Hala Hatırlayamadım Şarkıyı?
-
galiba bundan bahsediyosun:
http://i727.photobucket.com/albums/ww279/fernandofg/fernandofg3/fernandofg4/Juliet-AvalonPromoOnlyvob_tn.jpg
Juliet - Avalon
-
benimde hatırlayamadığım bi şarkı var lan 80lerin sonları 90ların başında inanılmaz meşhur.
tek hatırladığım 16 yaşında falan bir tane sarışın kız vardı klibinde vardı mahallede herkes aşıktı ona.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
galiba bundan bahsediyosun:
http://i727.photobucket.com/albums/ww279/fernandofg/fernandofg3/fernandofg4/Juliet-AvalonPromoOnlyvob_tn.jpg
Juliet - Avalon
-----------------------------Hay Allah senden razi olsun hacim, aklima benimde bu klip geldi ama soyleyeni unuttum, 2-3 saattir onu ariyodum internette :D
Kesin bu klibi soyluyo, kesin bu :D
Ne guzel sarkiydi ayrica bea. :B
-
omerelili bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Bi şarkı vardı dıt dıttı dıttı ffilan melodisi deseydin bari..
-----------------------------hahahah ne kadar gülmüşdüm o konu açıldığında.hayel hatırladıkca gülerim :D
-----------------------------:D ahah ne muhabbetti ya :D
-
husnuweb bunu yazdı:
benimde hatırlayamadığım bi şarkı var lan 80lerin sonları 90ların başında inanılmaz meşhur.
tek hatırladığım 16 yaşında falan bir tane sarışın kız vardı klibinde vardı mahallede herkes aşıktı ona.
-----------------------------Kızı kütüğüne kadar aratmışın hoca bi şarkısını bulamadın...:)
-
Niflheim bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Kızı kütüğüne kadar aratmışın hoca bi şarkısını bulamadın...:)
-----------------------------hacı çok ufaktım lan.
bir tek kızı ve şarkının melodisini hatırlıyorum.
-
Opter bunu yazdı:
acikistihbarat bunu yazdı:
reyhan karaca -sevdik sevdalandık ?
-----------------------------Bende bunu yazıcaktım :)
-----------------------------benımde akılma direk bu geldi :D
-
allahım bu nası şarkı böyle kahtalı mıçı daha iyi aq :l
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------azcık detay wer hacı arar buluruz ,)) benimde aklıma sen öle diince bu geldi ama burdaki sarı deil ama buda eski ,))
-
irwa bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------azcık detay wer hacı arar buluruz ,)) benimde aklıma sen öle diince bu geldi ama burdaki sarı deil ama buda eski ,))
http://www.youtube.com/watch?v=JXO5qRmehdg
-----------------------------hahaha buda çok iyiydi