Halı Saha Maçı (Beylikdüzü)
-
Selamlar müridler; u235le konuşuyoduk stress atmak lazım atraksiyon yapmak lazım diye tabi kala kala halı saha maçına kaldı geçen (sanırım şubatta felandı) yaptığımız halısaha organizasyonunu yapalım diyoruz.Bu sefer hem maç saatinden önce gelenler olursa bi mekana oturur sohbet muhabbet ederiz maç saatine yakın kalkarız maçımızı yaparız neyse gelicekler belirtsinler kadro çıkaralım eksikleri ona göre tamamlıycaz arkadaşlardan,gün saat belli değil ama en geç bu pazar olur
-
Beyler maç bu pazar saat 18.00 - 19.00 arası olacak.Geçenki maçı oynadığımız sahada saha gayet güzel temiz.Atletler bile deterjan kokuyor :D
Gelecekler
Dasponge
U235
Griffin
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler maç bu pazar saat 18.00 - 19.00 arası olacak.Geçenki maçı oynadığımız sahada saha gayet güzel temiz.Atletler bile deterjan kokuyor :D
Gelecekler
Dasponge
U235
-----------------------------kaleden kaleyemi oynicaksınız 2 kişi =/
-
DrKeworks bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
Gelecekler
Dasponge
U235
-----------------------------kaleden kaleyemi oynicaksınız 2 kişi =/
-----------------------------gelicekleri bekliyoruz işte eksik 3-5 kişi gelsede olur maksat müridlerde gelsin sohbet edelim
-
bu taraflarda oturan müridleri bekliyoruz
-
Ayak bilegim çatlak maç saatine kadar belli olmaz durumum :D yedek kulubeye yaz beni
-
hocam uzak ya bide akşam olunca imkansız oluyor ...
-
hocam uzak ya bide akşam olunca imkansız oluyor ...
-----------------------------hacı aksam 6-7 arası cokda geç deil yav.Güneşin yeni yeni çekildiği zamanlar.
-
ya hocam akşam olucak ben eve nasıl gidicem biri beni bırakırsa gelirim :D
-
avcılarda felanda yapılabilir aslında
-
avcılar olursa yüzde 60 katrilyon gelirim :D