Güzel Bir Kısa Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    arkinfes bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

"zayıfa merhamet doğaya ihanettir" hitler in lafı imiş ama doğru, ben darwinistim bu gibi kişilerin daha bebekken tespit edilip uyutulması(evet öldürülmesi) ve ailelerine doğum için yeniden bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum, bir insan ömrünü neden başka bir insana bakmakla tüketsin, yani daha en baştan terso bi durum olduğuna kanaat getirerek izledim, buna ağlamak hiç bana göre değil, bu dünyaya bir defa geliyoruz, her anne baba sağlıklı bi evladı hak eder, olmuyorsa da yetimhaneler var, birini evlat edinmeyi deneyin, bir insanın anne babası onun genlerini taşıyanlar değil, onu büyütüp yetiştirenlerdir.

hocam ciddi misin? yanlış anlama düşüncene son derece saygı duyuyorum ama bana biraz acımasızca geldi.

hocam asıl acımasızlık, o aileye müstehak görülen bu durumdur. ömürleri boyunca onunla uğraşıyorlar. başına bişey geldi peşinden koş, başına bişey gelmedi ama yine de başında dur!. Onun annesine bi sorun bakalım, hiç kendine ait bir alanı olmuş mu? Ömrü boyunca onu çekiyor, sizin gibi insanlar da o kadıncağıza bu durumu baskılıyorlar. Kadın kendini o çocuktan sorumlu hissediyor artık.

Boğuluyor belki ama sesini duyursa adı merhametsize çıkıyor.

Hepsi Ruhsal gelişim ile alakalı hocam.. Sadece gelişmesi gereken Ruh için bir çok yaşamlarda bir çok dramlar ile yüz yüze geliyoruz.. Hitler atılacak olan deri ile ilgilenmiş sadece.. Derinin efendisi ise Ruhtur..

ShockMan tarafından 26/Tem/19 14:48 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    acemi-webci bunu yazdı

İzledim güzelmiş,

bir tane de ben ekleyeyim göz yaşı garantili :)

https://www.youtube.com/watch?v=bf84cZmxt3s

ses sadece soldan geliyor hocam, vidoeda sıkıntı var sanırım?

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

"zayıfa merhamet doğaya ihanettir" hitler in lafı imiş ama doğru, ben darwinistim bu gibi kişilerin daha bebekken tespit edilip uyutulması(evet öldürülmesi) ve ailelerine doğum için yeniden bir şans verilmesi gerektiğine inanıyorum, bir insan ömrünü neden başka bir insana bakmakla tüketsin, yani daha en baştan terso bi durum olduğuna kanaat getirerek izledim, buna ağlamak hiç bana göre değil, bu dünyaya bir defa geliyoruz, her anne baba sağlıklı bi evladı hak eder, olmuyorsa da yetimhaneler var, birini evlat edinmeyi deneyin, bir insanın anne babası onun genlerini taşıyanlar değil, onu büyütüp yetiştirenlerdir.

Katiliyorum ama senin bencilligine katilmiyorum. Evet tespit edilsin oldurulsun ama bir insan omrunun sonuna kadar baska bir insana bakmak zorunda kalmasin diye degil, her ana babanijn saglikli bir evladi olsun diye de degil.. tam tersi kimse baskasina muhtac kalmasin diye, bijr evlat anaya babaya muhtac duruma dusmesin diye... hatta bencillik sinirlari perfelin acilarina sigmayanlar da oldurulsun!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo
    Megalados bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

Katiliyorum ama senin bencilligine katilmiyorum. Evet tespit edilsin oldurulsun ama bir insan omrunun sonuna kadar baska bir insana bakmak zorunda kalmasin diye degil, her ana babanijn saglikli bir evladi olsun diye de degil.. tam tersi kimse baskasina muhtac kalmasin diye, bijr evlat anaya babaya muhtac duruma dusmesin diye... hatta bencillik sinirlari perfelin acilarina sigmayanlar da oldurulsun!

Yanlış anlaşıldıysam üzgünüm, ama ben günah keçisi değilim. Bu kez kendimi tam olarak açıklayabileceğimi düşünüyorum;

Bencil diyorsunuz hocam, O bakıma muhtaç kişi benmişim gibi açıklayım;

Eğer bebekken tespit edilmişsem, beni direkt uyutun, istemiyorum yaşamak, bunu zaten belirtmiştim. 

Oldu ki büyüdüm, iş işten geçti o zaman;

Devlet veya bir kurum bakımımı üstlenene belli bi maaş veriyorsa ki bence versin, VEYA ben kendi masrafımı bi şekilde çıkarttığımı biliyorsam, VEYA insanlara, insanlığa fikirlerimle bile olsa fayda sağlayabildiğimi düşünüyorsam, yani normal bi insan zekasında isem başka.!

Ama birileri sürekli olarak benim yerime karar almak durumunda kalıyorsa, kendi fikirlerimi bile sunabilecek kapasite de bi insan değilsem veya fikirlerim sürekli olarak kaale alınmıyorsa öyle yaşamak istemezdim. 

Bekara karı boşamak kolay hesabı konuşmuyorum, hem ben zaten doğanın geri dönüşüm kutusu olduğuna inanıyorum(reenkarnasyon) Bununla ilgili bi konu olursa, onu da başka yerde konuşabiliriz. Yani üstüne ben bencil değilim, ama ölüm konusunda sizlerden daha iyimser olduğum bi gerçek!

rahmandaburda tarafından 27/Tem/19 00:51 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

Yanlış anlaşıldıysam üzgünüm, ama ben günah keçisi değilim. Bu kez kendimi tam olarak açıklayabileceğimi düşünüyorum;

Eğer bebekken tespit edilmişsem, beni direkt uyutun, istemiyorum yaşamak, bunu zaten belirtmiştim. 

Devlet veya bir kurum bakımımı üstlenene belli bi maaş veriyorsa ki bence versin, VEYA ben kendi masrafımı bi şekilde çıkarttığımı biliyorsam, VEYA insanlara, insanlığa fikirlerimle bile olsa fayda sağlayabildiğimi düşünüyorsam, yani normal bi insan zekasında isem başka.!

Ama birileri sürekli olarak benim yerime karar almak durumunda kalıyorsa, kendi fikirlerimi bile sunabilecek kapasite de bi insan değilsem veya fikirlerim sürekli olarak kaale alınmıyorsa öyle yaşamak istemezdim. 

Bekara karı boşamak kolay hesabı konuşmuyorum, hem ben zaten doğanın geri dönüşüm kutusu olduğuna inanıyorum(reenkarnasyon) Bununla ilgili bi konu olursa, onu da başka yerde konuşabiliriz. Yani üstüne ben bencil değilim, ama ölüm konusunda sizlerden daha iyimser olduğum bi gerçek!

Hocam her ikinize de maalesef katılmıyorum, yaşamak her ruh sahibi varlığın hakkıdır, eğer muhtaç olana bakılıyorsa, ona bakma sebebimiz sevgidir, bakılmıyorsa da sevgisiz veya ilgisiz oluşumuzla ilgili bir sıkıntıdan kaynaklı nedenler olabilir, hatta bencillik gibi kötü ve gelişmemiş ruhsal yapımızın el verdiği nedenlerden bile bu durum kaynaklanabilir, bir canlı ancak kendi seçimi ile yaşamına son verirse anlayabilirim, ama onu yaşamaya elverişli görmediği için bir kimsenin bir kimsenin yaşamını sonlandırması gibi fikirler akla ve vicdana uygun değildir... Sevgi evrendeki en büyük güçtür.. Lafım meclisten dışarı arkadaşlar, size zorba dedim sanmayın lütfen, ama ifade etmeme izin verin, (Hitler gibi, Stalin gibi..) Zorbalar kendilerini çok güçlü sanırlar, ama tüm yaşamları tek bir nefes üstündedir bilmezler, işte bu cehaleti de sevgiyi kavramak siler temizler, bu nedenle Dünya yaşamında varlık buluyoruz..

NEFESİNİ TUT Videosu da oldukça duygusaldı, Annelerimiz yüreklerinden konuşurlar bizimle.. 

ShockMan tarafından 27/Tem/19 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo
    ShockMan bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

Hocam her ikinize de maalesef katılmıyorum, yaşamak her ruh sahibi varlığın hakkıdır, eğer muhtaç olana bakılıyorsa, ona bakma sebebimiz sevgidir, bakılmıyorsa da sevgisiz veya ilgisiz oluşumuzla ilgili bir sıkıntıdan kaynaklı nedenler olabilir, hatta bencillik gibi kötü ve gelişmemiş ruhsal yapımızın el verdiği nedenlerden bile bu durum kaynaklanabilir, bir canlı ancak kendi seçimi ile yaşamına son verirse anlayabilirim, ama onu yaşamaya elverişli görmediği için bir kimsenin bir kimsenin yaşamını sonlandırması gibi fikirler akla ve vicdana uygun değildir... Sevgi evrendeki en büyük güçtür.. Lafım meclisten dışarı arkadaşlar, size zorba dedim sanmayın lütfen, ama ifade etmeme izin verin, (Hitler gibi, Stalin gibi..) Zorbalar kendilerini çok güçlü sanırlar, ama tüm yaşamları tek bir nefes üstündedir bilmezler, işte bu cehaleti de sevgiyi kavramak siler temizler, bu nedenle Dünya yaşamında varlık buluyoruz..

NEFESİNİ TUT Videosu da oldukça duygusaldı, Annelerimiz yüreklerinden konuşurlar bizimle.. 

Hocam katılmıyorsunuz ama katılmadığınızın sebebini verdiğim cevapla pekiştirmiyorsunuz. Dolayısıyla neden katılmadığınızı verdiğim örneği çürüterek cevaplamış olmuyorsunuz.

Mesela şöyle derseniz;

”ben o kişiden sorumlu olarak ailesini görüyorum, bu aile bu sorunları olan kişinin her türlü çilesini çekmek zorundadır”

Anlarım..

Anlarım ama misal bu bile cevap olmuyor, zaten mesele bu, ben bu durumu baz alarak yazıyorum, benim bilmediğim bişey olmalı. bu öylesine bi pekiştirilmiş örnek cevap.

“Bu Aile kendisini toplum tarafından veya ailedeki bazı bireyler tarafından baskı altında görüyor, Eğer bakıma muhtaç bu insana bakmazlarsa, merhametsiz olmakla suçlanacaklar. Hemde sizler yapacaksınız bunu!! Toplum tarafından dışlanmamak için kendilerini ondan sorumlu hissediyorlar.”

Ben diyorum ki, Gelin kendiniz bakın o zaman..!!

Her ruh sahibi yaşama hakkına sahip filan değildir, Bunu gerçekten samimi olarak mı söylüyorsunuz. Buna kim olsa güler..

Hayır misal Müslümanım deseniz, Domuz un yaşama hakkına sahip olmadığını söylersiniz. Domuz larda ruh yok mu!

Doğa zaten tamamen, diğerinin ölümü üzerine inşa edilmiş. Bi tane kuş var, sağlığı yerinde olmayan yavrularını kendi gagası ile öldürüyor. Boşuna besleme yapmıyor, Kuş bu. Birde kuş beyinli derler. Mantığın yolu bir..

Sevgi, İlgi;

Sevgi yanlış anlaşılıyor, Minnet duygusu ile Sevgi duygusunu ayıralım.

Biri yada birilerinin size minnet duymasını istediğiniz için yaptığınız yardımlar, Sevgi ile alakalı değildir. O yardım ettiğiniz kişinin size duyduğu minnet de sevgi ile alakalı değildir.

Şimdi burda, Sevginin tarifini vermeyi doğru bulmuyorum ama anlaşılır olduğumu düşünüyorum.

Ve ek olarak, kendi açımdan Durumu başka türlü olanları da yukarı da büyük harflerle VEYA, VEYA, VEYA diye belirttim, tek post olarak okunup yanlış anlaşılmasını istemediğime vurguyu burda yapıyorum.

Sağlıcakla kalın.

rahmandaburda tarafından 27/Tem/19 11:02 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

ceket tanıdık geldi neden?

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı

Hocam katılmıyorsunuz ama katılmadığınızın sebebini verdiğim cevapla pekiştirmiyorsunuz. Dolayısıyla neden katılmadığınızı verdiğim örneği çürüterek cevaplamış olmuyorsunuz.

Mesela şöyle derseniz;

”ben o kişiden sorumlu olarak ailesini görüyorum, bu aile bu sorunları olan kişinin her türlü çilesini çekmek zorundadır”

Anlarım..

Anlarım ama misal bu bile cevap olmuyor, zaten mesele bu, ben bu durumu baz alarak yazıyorum, benim bilmediğim bişey olmalı. bu öylesine bi pekiştirilmiş örnek cevap.

“Bu Aile kendisini toplum tarafından veya ailedeki bazı bireyler tarafından baskı altında görüyor, Eğer bakıma muhtaç bu insana bakmazlarsa, merhametsiz olmakla suçlanacaklar. Hemde sizler yapacaksınız bunu!! Toplum tarafından dışlanmamak için kendilerini ondan sorumlu hissediyorlar.”

Ben diyorum ki, Gelin kendiniz bakın o zaman..!!

Her ruh sahibi yaşama hakkına sahip filan değildir, Bunu gerçekten samimi olarak mı söylüyorsunuz. Buna kim olsa güler..

Hayır misal Müslümanım deseniz, Domuz un yaşama hakkına sahip olmadığını söylersiniz. Domuz larda ruh yok mu!

Doğa zaten tamamen, diğerinin ölümü üzerine inşa edilmiş. Bi tane kuş var, sağlığı yerinde olmayan yavrularını kendi gagası ile öldürüyor. Boşuna besleme yapmıyor, Kuş bu. Birde kuş beyinli derler. Mantığın yolu bir..

Sevgi, İlgi;

Sevgi yanlış anlaşılıyor, Minnet duygusu ile Sevgi duygusunu ayıralım.

Biri yada birilerinin size minnet duymasını istediğiniz için yaptığınız yardımlar, Sevgi ile alakalı değildir. O yardım ettiğiniz kişinin size duyduğu minnet de sevgi ile alakalı değildir.

Şimdi burda, Sevginin tarifini vermeyi doğru bulmuyorum ama anlaşılır olduğumu düşünüyorum.

Ve ek olarak, kendi açımdan Durumu başka türlü olanları da yukarı da büyük harflerle VEYA, VEYA, VEYA diye belirttim, tek post olarak okunup yanlış anlaşılmasını istemediğime vurguyu burda yapıyorum.

Sağlıcakla kalın.

Yok hocam yanlış anlaşılacağınız bir durum kesinlikle yoktur, yaşamsal tecrübeleriniz sizi bir fikre götürmüş, ve o fikirde Hitler gibi bir insanın kısmende olsa haklı olduğu sonucuna sizi götürmüş, ben ise Hitler gibi insanların aslında korkak ve Ruhsal olarak yanılgı ve çelişki halleri içinde yaşayan insanlar olduklarını ifade ediyorum, yani benim yaşam tecrübeerimde bana yanılgılı yaşamların acı dolu ve sevgisiz geçtiğini gösterdiğini ifade etmeye çalışıyorum.. Gerçekten de Evrensel çekim yasaları işlemektedir, Hitler gibi birisi hakkında söylem türetiyorum, şahsınız hakkında değil, lütfen üzerinize alınmayın, hitler gibi birisi, mezalim ve acı üretecek korkunç işler tasarlamış ve sırf Dünyevi güç hırsı için bir sürü yalanlar ile insanların aklını karıştırmıştır.. Dolayısıyla Hitlerin Darvinist düşüncesine katılmıyorum, Darvinist düşüncede ciddi yanılgılar vardır.. Dini çerçeveden bakmıyorum meseleye, dindar bir kimse değilim, ama güçlü olan, zayıf olanı eler şeklinde bir durum Materyalist bakış açısında doğru görünüyor olsada, Akıllı varlık olan İnsanın bunu fikir edinerek uygulaması, son derece yanılgı ve hata üretmektedir demek istiyorum, evet Dünyada eleme olayı teknik olarak vardır, ama bunu amaç ve sonuç olarak görmezse insan, bu insanı yanılgılara götürür.. 

Dünyadaki bu acımasız kovalamaca, hayvani dürtülerden arınmak için eğitimde olan Ruhlarla ilgilidir, son aşamada 3. boyut varlığı olan insana dönüşmek, ve insan iken aldığı eğitimlerle evrene faydalı bir varlık olabilecek mezuniyete erişmek, genel varlık amacı budur.. Amaçlanan varlık olabilmemizin yegane yolu ise koşulsuz, minnet duygusuna kimseyi sürüklemeden, karşılıksız sevmesini becerebilmek, o sevgi ile insanlara bakabilme yetisi kazanmak ile ilgili bir dizi durumu 3 boyutlu olarak insanın düşünebilmesi ve idrak edebilmesini kapsar.. Bunun sonucunda ne mi olur..? Dünyevi korkular kaybolur, Evrensel yasalar senin için aynı sevecenlikte işler, korkunç konuşmalar senden uzaklaşır, korkunç yüzler görmezsin, tiksinti duyulacak ortamlarda bulunmazsın.. Evren seni daha yaşarken ödüllendirecektir.. Ama Hitlerin ödülüne bakalım, o ve karısı siyanür alarak başlarına sıktılar, cesetleri daha sıcakken yakıldı.. Korkunç olan korkunç ile gider.. Sonuç budur hocam.. Bu da benim Dünya görüşüm..  Senin görüşüne de kesinlikle saygım sonsuz.. Sevgi ile ve Selamette kalın.

ShockMan tarafından 27/Tem/19 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

müslümanım.

müslümana domuzun yaşama hakkı inek tavuk keçi gibi hayvanlardan daha yüksektir.

çünkü müslüman ineği tavuğu keser yer, domuzu yemez (:

şakası bir yana, yenilmesi haram olan her canlıyı gördüğüm yerde öldüreyim, onlardan nefret edeyim mantalitesi müslüman mantalitesi değildir. 

alenen zararı olmadığı sürece her canlının yaşama hakkı vardır. sebepsiz yere kestiğin ağaçtan, ezdiğin karıncadan, vurduğun domuzdan sorumlu tutulursun.

aynı zamanda yaratılanı seversin Yaratan'dan ötürü.

he diyeceksin ki "sen ne diyorsun birader, ne karıncası, millet müslümanlık adına kafa kesiyor" haklısın derim.

sadece müslümanlık adına değil, her türlü şuculuk buculuk adına, menfaate giden herşey yapılıyor.

din ise kitleleri uyuşturmak ve yönetmek adına en etkin kullanılabilir silahlardan.

okuyup araştırmadıkça, zihni ve muhakemeyi, devreden çıkarıp hacına hocana şeyhine teslim edince, "haydi canlı bomba olalım patlayalım gelsin huriler" deniyor ve güle oynaya patlanıyor.

bir klasikle bitireyim; gerçek islam bu değil (:

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

konu ne ara dine geldi :)

şöyle bi laf vardı; kusurlu olan din değil, insanlardır.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2802 Toplam Mesaj: 26
kısa film arif