Güzel Yaklaşım Biraz Ters Açıyla Bakmak
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2001449801218&oid=116785824042&comments
video anlatıyor harbiden şu zamanı :( o kadar şehit verdik hala dizi filim
-
facebook mu burası bi video için konu açıyorsunuz hey allahım !
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
facebook mu burası bi video için konu açıyorsunuz hey allahım !
-----------------------------zorunamı giti ?? bak konu nerde
Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım belki yeri değil ama bunu konuşaçak kişide sen değilsin teneke
-
Bu videoyu bende görmüştüm içinde bulunduğumuz durumu gerçekten iyi özetlyen bir video. Ordaki diziler arasında sadece Kurtlar Vadisi takipçisiyim diğerleri gerçekten bana saçma geliyor.
-
Muhaha zorunuza mı gitti yurdum ergenleri. Burda brazzers şifresi isterken de am göt muhabbeti yaparkende şehit veriyorduk , yıllarca vermiştik zaten , şimdi bi vidyo izlediniz diye bakış açınız mı değişti ? Facebook ta paylaşın bari de bu gece mutlu hissedin kendinizi , vatansever türk genci olarak gururla girin yatağa.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
Muhaha zorunuza mı gitti yurdum ergenleri. Burda brazzers şifresi isterken de am göt muhabbeti yaparkende şehit veriyorduk , yıllarca vermiştik zaten , şimdi bi vidyo izlediniz diye bakış açınız mı değişti ? Facebook ta paylaşın bari de bu gece mutlu hissedin kendinizi , vatansever türk genci olarak gururla girin yatağa.
-----------------------------Eleştirmek istemen güzel. Eleştri tarzın yanlış. Evet bunca senedir şehit veriyoruz ve bunun bilincine de bu videoyu izledik diye varmadık. Acı olsa da şehit veriyoruz diye tüm hayatı durdurucak halimiz yok. Benim burda belirtmek istediğim şey askerlerimiz bizim için ölürken neden dizi izliyor sunuz? demek değil. Bu ciğeri peş para etmez dizileri neden bu kadar ön plana alıp bazı şeyleri geri plana atıyor sunuz? demektir. Yoksa dizisini de izle filmini de izle yapıcak bir şey yok.
Unutmaman gereken en önemli şeylerden birisi de "Ne söylediğin değil nasıl söylediğin" dir. -
Eqmn bunu yazdı:
-----------------------------Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Muhaha zorunuza mı gitti yurdum ergenleri. Burda brazzers şifresi isterken de am göt muhabbeti yaparkende şehit veriyorduk , yıllarca vermiştik zaten , şimdi bi vidyo izlediniz diye bakış açınız mı değişti ? Facebook ta paylaşın bari de bu gece mutlu hissedin kendinizi , vatansever türk genci olarak gururla girin yatağa.
-----------------------------Eleştirmek istemen güzel. Eleştri tarzın yanlış. Evet bunca senedir şehit veriyoruz ve bunun bilincine de bu videoyu izledik diye varmadık. Acı olsa da şehit veriyoruz diye tüm hayatı durdurucak halimiz yok. Benim burda belirtmek istediğim şey askerlerimiz bizim için ölürken neden dizi izliyor sunuz? demek değil. Bu ciğeri peş para etmez dizileri neden bu kadar ön plana alıp bazı şeyleri geri plana atıyor sunuz? demektir. Yoksa dizisini de izle filmini de izle yapıcak bir şey yok.
Unutmaman gereken en önemli şeylerden birisi de "Ne söylediğin değil nasıl söylediğin" dir.
-----------------------------Süpersin Kardeşim Kesinlikle Katılıyorum
-
yapacak bişey yok. hergün illa kötü bişey oluyor. şehidimiz olmasa hergün afrikada çocuklar ölüyor. çocuklar ölmese hergün birileri dayak yiyor, kimse dayak yemese hergün birileri işsiz kalıyor hayatı mahvoluyor...
insanlar başkalarının dertlerine de ağlamaya kalksa sıkıntıdan ömür 20 yışa düşer.
vatan millet derseniz derim ki bu ülke çoktan ayvayı yedi. bence kurtarmanın bi yolu yok artık.
3-5 duyarlı insanın yapabileceği bişey yok bu kadar gerizekalı arasında. satılan satıldı...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yapacak bişey yok. hergün illa kötü bişey oluyor. şehidimiz olmasa hergün afrikada çocuklar ölüyor. çocuklar ölmese hergün birileri dayak yiyor, kimse dayak yemese hergün birileri işsiz kalıyor hayatı mahvoluyor...
insanlar başkalarının dertlerine de ağlamaya kalksa sıkıntıdan ömür 20 yışa düşer.
vatan millet derseniz derim ki bu ülke çoktan ayvayı yedi. bence kurtarmanın bi yolu yok artık.
3-5 duyarlı insanın yapabileceği bişey yok bu kadar gerizekalı arasında. satılan satıldı...
-----------------------------sende haklısın demekden başka diyecek bişeyim yok kardeşim
-
bu milletin ne kadar mal olduğunun göstergesidir.
-
survivor değil o dağlardaki hayatın ta kendisi..