Haberiniz Olmadan Herhangi Bir Partiye Üye Olmuş Olabilirsiniz
-
ulen Yxx No xxxxxx var o değil mi bu meret :W
-
Mernis ile iletişim problemi nedeniye kişi TC kimlik bilgileri doğrulanamadı.
Cüzdan seri no da harf 2 rakam ilk boşluğa diğer boşluğada 6 haneli no girince böyle diyor
-
CEO bunu yazdı
ulaaa sorgulattımda ben ne zaman ak partiye üye olmuşum mk :S
ya bdp'ye üye çıksaydın diyecem ama ikiside aynı.Bir an önce işlemlere başla bence :)
CyberAngel tarafından 30/Kas/12 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
CyberAngel bunu yazdıCEO bunu yazdı
ya bdp'ye üye çıksaydın diyecem ama ikiside aynı.Bir an önce işlemlere başla bence :)
harbiden hea düşünsenize farkında olmadan bdp istanbul ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi çıkıyomuş aramızdan birileri :D
CEO tarafından 30/Kas/12 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik
-
Hata Oluştu
Hata Mesajı : İc katman oturumu acilirken hata olustu : Response does not contain the authentication cookie LtpaToken ***************Inner Throwable for tr.com.havelsan.uyap.system.comm.CommException:*************** none -
Hata Oluştu
Hata Mesajı : İc katman oturumu acilirken hata olustu : Response does not contain the authentication cookie LtpaToken ***************Inner Throwable for tr.com.havelsan.uyap.system.comm.CommException:*************** none -
Hata Oluştu
CEO bunu yazdıONEMINUTE tarafından 30/Kas/12 22:14 tarihinde düzenlenmiştirCyberAngel bunu yazdıCEO bunu yazdı
yokmu sanıyosun? eskiden ne üyeler gördük burada. '' A.qocuları dağda aramayın a.qocular heryerde'' diye konu açanları hatırlayanlar bilir;) eminmimki şuan bile vardır.
-
ONEMINUTE bunu yazdıCEO bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıCEO bunu yazdı
yokmu sanıyosun? eskiden ne üyeler gördük burada. '' A.qocuları dağda aramayın a.qocular heryerde'' diye konu açanları hatırlayanlar bilir;) eminmimki şuan bile vardır.
barışmıydı ne biri saçma saçma yorum yapıyodu var birkaç tane burda da.