parayla 1.2 Trilyon yillik)

Biz bu parayla arsamizi alip, ustune fabrikayi kurup, kendi icecegimiz ickiyi kendimiz uretiriz 4 yila kadar, ustelik kendimiz calisir, kendimiz de iceriz.

Hem de tesviksiz, kredisiz, kefilsiz. Aylik yalnizca 1 TL ile.

Gucumuzun farkina varin, kendinize guvenin!

Dunya okuzun boynuzlari ustunde dururmus,
    Her kipirdayisinda okuz, deprem olurmus...
    Oysa dunya, halklarin omuzlari ustunde durur
    Kipirdasin da gor!

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

Basit bir dernek hesabi ile baslayalim. 200.000 uyemiz var. Turkiye'de %50 oy alan bir parti varsa, bizim de yapacagimiz bir hamlede %50 kaybimiz olsun. 

100.000 kisi aylik yalniz 1 TL koyarsa ortaya, yillik 1 milyon 200 bin TL paramiz birikir. (Eski parayla 1.2 Trilyon yillik)

Biz bu parayla arsamizi alip, ustune fabrikayi kurup, kendi icecegimiz ickiyi kendimiz uretiriz 4 yila kadar, ustelik kendimiz calisir, kendimiz de iceriz.

Hem de tesviksiz, kredisiz, kefilsiz. Aylik yalnizca 1 TL ile.

Gucumuzun farkina varin, kendinize guvenin!

Dunya okuzun boynuzlari ustunde dururmus,
    Her kipirdayisinda okuz, deprem olurmus...
    Oysa dunya, halklarin omuzlari ustunde durur
    Kipirdasin da gor!

Hocam öylede gördügün gibi devlet şuan her türlü zıkertio bizi. Batan ülkelerin battıklarında yaptıkları kemer sıkma politikalarını biz şimdi uyguluyoruz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

aslında yapacağın şey basit gümrükte ürünlere geçiş izni veren bi elemanı kafaya alacan atacan avantasını dilediğin gibide yapacan alışverişini

öyle göte böyle yarrak

türkiyede işler böyle yürümüyor mu...

Toplam Hit: 7074 Toplam Mesaj: 53