folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hakkari Çukurca"Da Mayın Patladı 6 Şehit!!!

Hakkari Çukurca"Da Mayın Patladı 6 Şehit!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    şehit olan birkaç askerin evinde anne babalar kürtçe ağıt yakıyor.  kendinizden utanın be.. kürdoymuş... anlayışınızı yesinler.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Sanırım Halkımıza kabul ettirmeye çalışıyorlar Şehitlerden bıkan halk lanet olsun şu tarihi fırsatı yapalım dedirtmeye bakıyorlar yıldırma politikası. Ama yılmıcaz Şehit olmak kadar güzel bişeymi var. Benim üzüntüm böyle kahpece olması :((

birgün olmasada birgün mutlaka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    SucH bunu yazdı:
    -----------------------------

spoof aga ajan bu adam bence tbt nin içine sızmıs isko nun adamıdır bu
    Vallaha banada provokatör ajanmış gibi geliyo. pkknın istediği zaten Türkü Kürde, Kürdü Türke düşman etmek, ve iç karışıklık çıkarmak. Ama bu oyuna ancak aptallar, cahiller, beyniyle düşünemeyenler gelir. Bu ülke her zaman dim dik ayakta kalır!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Yeter ulan artık yeter !!!! Yüreğim yanıyor hemde çok derinden çok içten... Tv de baktım Şehidin evine bayrak asıyorlar tutamadım kendimi hüngür hüngüe ağladım yeter ölmesin genç fidanlar adam daha 21 yaşında ne görmüş bu hayatta :s direk kara toprağa gitti yetkililerin bir an önce bu piçlerin soyunu kazımasını isityorum.DAyanamıyorum artık Ozan Arifin dediği gibi ya bu kanı durdurun yada MİLLET durduracak. Vatan sağolsun...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

Yaşı yetenler !Aklı selimler bilir ...

nezamanki olumlu bir adım atıldı...

nezamanki herkes kardeş olduğunu anladı...

işte o an ya mayınlar patladı...

yada silahsız askerler katledildi..

Çok doğru, Zamanında bu sorunu çözmek isteyenler, aslında pkkdan kimlerin çıkar sağladığını bilenler faili meçhul cinayetlere kurban gittiler. Neden failler hala bulunamadı? Eşref Bitlis, Uğur Mumcu, Turgut Özal, bunlar hep faili cinayetlere kurban gittiler, Uğur Mumcu pkk ile ergenekonun ilişkisini, pkkdan rant sağlayanları biliyordu ve çok yaşamadı. Aynı şekilde Eşref Bitlis de bölgede dönen oyunları, asker içindeki çürük elmaları biliyordu ve o da öldürüldü. Turgut Özal da kürt sorununu çözmek için çok çaba sarfediyordu, büyük ihtimalle oda zehirlendi.--------- Yani bu mesele çoluk çocuğun tartışacağı bir mesele değil ama halk olarak çok seviyoruz bilmediğimiz konularda biliyormuş gibi davranmayı.

bu dediklerinizin üzerine tükürmek istiyorum , tiksinç buluyorum fikir bile diyemiyorum bunlara , saygı da gösteremeyeceğim . ulan siz nasıl TSK Bugün ateş altında askerleri bu ülke için birer birer ölürken , TSK yı çete olmakla , haksız kazançla itham edersiniz ??? 

bak heleee bide uğur mumcu gibi , milliyetçi Atatürkçü bir aydını, Özal gibi cumhurbaşkanını TSK öldürtmüş dersiniz , şuurunuz yerinde değil sizin yada teröristsiniz. Tartışacak bişeyim yok sizle dağa çıkın "özgürlük savaşçılarına" katılın madem. 

bak heleee demek TSK nın içinde çeteler var , yarında zaten TSK da bir çete demenin yolunu yapıyonuz bizde buna inancaz öylemi. Şanlı Türk ordusuna bu matem gününde bile dil uzatacak kadar seviyesizleşmeyin bari. 

@elevator sende o bayrağı avatarından kaldır , senin gibilerin  kullanması için değil o sancak . 

Tskyı çeteleştiren komutanlar zaten cezaevinde sorguda orda burda neyse.Şu ülkedeki çatışma halinde olan hiç bi kurum masun değil.Başta senin devletin.Sen kimseye yok avatarında onu bunu kaldır diye emirde veremessin sen kimsin.Fikirlerine katılmayanlar olabilir.İnsanların burda senin sevmiyceğin şeyler yazması gücüne gidiyosa git atsızcıların forumlarına orda takıl hoca.Yok öldürürmüş kafa kesermiş.Yavaş keste saçın başın dağalmasın.Yada dur sana cia felan paramı veriyo milleti düşürüyosun.Ajanlık varsa söyle bilelim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    yetmez mi artık ya mekanları cennet olsun

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Unutulanlar dışında yeni birşey YOK. !!!

Bu Şehitler Yan gelip Yatmadı lan !

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

Çok doğru, Zamanında bu sorunu çözmek isteyenler, aslında pkkdan kimlerin çıkar sağladığını bilenler faili meçhul cinayetlere kurban gittiler. Neden failler hala bulunamadı? Eşref Bitlis, Uğur Mumcu, Turgut Özal, bunlar hep faili cinayetlere kurban gittiler, Uğur Mumcu pkk ile ergenekonun ilişkisini, pkkdan rant sağlayanları biliyordu ve çok yaşamadı. Aynı şekilde Eşref Bitlis de bölgede dönen oyunları, asker içindeki çürük elmaları biliyordu ve o da öldürüldü. Turgut Özal da kürt sorununu çözmek için çok çaba sarfediyordu, büyük ihtimalle oda zehirlendi.--------- Yani bu mesele çoluk çocuğun tartışacağı bir mesele değil ama halk olarak çok seviyoruz bilmediğimiz konularda biliyormuş gibi davranmayı.

bu dediklerinizin üzerine tükürmek istiyorum , tiksinç buluyorum fikir bile diyemiyorum bunlara , saygı da gösteremeyeceğim . ulan siz nasıl TSK Bugün ateş altında askerleri bu ülke için birer birer ölürken , TSK yı çete olmakla , haksız kazançla itham edersiniz ???

bak heleee bide uğur mumcu gibi , milliyetçi Atatürkçü bir aydını, Özal gibi cumhurbaşkanını TSK öldürtmüş dersiniz , şuurunuz yerinde değil sizin yada teröristsiniz. Tartışacak bişeyim yok sizle dağa çıkın "özgürlük savaşçılarına" katılın madem.

bak heleee demek TSK nın içinde çeteler var , yarında zaten TSK da bir çete demenin yolunu yapıyonuz bizde buna inancaz öylemi. Şanlı Türk ordusuna bu matem gününde bile dil uzatacak kadar seviyesizleşmeyin bari.

@elevator sende o bayrağı avatarından kaldır , senin gibilerin kullanması için değil o sancak .

Allahım Yarebbim Xz Kardeşim Sen Allahını seversin Düşünürken Sarhoşmusun nedir. Yada Sürekli içiyormusun.?

Yahu Örnek Misal X Firmada 5 Elaman Teknisyensiniz, Biriniz Hırsızlık etti Müşteriye Ait Bişey Yürüttüğünde Firma Sahibinin Titiz Çalışması Sonucu Suçluyu Aranızdan Ayıkladığında Firmamı Leke Yiyiyor. Hırsız Teknisyenmi?. Firma Olayı Aydınlattığı için Zan Altında Kalmaktan Kurtulmuş oluyormu olmuyormu.

Allahını Seversin Mantıklı yazılar yazarmısın yahu. Gerçekten Seni Anlamakta Zorlanıyorum yahu. İlla Birilerine Muhalefet Olmak Zorunda olmak adına yazıyor Gibisin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    shockman hacı adamın her yazdığında birşey var yaa bi dediği bi dediğini tutmuyo millete iftira atıyor. küfür ediyor. aşşağılıyo, bu kadar yüzsüz insan cok az rastlanır. azcık bakalımda ibret alalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    SpoofU bunu yazdı:
    elevator bunu yazdı:

@elevator sende o bayrağı avatarından kaldır , senin gibilerin  kullanması için değil o sancak . 

XZ  pandoranın kutusundan mı çıktın sen ?

bir sürü yeterli cevap almışsın gerçi ama bende bir laf edeyim.

gücün yetiyorsa avatarımı değiştir yetmiyorsa SUS.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 7512 Toplam Mesaj: 57