folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Güney Kıbrıs Rum Kesimi İflas Etti

Güney Kıbrıs Rum Kesimi İflas Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

polatliya kadar geldikleri gunleri hatirladim bak. demek bu gunleri de gorecektik. 

mizahi tarafından 09/Ara/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Avrupa birliğine giren batıyor arkadaş.O zaman bu avrupa birliği ne işe yarar.

ab girenler batıyor değilde ab deki siesta yapan ülkeler batıyor desek daha iyi. yani kuzey ab ülkeleri çalışıyor üretiyor, güney ab ülkeleri ise zamanında yatıyor siesta yapıyor öyle geçiriyordu hayatı. kuzey ab ülkeleri öyle yatmak yok biz üreteceğiz size satacağız sizde almak için siesta tatilini bırakıp borçlanacaksınız ve alacaksınız borcunuzu kapatmak için köle gibi çalışacaksınız diyor :)

kim diyor bunları > germany france britanya norveç  vs

almanya hep çalışıyor daha battığını görmedim :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

...kim diyor bunları > germany france britanya norveç  vs

Hocam örnek verdiğiniz ülkelere bir bakalım mı?

Fransa, batmak üzere, dünya kadar borcu var. Dünya'da en fazla borcu olan 3. ülkesi. 5000 küsür milyar dolar dış borçları var. 2010 verilerine göre kişi başına düşen borç miktarı 200 bin dolar civarı. Bunlar mı siesta yapıyor? :)

Britanya, krizden önce de dünya borçları vardı, krizden sonra borçları katlandı. IMF ve benzeri yerlerden borç almıyorlar ama onların da ekonomisi felaket. Dünya'da en fazla borcu olan 2. ülkedir İngiltere. 9000 küsür milyar dolar dış borçları var. 2010 verilerine göre kişi başına düşen borç miktarı 400 bin dolar civarı. Benim bildiğim bunlar da siesta yapmıyor :P

Avrupa'da ekonomisi iyi durumda olan sadece Almanya var. Orada bile bazı olaylar gösterildi TV kanallarında, yağma yapmaya kalkanlar, gösteriler, sokakta uyuyanlar... Dünya'nın en fazla borcu olan 4. ülkesi. 2010 verilerine göre kişi başına düşen borç miktarı 150 bin dolar civarı.

Avrupa'nın geneli böyle. Kuzeyi güneyi değil, alayı kötü durumda.

Dünya'nın en fazla borcu olan ülke tabi ki de Amerika, ama altından kalkabiliyor. Adamlarda nüfus var, sanayi var, ekonomi var. Avrupa ülkelerinin hangisinde Amerika'daki potansiyel var ki başa çıkabilsin :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bu almanlarda nasil bi milletse anasini satayim adamlar olumune calisiyor hic battiklarini gormedim :D

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

borç kötü birşey değil arkadaşlar. borç varsa, ödemede var demektir. biraz mantıklı düşünün. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dünyanın en zengin ülkeleri aynı zamanda en fazla borcu olan ülkeleri.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

dünyanın en zengin ülkeleri aynı zamanda en fazla borcu olan ülkeleri.

Büyük başın derdi de büyük olur :) .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı

Avrupa birliğine giren batıyor arkadaş.O zaman bu avrupa birliği ne işe yarar.

ab girenler batıyor değilde ab deki siesta yapan ülkeler batıyor desek daha iyi. yani kuzey ab ülkeleri çalışıyor üretiyor, güney ab ülkeleri ise zamanında yatıyor siesta yapıyor öyle geçiriyordu hayatı. kuzey ab ülkeleri öyle yatmak yok biz üreteceğiz size satacağız sizde almak için siesta tatilini bırakıp borçlanacaksınız ve alacaksınız borcunuzu kapatmak için köle gibi çalışacaksınız diyor :)

kim diyor bunları > germany france britanya norveç  vs

almanya hep çalışıyor daha battığını görmedim :D

almanya fransa siesta fiesta yapıyor demedim ki :) yapanlar espana italy greece  :) güney ab ülkeleri dedim :)

kaygusuz tarafından 09/Ara/12 16:54 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Yıldırım demirörende dünya kulübü yapacam dedi, borçlanarak büyüyecez dedi sikti bıraktı kulübü.

borçlanarak büyümek iyi bişey değilmiş onu anladım ben.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kara para aklama bitti onlar bitti

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 5734 Toplam Mesaj: 49