Hak Ve Hakikat Partisi
-
Ha ha az önce videoyu izledim , çizgi filmlerde masallarda ufak çocuklara hikayeler anlatan bazen ise ruyalarımıza giren ak sakallı bi dede canlandı gözümün önünde genel başkanı görünce.. asacaz kesecez diyor , her cümle arası bir tekbir getiriliyor.. komik sadece başka bir şey değil ama daha da komik olan bu ak sakallı dedeme oy verecek bir çok insanın olması sanırım .
Biraz da hayat hikayesine göz attım da , hep aynı terane ..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------Devlete kurşun sıkanı asacağız, devletin kasasına elini sokanın elini keseceğiz.
yalnızca bu vaad için bile oy verebilirim
-----------------------------Acaba seçildikden sonra yapacak mı gercekden ?
-----------------------------
Erbakanda öyle diyordu iktidara gelene kadar MGK toplantısında asker tepesine bir bindi bir sürü kağıt imzalattı :)=Asker a.qyar vallaha biraz göt ister
-
seriat denilince aklima geldi de
http://haber.superonline.com/haber/2008/12/22/71688.html
yukaridaki haberde cocugun annesi bosanmasi icin mahkemeye basvuruyor ama seriat mahkemesi "kadin dava acamaz" diyerek reddediyor ama 8 yasindaki cocugun 58 yasindaki adamla evlenmesine izin veriyor.
simdi seriat = islam ise islam din bumu arkadasim ?
peki sizin istediginiz islam seriat bu mu ?
+ huseyin (d)uzmez de seriat istiyordu
-
yaslı baslı adam ya bırının gazına gelmıstır ya da bırılerı yıne ortalık karıssın dıye bole sacma sapan seyler uydurmaya baslamıstır...yerel secımler yaklastı ya nası ortalık karıstırılır dıye aranıyolar sanırım...yakında cıkar yıne sacma sapan tarıkatların hıc olmayan murıdlerı, magdur bı genc kız (!)....
allahım hep aynı hıkaye hep aynı hıkaye.....
-
tekrarını nereden bulabilirim acep :|
feci merak ettim :W
-
kurucu üyelerden 2 soy isim dikkatimi çekti
KURUCU ÜYELER
1 Dursun GÜNEŞ 2 M.Adil BÜYÜKSOY 3 Osman ORHAN 4 Bülent YANMAZ 5 Mücahit GELDEÇ 6 Behsat AKBAL 7 Bünyamin YİĞİT 8 Lokman Ali ALBAYRAK 9 Hasan ÇETİNKAYA 10 Şener EFE 11 Servet GEDİKLİ 12 Arif HACIOĞLU 13 Saim ÖRS 14 Çetin DOĞRU 15 Vedat YEDİBELA 16 Sinan ÇAKMAKCI 17 Bülent GÜNEŞ 18 Murat KURT 19 Arif SEZGİN 20 Yakup EKŞİ 21 Sadık GÜNEŞ 22 Eyüp GÜNEŞ 23 Arif YALÇI 24 Suat TÜRK 25 Selami KALA 26 Murat AYDIN 27 Özkan YAYA 28 Kenan ÇAĞLAR 29 Kazım ASLAN 30 Adem TOYGAR 31 Selami KÖKSAL 32 Zeynep AKKAYA 33 İdris AKKAYA 34 İsa GÜLSOY 35 Şaban SALTIK 36 Bahri SALTIK 37 Mahmut HACIOĞLU 38 Engin ÖZBEY 39 Abdulkadir AVLANIR 40 Muammer BABACAN -
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------tekrarını nereden bulabilirim acep :|
-----------------------------http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=38047&k_A=haberturk
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------tekrarını nereden bulabilirim acep :|
-----------------------------http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=38047&k_A=haberturk
-----------------------------
-
yerel seçimlerde bikaç yerel ilçe belediyesi alabilir..
ama artık türkiyede demokasi bu noktaya gelmişken ne akla hizmet kurmuşlar.anlamadım.
belki söyle bi faydası olabilir akp le kıyaslanınca fazilet çok koyu gözükmüyodu.aslında koyuda medyanın genel gözünde çok koyu gözükmüyodu.şimdi bu parti biraz ses kalabalığı yaparsa (mahkeme kapatana kadar tabi :D ) akp nin medyanın genel gözünde daha ILIMLI gözükmesine faydası olacaktır.diye düşünüyoum.
vatana millete hayırlı olsun.
-
Kalkın yiğiytler kalkın :) herşeyigeçtim bu dede bu sakalıyla meclise gireceğinimi düşünüyor acaba :D