Hacklendim - Soyuldum Ne Yapmam Lazım
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88072
denenmiş, olumlu sonuç alınmıştır. oyun şeyisi içinde o siteye mail at, ilgilenmeleri lazım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HErkesden herşeyi alma her programa atlama hackleyecem diye her agenti indirme
-----------------------------soğuk su iyidir
-
oyun için siteye ticket atcm fakat kesn premıum serıallerıde mail adresınde oldugu ıcın atamıyorum gitti ah ah :S çözüm yok çözüm yok :@ ilerde buyuk bir hacker olcm bu bana hırs yaptı göreceksınz :)
-
bende knight oynuyorum 2.500 tl değerınde charım var.Bir kez olsun bile böyle bir şeyle karşılaşmadım.Bence sizin ezikliğiniz bu.Açık vermiyeceksin kafanı kullanacaksin her bu siteye gir beleş gb veriyolar diye atlamayacaksın.
Bi gün cafede oynarken cocuğu görmüştüm hack sitesi yapmışlar neyse bende oturdum bi pk atıyım diye bilmiyordu benim o cafeden oolduğumu banada yazdı bak bedava gm veriolar gir sende al tmm dedim girdim ama başka charın şifresiyle sonra coçuk verdi...malı girdi aldım sifresini ...... vsvs küfür edince.Kalktım (cafe tanıdık ) cocuğu tuttum kulagından daha bebe 12 15 arası bi şamar attım sonra geldim kendi karakterimle onun karakterinin yanına bütün itemlerini aldım..Ağlıyodu uşak gittim magıc anvile bak dedim bus larda benden hepsini yaktım sansa hic biri geçmedi md8 i basarken üzülmüştüm ama :) işte böyle akıllı olucaksın.
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------bende knight oynuyorum 2.500 tl değerınde charım var.Bir kez olsun bile böyle bir şeyle karşılaşmadım.Bence sizin ezikliğiniz bu.Açık vermiyeceksin kafanı kullanacaksin her bu siteye gir beleş gb veriyolar diye atlamayacaksın.
Bi gün cafede oynarken cocuğu görmüştüm hack sitesi yapmışlar neyse bende oturdum bi pk atıyım diye bilmiyordu benim o cafeden oolduğumu banada yazdı bak bedava gm veriolar gir sende al tmm dedim girdim ama başka charın şifresiyle sonra coçuk verdi...malı girdi aldım sifresini ...... vsvs küfür edince.Kalktım (cafe tanıdık ) cocuğu tuttum kulagından daha bebe 12 15 arası bi şamar attım sonra geldim kendi karakterimle onun karakterinin yanına bütün itemlerini aldım..Ağlıyodu uşak gittim magıc anvile bak dedim bus larda benden hepsini yaktım sansa hic biri geçmedi md8 i basarken üzülmüştüm ama :) işte böyle akıllı olucaksın.
-----------------------------
tek kelime "haklısın" :) -
:D su iç su
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
sitenin adminine mail at hallederler
-----------------------------hangi sitenin hangi adminine ?
-
k2network dedi arkadaş herhalde admin diyerekten :D şöyle bişey var yapabıleceğin
Premium ksn kodların ve ne zaman aldıkların hangı kredı kartıyla aldıgın dogum tarıhını felan maıl olarak attıgında charına roll back attırılabılır.
Not : Vazgectim item için roll back atmazlar :D
-
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil bırak giden seni kaybetsin a.q msn nin aç 1 tanede daha =)))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HErkesden herşeyi alma her programa atlama hackleyecem diye her agenti indirme
-----------------------------Resim güzelmiş..