Güneşi Gördüm(İstek)
-
arkadaşlar daha önce paylasıldımı bilmiorum ama güneşi gördüm düştümü blen var mı düştüyse elinde oan var mı???
@mod notu : konu yanlış yere açılmıştı zaten ama cevaplar komedi gelmiş iyice geyik olmuş, silmeye kıyamadım geyik bölümüne aldım.
-
Hacı paylaşıldı mı bilmiyorum diyene kadar /forumsearch.asp
-
O daha düşmedi sanırım. Düşünce burayada düşürürüz :)
-
YETER Mİ ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı paylaşıldı mı bilmiyorum diyene kadar /forumsearch.asp
eyvallah bilader -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------bobiler iyice modalaştı arkidiş
-
Tv'de Mahsun Kırmızıgül'ün bi röportajında duymuştum. Vatandaş çok iddialı filmin kopyalanamıyacağı konusunda :D siz ne dersiniz ?
-
Salu3 bunu yazdı:
Tv'de Mahsun Kırmızıgül'ün bi röportajında duymuştum. Vatandaş çok iddialı filmin kopyalanamıyacağı konusunda :D siz ne dersiniz ?
-----------------------------Çok iddialı konuşmuş. Her türlü kopyalanır. Merak etmesin :D
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------saçmalamış (: dünya devleri çözüm bulamıyoda o amelemi çözmüş olayı (: peh!,
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Çok iddialı konuşmuş. Her türlü kopyalanır. Merak etmesin :D
-----------------------------mahsun uzak o konulardan üzerine varmayın abileri öğrenecek o işleride korsan işinede girecekmiş
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Hacılar Yurtdışı Kopyasının Korsanını İzledim Hemde 1 ay önce