Halk Plajları Ve Ücret Alınması
-
Selamlar,
Vakti zamanında birileri bana halk plajlarına dahil olan plajlarda hangi müessese olursa olsun giriş vs. ücreti alınamayacağını, en fazla şezlong/şemsiye vs. kira ücreti ve yiyecek içecek duş gibi ücretler alınabileceğini söylemişti. Aksi şekilde davranan yerlerin de nereye şikayet edilebileceğini söylemişti.
Ancak epeyce zaman geçti, tam hatırlayamıyorum.
Halk plajı sınırları nasıl öğrenilir, yukarıdaki olay doğru mudur, ( Misal burada halk plajı olarak bilinen plaja bitişik bir sürü beach club askeriye falan var ama panayır gibi yanyana hepsi ) , şikayet nereye edilir?
Teşekkürler
-
birde bu park bahçeler var. manisa'lı olanlar bilir manisa belediyesi park bahçeleri çevresindeki cafe ve çay bahçelerine kiralıyor. adamlarda mal bulmuş mahribi gibi tüm parkı masa sandalye ile kaplıyorlar. sözde halka açık park. parkın içinden geçmeye yol kalmıyor. belediye'ye bi kaç defa şikayet ettim ama bi sonuç çıkmadı.
-
bunu bende merak ediyorum. Gezmeye gittiğimde butun guzel yerleri plaj yapmışlar para ile giriş yapabiliyorduk. adam akıllı halkın girebileceği yerler çok çok az. olanlarda yosunlu dikenli taşlı vs.
-
belediyelerde beyaz masa var oraya dilekçe ver. ancak bu işler biraz uzun sürüyor. kurumlar arası dosya çok dolanıyor. emlak genel müdürlüğünde staj yapıyorum ordan biliyorum. bu binaya gelene kadar geçen zaman ve ilgili büroya gelene kadar birde bu bürodan adamın çıkacağı vakit çok zaman alıyor ister istemez.
ama sen yine dilekçeni yaz belki başka bir kurum ilgilenebilir.
-
Benide apuaparka damsız olmam sebebi ile almadılar bende şikayet etmek istiyorum
-
bir rezidans, otel, konut yapilmadan gidebildigin bir halk plaji varsa bunun degerini bil yat kalk dua et derim.
ucret alinmasi yasak ise bunu belediyeye sikayet edebilirsin ama %1000 eminim ki orada bir ucret uygulamasinin oldugundan belediyenin haberi vardir
-
hocam şuan çeşme gibi lüx bir yerde bildiğim 2 tane halk plajı var. ikiside ücretsiz. ha adam plajın yanında ufak bi parsel kiraladıysa belediyeden, illaki dükkan sahibi orayı kafana göre kullandırtmaz .. bu danışıklı döğüş biraz. şikayet etsende yaz dönemi pek bi sonuc alamazsın. belediyeler cebe indiriyor parayı, büfecide ordan indiriyor. parti gozetmeksizin, chpli/akpli/mhpli bütün belediyeler boyle. Deniz kenarlarının hangi partiden olduguda malum...gemisini yürüten kaptan misali. Ama yinede ücretsiz birçok halk plajı mevcut bildiğim: balıkesir,fethiye,ayvalık,edremit,gümüldür,çeşme,seferihisar,marmaris.. vs vs..
-
hocam halk plajı ücretsizdir zaten ama ordaki şezlognları araba gibi düşün günlük kiralıyosun. kendi malzemelerinle zaten yatmana kimse bişey demez. ben 1 hafta boyunca kullandım 1 günlük 5 tl 'di makbuz bile veriyolardır
-
vukuat bunu yazdıBenide apuaparka damsız olmam sebebi ile almadılar bende şikayet etmek istiyorum
oha bu gerçek mi?çok aptalca bişey hayatımda duymadım amk..21523 kere girdik biz,kesinlikle şikayet hoca
-
vukuat bunu yazdıBenide apuaparka damsız olmam sebebi ile almadılar bende şikayet etmek istiyorum
Ulan ne güldüm ya :D
-
Bosluk bunu yazdıvukuat bunu yazdıBenide apuaparka damsız olmam sebebi ile almadılar bende şikayet etmek istiyorum
Ulan ne güldüm ya :D
valla almadılar hacılar parası neyse verelim dedim olmaz dediler kibarca kovdular.bende belediyenin havuzunda yüzdüm
vukuat tarafından 08/Tem/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir