HACKERLIK NEYMIŞ OKUYUN "KIÇIMIN HACKERLARI".....
-
sen kendını cok sey bılıyorsun gıbı gostermene gıcık oldum senden daha yeteneklı olan var anladın mı? aranızda cok kavga etmeyın catlak sesler cıkıyo kardesler okey
-
Kıme ıdı bu ?
-
eyvaşşah ali
-
Bazılar dogruları konusunca zoruna gıder..Aldırma Gönüll aldırmaa.. :))
-
Önemli degil
DOGRULUK HAZİNEDİR..!
Selametle
-
biri AYT eden diğeri THSGroup tan tahribatçı olanlar kavga etmezzz AL1 seni kast etmedim haberin olsun ;)
-
fmk bunu yazdı:
bak uzun metrajlı kufur erme bu sefer ben etmiyorum sadece uayarıyorum küfürle bişey elde edemmesin ikincisi gecenlerde gene senın gıbı dallamalar konustu adımı soyadımı adresımı hatta telefonumu verdım siteden banlandım baska bır nıkle gırmek zorumda kaldım yasımda 29 ufaklık eger ıllede kendıne ve yandaslarına guvenıyosan pm at sanada vereyım adres bılgılerımı tekrarlıyorum uzun metrajlı kufur etme bana ana bacı karıstıtrma zıra kufuru sevmem bu senden kortugumdan degıl bilakis ufaklık neyse harbi sinirlendim kufurlerine dikkat et tamammı bebe
sen kimsin ki benı uyarıyorsun senin gibi ahkam kesip oratlıkta toz duman bırakmayanları cok gördük kendinizi bi bok zannedersınız halbuki o bok bile olamassınız sadece vıdı vıdı meydan boş ya kuru sıkı konuş a. q neymış adres vercekmiş nabiim senın adresını erkek olsan böyle karılar gibi forumda ağlamassın.not: sana yaşın kadar konuş dedik senden bi yaş büyüğüm dallama..
-
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar da aslanım siz kimi kovuyorsunuz kavga ettiğiniz insanlar (Antikky, nickimyok vs.) o saydığınız heykırcı sahte milliyetçileri ceplerinden çıkarırlar. Sizin gibi sempatizanlara da sadece havlamak düşer...
-
lan masal175 senin kıçının hackerleriyizx doğru hergün o kıçını hacked ediyoruz puşt ozemenk
adam ol aklını alrım
-
azrail_rapi bunu yazdı:
lan masal175 senin kıçının hackerleriyizx doğru hergün o kıçını hacked ediyoruz puşt ozemenk
adam ol aklını alrım
lan salak herif sana giren çıkan ne.
ne havlıyorsun kapa çeneni illa tasma mı takalım boynuna.
bu yazı alıntı aptal herif okumadan yorum yapma ne kadar cahil oldugun belli oluyor bari sus da adam sansınlar.