folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Hakkında

Hamster Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ulan amma akıllı çıktı bu şerefsiz her gün kafesin dışına çıkarıyorum bir kaç gündür baktım geceleri kalkıp ağzıyla kafesin kapağını kaldırıyor bide ışık tutunca bırakıyor yem yiyormuş gibi falan yapıyor şimdilik dışarı çıkamaz gibi kapağı bırakınca kapak kapanıyor buda mal gibi kalıyor ama bu azimle çıkacak bu ordan micheal scofield gibi hayvan aldık yemin ediyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

kafesindeki talaşı eksik etme, bol bol dök hatta ve kokmaya başlayınca değiştir.

Aynı odada yatmıyorsan dönen tekerleğini tak, geceleri saatlerce çeviriyor onu :D

birde yabani olmasını istemiyorsan sık sık eline al sev. 

Çekirdek gibi şeyler ver. Onların hepsini ağzına toplayıp kafesinde kendi yaptığı bir köşeye boşaltıp ordan yiyor. Zaten yemek köşesi, uyuma köşesi, pislik köşesi ayrı oluyor.

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onparlak
    onparlak's avatar
    Erkek

tatlı şeyler atma önüne,benim evdeki arkadaşlar besliyordu,çok pis kokuyor yahu,bide üreyince yavruları ayırmazsan öldürebiliyor yavruları.Lakin yol yakınken kurtul bence  :)

http://parelsoft.com/ || http://torrentdeposu.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ömürleri ne kadar bu hayvanların, ölürse ben ölüsünü atamam aga bi de bunların :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı

ömürleri ne kadar bu hayvanların, ölürse ben ölüsünü atamam aga bi de bunların :)

2 sene diyorlar ama bilmiyorum hocam hayvanın rahatlığına bağlı bende atamam ölürse falan evdekiler alır ben ölüsüne bakmam bile 1 ay falan oldu benimki yavruydu baya büyüdü önümüzdeki ay eğlenceli bi kafeste aldım mı ona dahada ölmez bu :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

xhamster sandım :(

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

başbelası hayvanın tekidir , bitanesi kaldıydı başıma hayvanı müptezel etmiş eski sahibi bildiğin alkolik , esrar falan da yediriyormuş, kimbilir daha başka neler vermiş ,  hayvan resmen kafayı çizmiş.  eski sahibi atmış sokağa bizim patronda acıyıp getirdiydi işyerine  ve yalnız yaşıyon arkadaş olur sana bahanesiyle ihale bana kaldı ,  götürdüm eve fakat canımdan bezdim mendebur yüzünden. içmediği zaman yıkıyor ortalığı kafesinde kendini oradan oraya vurup duruyor fakat önüne koy birayı şarabı sünger gibi içer , sonrada vurur kafayı yatar 

evden çıkarken suluğunu bira dolduruyom akşam eve geldiğimde hazret içip sızmış oluyor çoktan , neyse sonra "ay ne şekermiş" diyen hatunun birine verdim de kurtuldum mendeburdan şimdi alkolü azaltmış sağlıklı besleniyormuş , tekerlek top falan almış spor yapsın diye köfte gibi birşeydi nasıl spor yapacaksa 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Rebel_Rider bunu yazdı
    seadog bunu yazdı

xhamster sandım :(

ulan siteye bişi oldu zannettim .p

look et dı dabela oldum bende. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Bende gonzales var. Isırmıyor doğrusu ben almıyorum elime abim alıyor. Şuan kafesini kemiriyor mesela sesi geliyor. :D

Bi kaç fotoğrafı:

a

Yıkandıktan sonra : 

a

a

a

a

pSkpt tarafından 17/Ara/12 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

başbelası hayvanın tekidir , bitanesi kaldıydı başıma hayvanı müptezel etmiş eski sahibi bildiğin alkolik , esrar falan da yediriyormuş, kimbilir daha başka neler vermiş ,  hayvan resmen kafayı çizmiş.  eski sahibi atmış sokağa bizim patronda acıyıp getirdiydi işyerine  ve yalnız yaşıyon arkadaş olur sana bahanesiyle ihale bana kaldı ,  götürdüm eve fakat canımdan bezdim mendebur yüzünden. içmediği zaman yıkıyor ortalığı kafesinde kendini oradan oraya vurup duruyor fakat önüne koy birayı şarabı sünger gibi içer , sonrada vurur kafayı yatar 

evden çıkarken suluğunu bira dolduruyom akşam eve geldiğimde hazret içip sızmış oluyor çoktan , neyse sonra "ay ne şekermiş" diyen hatunun birine verdim de kurtuldum mendeburdan şimdi alkolü azaltmış sağlıklı besleniyormuş , tekerlek top falan almış spor yapsın diye köfte gibi birşeydi nasıl spor yapacaksa 

hocam öyle bir anlattınki gözümde amateme zorla yatırılmış bir şarapçı canlandı

Toplam Hit: 8133 Toplam Mesaj: 69