folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haliç’Te Yaşayan Simonlar; Dün Devlet Bugün Cemaat

Haliç’Te Yaşayan Simonlar; Dün Devlet Bugün Cemaat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

acikistihbarat bunu yazdı:

umit bunu yazdı:

acikistihbarat bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

PoLLBuLL bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:

Atatürk'ün ülkesinde cemaat mensubu olacak kadar ikiyüzlü olan saftirik cemaat mensupları bakalım cemaatlerini nasıl savunacak.

ne içtin?

cemaatlerin bi zararı yok.

fetoya o kadar sövüyorsunuz tamam bende sevmiyorum ama açtığı okulların sayısı bile yeterli peki siz naptınız?

fetonun açtığı okullarda ve yurtlardaki körpe beyinler nasıl yönlendiriliyo,nasıl beyinleri yıkanıyor?

Birazcık zeka zahibi bir insan dünyaya, sisteme yapılanlara ve türkiye de ki faliyetlere bu cemaate, afrika ülkelerinde feto okullarına bakarsa neler döndüğünü görebilir.

Canım benim bu okullarda amerikan bayrağı köpekleri yetiştirilir. sonra ileride bürokrat devlet başkanı olmak üzere bir üst okula ordanda koltuklarına oturtulur sonrada ülkesini pazarlamak üzere faliyetlerine başlatılır. Afrikaya bak biraz görürsün..

Rusya Kazakistan bu okulları kapattı rusyada fetocular hapise gönderildi adamlar akıllı. abd ajanı alayı.

yanlış bilgi ya da dezenformasyon.STV yayın hayatına rusya'da başladı ve Türki cumhuriyetlerinde yoğun faaliyetleri var.Bunu ben değil kanalın sikiperi asım yıldırım söylüyor.Eğer rusya için tehdit olsa boş durmazlardı.Azerbaycanda çok aktif olamazlardı ve rusya ergenekoncuların tasfiye edilmesini desteklemezdi.

ayrıca hanefi avcının kitabının amerikadan sipariş edildiği yolunda iddialar da var.Kitapta amerikayı hedef göstermemesi,pkk nın ardında amerika yok demesi başlı başına amerikayı temize çıkarmayı amaçlıyor.yeni amerika elçisisi riciardone bilmemne nin açıklamaları da bu yöndedir.amerika "benim haberim yok" numarası yapıyor ve hanefi avcının kitabı bunu destekliyor.yani kitap amerikadan sipariş edilmiş olabilir.

hocafendide abdede barınıyor. bu durumda fetoş abdnin yanında ise fetoşda düşman. yok değilse fetoş niye yıllardır abdede. 

"hocaefendi" amerikada canı istediği için mi barınıyor yoksa amerikanın Türkiye'deki köpekleri onu sıkıştırıp havlayarak amerikaya doğru yani avcının tuzağına mı kovaladı bunu anlamak lazım.Tabi 28 şubat süreci hakkında bilgisi olmayan "hocaefendi" nin amerikaya isteyerek gittiğini zannediyor.Amerika "hocaefendi" yi kontrol edebilmek için yani taviz kopartabilmek için kendine doğru kovalattı.Avrupaya gidemezdi çünkü 3 dk yaşatmazlardı orada.amerika Türkiyedeki medyayı post modern darbe yaptırabilecek kadar kullanabiliyor ama fethullah gülen aleyhine haberlere engel olamıyor mu ? bence bilgilerinizi güncelleyin.

neden hocam amerikanın gelişmiş savunma tekonolojileri mi koruyor? avrupada öldürülebilecekse amerikada neden öldürülmüyor? 

Amerika tanrı misafirlerine çok mu iyi bakıyor? kendi devlet başkanı bile suikaste kurban giden bir ülke neden yabancı birini "öldürülemeyecek" kadar koruyor?

Madem Türklük için okullar açıyor o okulları açtığı bir ülkeye neden gitmiyor? Rusya ya gidebilir japonyaya gidebilir afrikada herhangi bir ülkeye arap ülkelerine rahatlıkla gidebilir her yerde okul açabiliyorsa orda kalmasıda kolay olmaz mı? 

ve Müslümansınız müslümanız biz de elhamdülillah. Kur'an a inanıyoruz ve Allah'ın emirlerine. 

Al-i imran 19 u açıp okuyun ne emrediliyor : "Şüpesiz, Allah katında tek din İslamdır"

Peki sorsanıza çok değerli islam alimi hocanıza "hoca nerden çıktı ya bu dinler arası diyalog? diye. 

Aynı Al-i İmran suresi 64 :

Âl-i İmrân Suresi 64. Ayet ve Tefsiri

De ki:56 "Ey Kitap ehli, bizimle aranızda müşterek (olacak) bir kelimeye gelin.57 (Ki o da şudur:) Allah'tan başkasına kulluk etmeyelim, O'na hiç bir şeyi ortak koşmayalım ve Allah'ı bırakıp kimimiz kimimizi Rabler edinmeyelim." Eğer yine yüz çevirirlerse, deyin ki: "Şahid olun, biz gerçekten müslümanlarız."

"Onlardan zalim olanlar dışında, ehl-i kitapla en güzel bir şekilde mücadele edin. Ve şöyle deyin: Biz, hem bize indirilene, hem de size indirilene iman ettik. Bizim de, sizin de İlahımız birdir. Ve biz, yalnız O'na teslim olmuş kimseleriz." (Ankebut suresi, 46)

Fethullah Güleni savunmak gibi bir amaçla yazmadım.Kültürler arası diyaloğun gerekli bir faaliyet olduğunu belirtmeye çalıştım.Şahıslara değil mefkurelere göre değerlendirin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Dinlerarası diyalog olayıda bunun tezgahıdır saçmalamayın.... Güzel dinimizi öyle bir hale getirdiler ki ayetlerimizi öyle güzel çevirdilerki dinlerarası diyalog geçen yerleri öyle güzel öyle zekice yorumladılar ki kendi dinimizle zrhilenmeye çalışılıyoruz.

Haçlı seferidir bu kanmayın bunlara....

Birazcık Erbakanı dinleyin. Kendisini saygıyla anıyorum hiç olmazsa işbirlikçi değildi....

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Bu ayetten dinler arası dialog mu çıkıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Arkadaşım niye anlamak istemiyorsun. Senin imzanı taşıyan başkanda dahil biz natoya girdiğimizden beridir içimizde bir örgüt var bunu inkar eden yok. Sorun bu öyle bir hale getirildi ki 20 yıl önce içimizde abd var yaşıyor bu adamlar bunları yapıyor şunları yapıyor ülkeyi içten fethediyor diyen adamlar bu gün toplandılar.

madem bu adamlar abd ye hizmet ediyordu abd salakmı bunlar otadan kaldırsın. 2003 den beridir alayını topladılar topladıkları adamlar 5- 10 yıl önce mitinglerde dönen oyunları anlatan ordudaki aydın subay ve personellerdi.

siz tvlerden satılık yazarlardan öğrendiklerinizle atıp tutuyorsunuz. amk dünyasında 50 yıldır yugoslavya dahil afrika ülkeleri ve avrasyo ülkelerinde adamlar kolgeziyor ya bölüyor ya bir diktatör yerleştiriyor sonra indiriyor birşeyler yapıyor ama yapılanalr hep aynı. birşeyler biliyorsun ama hepsi yanlış çarpık çurpuk şeyler ve yanlış şeyler.

Bu içeridekiler aklanacaklar suçsuz oldukları belli olacak. Hukuk halen hukuk halen satılmadık halen ordumuz yerli yerindeki, halen yıkamadılar ki bu operasyonalr devam ediyor. İşte benim içimi rahatlatanda bu. korkmuyoruz bu yüzden.

imzamı clintonu sevdiğimden değil bir gerçeği dile getirdiği için yazdım.İçerdekiler aklanacak ve suçsuz oldukları belli olacak diyorsun.Sen kahin misin ? ya da vahiy mi geliyor sana nerden biliyorsun ? İddinamede kimin neyle suçlandığı belli buna göre bir yargılanma olacak ve suçlular suçsuzlar ortaya çıkacak.Her zamanki gibi yalan ve iftira ile üste çıkmaya çalışıyorsun.Sürekli yalan bilgileri kullanırsan sana cevap yazacak birini bulamazsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Yalanları değil tarihimden ders çıkarıp, bu gün olanları yorumluyorum ve karşıma hep aynı oyunlar çıkıyor :) Ne dersen de sen..... Cevap alınmasada anlatmak her Türk gencinin görevidir. Nutuk, Gençliğe hitabemiz den gelen emirdir bu.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

abi ne iddianamesi allah aşkına lütfen yapmayın. soner yalçın alındı, tuncay özkan alındı, yalçın küçük alındı, türkan saylan alındı, doğu perinçek alındı.. daha kimler kimler alındı çıkartıldı... yapma ya. biraz insaf. islam dini biraz hoşgörü dinidir, biraz anlayış dinidir, başkasından kötülük görsen bile, ona aynı kötülükte bulunmamayı emreder. bu adamları savunmak bana düşmez ama içim acıyor artık ne zaman birinin gözaltına alındığını duysam. hiçbirini tanımam etmem ama hukuksuzluğu göremeyecek kadar kör değilim. görebiliyorum. 3 seneyi geçti içerdeler. bu davaları biraz da odatv den takip edin, biraz avrasya tv den takip edin, biraz kanal b den biraz da sky turk ten felan azıcık takip edin. kanalımız kalmadı bizim napalım bunları verebiliyorum... koskoca %42 lik kesimin tek bir kanalı yok.. sonra niye oda tv den dünyayı takip ediyorsun? e yok ki... çok doluyuz bu konular açıkistihbarat kardeşim. sen yine bildiğini oku, biz de bildiğimizi okuyalım ama ne olur biraz insaf.. iddianamede tahribat bile geçiyor ya.. sen neyi nasıl iddia ediyorsun..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Kuran'da hoşgörü ve adalet ile ilgili ayetler bunların lügatında yok hocam.

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Abi o cu bu cu değiliz hepimiz aynı milletin ve aynı dinin evlatlarıyız aslında. Olmasak da fark etmez ya, insanlıktır önemli olan ama vatan sevgisi denen birşey var çok hassas bi konu. O konu üzerinde tartışma açılıyor bilerek, istenerek. Türkçe sevgimiz, dilimiz, bayrağımız, hoşgörümüz, mevlana, yunus emre, karacoğlan, pir sultan abdal, nasrettin hoca.. bunlar hepimizin aşağı yukarı içinde benimsediği kültürümüzün yakın geçmişteki parçaları.. Mesele burda. Tartışmak istemiyorum kimseyle, gerek te yok ama keşke barış olsa. Allah (c.c.) iman edip barış için mücadele etmemizi öğütler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

Abi o cu bu cu değiliz hepimiz aynı milletin ve aynı dinin evlatlarıyız aslında. Olmasak da fark etmez ya, insanlıktır önemli olan ama vatan sevgisi denen birşey var çok hassas bi konu. O konu üzerinde tartışma açılıyor bilerek, istenerek. Türkçe sevgimiz, dilimiz, bayrağımız, hoşgörümüz, mevlana, yunus emre, karacoğlan, pir sultan abdal, nasrettin hoca.. bunlar hepimizin aşağı yukarı içinde benimsediği kültürümüzün yakın geçmişteki parçaları.. Mesele burda. Tartışmak istemiyorum kimseyle, gerek te yok ama keşke barış olsa. Allah (c.c.) iman edip barış için mücadele etmemizi öğütler.

İmzamı atarım hocam dediklerine bende tavsiyene uyuyor ve susuyorum. Saygılar.

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Junior
    Junior's avatar
    Erkek

...

Toplam Hit: 5819 Toplam Mesaj: 41