HACKED BY Www.E-Bilisim.Net (Fearlessalien)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ataberk
    Ataberk's avatar
    Erkek

Sen hacklediğiniz sandın sadece site falan hacklenmedi yerinde duruyor :)

O anda ben admin panelini kodlamıştım . siteye monta ediyordum .

: )

ßir pesimistin göz yaşları
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Ataberk bunu yazdı:

Sen hacklediğiniz sandın sadece site falan hacklenmedi yerinde duruyor :)

O anda ben admin panelini kodlamıştım . siteye monta ediyordum .

bence sen yalan söylüyorsun

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    hayır beyler fearleddealien arkadaş hacklemiştir doğrudur şimdi demeyin kesin arkadaşı falan tanıdıım yok zati muhteremi ancak bu ataberk hep böle üste çıkmaya çalışan biri olduunu biliyorum sade ataberk görmüş yukarıda bazı kişilerin saçma yazılarını ondan yola çıkarak o dahada saçmalamış o kadar bilirim bu ataberki yazın adamın site flood yiyorken bile hayır bişey olmuyor dedip siteye bakımda yazdıını bilirim

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben HolyOne'ın çıkıp bişeyler yazmasını bekliyorum..Çünkü,holy sitenin o anki durumunu benden hariç gören tek kişidir.Zaten 5 dk.içinde benim yazdığım "Hacked By Fearlessalien" yazısı kaldırıldı ve yerine "Site Bakımdadır" şeklinde birşeyler yazıldı..Eğer birazcık delikanlıysa Ataberk,doğruları söyler..Hepimizin iyi kötü web siteleri var,her site hacklenebilir,anormal bir durum değil bu.Sonuçta tahribat'ımız da ejder yawşağı  tarafından style açığı kullanılarak hacklenmişti..Ama "holyone" bunu delikanlılar gibi kabul etti.Realhackers.net mitnickkevin tarafından cgi açıkları kullanılarak hacklendi,r.h.t. admini "desertsun" da bunu kabul etti..Şimdi ataberk inkar ediyor doğruları..Ne diyeyim,HolyOne topiği okuyup bişeyler yazarsa hepiniz inanacaksınız bana ve ataberk'in ne mal olduğu çıkacak ortaya..

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ataberk
    Ataberk's avatar
    Erkek

Ekibi topladın laf yarışına mı geldiniz kardeşim ya :) iyi devam edin bakalım.

Ayrıca ben sizleri tanımıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    fearlessalien bunu yazdı:

Ben HolyOne'ın çıkıp bişeyler yazmasını bekliyorum..Çünkü,holy sitenin o anki durumunu benden hariç gören tek kişidir.Zaten 5 dk.içinde benim yazdığım "Hacked By Fearlessalien" yazısı kaldırıldı ve yerine "Site Bakımdadır" şeklinde birşeyler yazıldı..Eğer birazcık delikanlıysa Ataberk,doğruları söyler..Hepimizin iyi kötü web siteleri var,her site hacklenebilir,anormal bir durum değil bu.Sonuçta tahribat'ımız da ejder yawşağı  tarafından style açığı kullanılarak hacklenmişti..Ama "holyone" bunu delikanlılar gibi kabul etti.Realhackers.net mitnickkevin tarafından cgi açıkları kullanılarak hacklendi,r.h.t. admini "desertsun" da bunu kabul etti..Şimdi ataberk inkar ediyor doğruları..Ne diyeyim,HolyOne topiği okuyup bişeyler yazarsa hepiniz inanacaksınız bana ve ataberk'in ne mal olduğu çıkacak ortaya..

sen bunları yazmadan önce ataberke inanmamıştım ama bence adamın şahsıyla uraşma derim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    ataberk yazımda bahsettiğim gibi senin siteni hackledim diyen kişiyi tanımıyorum ama doğrudur sen böle konularda atmayı daha çok seviyorsun

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ataberk
    Ataberk's avatar
    Erkek

la sizler kimsiniz hiç birinizi tanımıyorum.

ayrıca ben bu zamana kadar çıkıpta şu siteyi hackledim demedim

Ben insanlara hizmet etmek le uğraşan bi insanım sizin gibi ona buna zarar vermek değiL anladınızmı beni.

Sadece 1 ay önce mynet olayı olmuştu bunuda herkese ıspatladım bunu.

Çıkıpta Mynet i hackledim de demedim . Bunu Mynet le paylaştım ama sizin yaptıklarınıza bakın be.

boşa gevezelik yapmayın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

hoca sen bu mesajı yazdığın an ben siteyi açıp baktım heykıd fln yoktu....

yeme şimsi böle ışıklı mışıklı olmuyo bu işler....

heee hacklersin zone-h mirror u yazarsın buraya seni tebrik etmezsek gel söyle

ama böyle daha önce googleye index atan adam gördüm ben :)))

boş bu işler boş....

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ataberk
    Ataberk's avatar
    Erkek

bak rawkmetal abiniz ispatini yapsın daha önce davs la atmıştı bi index ataberk.org a :)

onun gibi yap inanalım dimi rawkmetal

boş işler boş

Toplam Hit: 8091 Toplam Mesaj: 32