folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacklendim - Soyuldum Ne Yapmam Lazım

Hacklendim - Soyuldum Ne Yapmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88072

denenmiş, olumlu sonuç alınmıştır. oyun şeyisi içinde o siteye mail at, ilgilenmeleri lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

HErkesden herşeyi alma her programa atlama hackleyecem diye her agenti indirme

soğuk su iyidir

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    oyun için siteye ticket atcm fakat kesn premıum serıallerıde mail adresınde oldugu ıcın atamıyorum gitti ah ah  :S  çözüm yok çözüm yok :@   ilerde buyuk bir hacker olcm bu bana hırs yaptı göreceksınz :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende knight oynuyorum 2.500 tl değerınde charım var.Bir kez olsun bile böyle bir şeyle karşılaşmadım.Bence sizin ezikliğiniz bu.Açık vermiyeceksin kafanı kullanacaksin her bu siteye gir beleş gb veriyolar diye atlamayacaksın.

Bi gün cafede oynarken cocuğu görmüştüm hack sitesi yapmışlar neyse bende oturdum bi pk atıyım diye bilmiyordu benim o cafeden oolduğumu banada yazdı bak bedava gm veriolar gir sende al tmm dedim girdim ama başka charın şifresiyle sonra coçuk verdi...malı girdi aldım sifresini ...... vsvs küfür edince.Kalktım (cafe tanıdık ) cocuğu tuttum kulagından daha bebe 12 15 arası bi şamar attım sonra geldim kendi karakterimle onun karakterinin yanına bütün itemlerini aldım..Ağlıyodu uşak gittim magıc anvile bak dedim bus larda benden hepsini yaktım sansa hic biri geçmedi md8 i basarken üzülmüştüm ama :) işte böyle akıllı olucaksın. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

bende knight oynuyorum 2.500 tl değerınde charım var.Bir kez olsun bile böyle bir şeyle karşılaşmadım.Bence sizin ezikliğiniz bu.Açık vermiyeceksin kafanı kullanacaksin her bu siteye gir beleş gb veriyolar diye atlamayacaksın.

Bi gün cafede oynarken cocuğu görmüştüm hack sitesi yapmışlar neyse bende oturdum bi pk atıyım diye bilmiyordu benim o cafeden oolduğumu banada yazdı bak bedava gm veriolar gir sende al tmm dedim girdim ama başka charın şifresiyle sonra coçuk verdi...malı girdi aldım sifresini ...... vsvs küfür edince.Kalktım (cafe tanıdık ) cocuğu tuttum kulagından daha bebe 12 15 arası bi şamar attım sonra geldim kendi karakterimle onun karakterinin yanına bütün itemlerini aldım..Ağlıyodu uşak gittim magıc anvile bak dedim bus larda benden hepsini yaktım sansa hic biri geçmedi md8 i basarken üzülmüştüm ama :) işte böyle akıllı olucaksın. 

tek kelime   "haklısın"   :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    :D su iç su
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    sitenin adminine mail at hallederler

hangi sitenin hangi adminine ? 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

k2network dedi arkadaş herhalde admin diyerekten :D şöyle bişey var yapabıleceğin

Premium ksn kodların ve ne zaman aldıkların hangı kredı kartıyla aldıgın dogum tarıhını felan maıl olarak attıgında charına roll back attırılabılır. 

Not : Vazgectim item için roll back atmazlar :D 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil bırak giden seni kaybetsin a.q msn nin aç 1 tanede daha =)))

X
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

HErkesden herşeyi alma her programa atlama hackleyecem diye her agenti indirme

Resim güzelmiş..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
Toplam Hit: 3336 Toplam Mesaj: 26