Hacilar Hangi Logoyu Kullanayim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam sitenin içeriği ne olacak ? İçeriğe göre renk belirle. Rengi ve site içeriğini belirledikten sorna ; amaçlarını, sitenin içeriğini anlatacak en iyi logoyu bul.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

hocam sen buradan logo beğen daha iyi kolay sonra durumların düzeldiğinde kendine orginal bir logo hazırlanır en azından başlangıçta güzel bir logo olsun Free olarak bulunur bunları merak etme

http://graphicriver.net/popular_item/by_category?category=logo-templates

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Erotiuk Panda nin dedigi gayet mantikli ve makul.

Her gun icin ayri bir logo kullan. Hatta mumkunse mesela gunduz acik renkli, aksam olunca koyu renkli kullan.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

hocam sitenin içeriği ne olacak ? İçeriğe göre renk belirle. Rengi ve site içeriğini belirledikten sorna ; amaçlarını, sitenin içeriğini anlatacak en iyi logoyu bul.

Zumsuk kardesim,

Sitede tema,grafik,wp-tema,joomla-tema,logolar, v.s olacak premium olarak.

Oraya insanlar yaptiklari isleri satmak icin yukliycekler. Her satista 5%15% arasi birsey alicam...

Boyle birsey dusundum

bakin iste themeforest.com dan esinlendim :)

Tabi ENG dedim ama coklu dil destegi lzm amk tema siteleri hepsi ENG ce :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

hocam sen buradan logo beğen daha iyi kolay sonra durumların düzeldiğinde kendine orginal bir logo hazırlanır en azından başlangıçta güzel bir logo olsun Free olarak bulunur bunları merak etme

Abi bunlar guzel hosta simdilik alabilecegimi sanmiyorum. Ekonomik acidan degil. Basta site sade haliyle acilsin

Reklam yapayim ( google v.s) sonra da yavas yavas degistiririz

SNIPERSCOPE

Abi tama ErotikPanda hakli da dedim ya zamanla yavas yavas degistirsem kullanicilarda sikilmaz siteden...

Ayrica yalniz basina o kadarda kolay degil

Bunun kullanici paneli var, guvenligi, os u bu su :)

dur bakalim hairlisi aylarimi alsada yapacam :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Sezer zaten oradaki graph (Graphic) kelimesinden :) grafik kelimesi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Zumsuk kardesim,

Oraya insanlar yaptiklari isleri satmak icin yukliycekler. Her satista 5%15% arasi birsey alicam...

Boyle birsey dusundum

Şu konuya bir bak istersen

http://www.tahribat.com/Forum-Modern-Web-Tasarimi-E-Kitap-164431/

Yararı olacağını düşünüyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Zumsuk kardesim,

Boyle birsey dusundum

Şu konuya bir bak istersen

http://www.tahribat.com/Forum-Modern-Web-Tasarimi-E-Kitap-164431/

Yararı olacağını düşünüyorum.

Ilgin icin tesekkur ederim usta :) Indirdim ben onu acilirken daha :)

Sadece Illustarorda gelistirmem gerk kendimi ve tabiki YARATICILIK onemli :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

Abi bunlar guzel hosta simdilik alabilecegimi sanmiyorum. Ekonomik acidan degil. Basta site sade haliyle acilsin

Reklam yapayim ( google v.s) sonra da yavas yavas degistiririz

hocam sen oradan beğen Ücretsiz halini warez'den buluruz belirtmiştim ben zaten sen beğen olmadı çizilir kolay iş yani senin oluşturmandasa buradan beğenmen daha iyi parayla al demedim zaten biliyorum veremeyeceğini.

Hatasız Kod Olmaz... :)
Toplam Hit: 7925 Toplam Mesaj: 82