Güvenlik Kamerası Sistemi Teklifi
-
Apartmana 4 güvenlik kamerası bağlatmayı düşünüyoruz dış çevresine
buradaki güvenlik kamerası işi apanlardan teklif alacağız ama sonuç olarak en ucuz diye bize dandik birşey vermesinler diye size sorayım dedim
gece gündüz güzel çekim kalitesi
internetten izleyebilinmeli
zorluk çektirmeyecek hangi marka yada kombinasyonları önerirsiniz
-
PM attım.
-
http://www.onvif.org/About/MemberList.aspx sitesindeki full memberler bu alandaki öncü firmaların listesidir. Axis bu alandaki en iyi firmalardan biridir fakat ürünleri biraz pahalı. Özellikle dış mekan çözümlerinde çok yenilikçi ürünleri var. Axis olmazsa pelco, brickcom ürünlerini tercih edebilirsiniz.
-
yakın bir arkadaşım bu işi yapıyor. dilersen fiyat versin sana.
sıfırbeşyüzyedi dörtyüzotuzbeş 1903 gökhan ismi.
Kemal ÖZKAN yönlendirdi dersin.
-
parça ve tesisatı satınalıp kendin de yapabilirsin. Bütçe kısıtlı değil ise Tavsiyem IP kamera Nvr kayıt cihazı. önü açık yazılım tarafı çok daha sağlam yedeklemeler daha güvenli vs bir sürü artısı var.
-
Dahua yada onlara urettiren neutron cihazlari kullan hikvisionmus otmus bokmus bulasma kendim bu isi yaptigimdan soyluyorum 100 e yakin farkli noktalarda yerler kurdum taktigim kamera sayisi 300 u bulmustur. Onerim dedigim gibu neutron cihazlar kullanman hatta cihazlari sen al elektrikci birini cagir kablolari cektir baglat geriye kalan ayarlari baglanir ben sana yaparim hocam
-
hocalar ben konuya çok uzağım
ofis kamera sistemi kurulumu yapmamız gerekebilir fiyatları nedir istanbuldayız
ps: all in pls
-
http://www.tahribat.com/forum/alinik-kamera-sistemi-219395#msg2728016
burda biri uygun fiyat yazmıştı
-
Neutron oneririm bende cok net goruntusu var,nvr dvr cihazlarida mevcut
-
yardımlarından dolayı ben sana çook uygun fiyata malzemeyi gönderirim ayarlarınıda yaparım takıp çalıştırmak kalır ama bildiğim kadarıyla ist dışındaydın montajı elektrikçiye yaptıra bilirmisin
-
DJ_Alper bunu yazdı
Apartmana 4 güvenlik kamerası bağlatmayı düşünüyoruz dış çevresine
buradaki güvenlik kamerası işi apanlardan teklif alacağız ama sonuç olarak en ucuz diye bize dandik birşey vermesinler diye size sorayım dedim
gece gündüz güzel çekim kalitesi
internetten izleyebilinmeli
zorluk çektirmeyecek hangi marka yada kombinasyonları önerirsiniz
Perpada cenova var guzel urunleri var
4 kamera 300 tl
Cihaz 150-200 arasi
Kablo ve uclari adaptor 50-75 100 metre kablo
Birde istedigin boyutta hdd 500gb 180 tl
İsciligi kolaydir bazi elektirikciler bile yapiyor
İnternetten de izlersin lokalden de