folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hangi Download Sitesini Kullanıyorsunuz?

Hangi Download Sitesini Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

hala karar veremiyorum en iyisi rapidshareyi bırakmamak gibi :) bakıyorum herkes hotfile yüklüyor ama yavaş.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

download sitesi mi ?

torrent dururken ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:
    -----------------------------

Her zaman her yerde en iyisi rapidshare

Kesinlikle,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

en iyisi hotfile boşa tartışma yapmaya gerek yok,, hangi dosya paylaşım  sitesinin iyi oldunu download cıya deil uploadcıya sorman gerekiyor

çünki onlar ne yüklerse sende onu indirirsin, rapidshare batacak az kaldı , atgözlüğü takan gitsin hala rapid link pls pls desin 

rapidshare artık uploader lara bişi kazandırmıyor oyüzden de büyük warez siteleri (depo depo vb. gibi ) anti rapid kararı aldı rapid link istemek ban sebebi olcak nerseyde..

niye hotfile ?  uploda a iyi para ödüyor, kolay kolay hesap ban yemiyor yada en kötü premium hesap normal hesap a çevriliyor rapid gibi acont gte girmio.

niye hotfile ? limitsiz download ve limitsiz upload imkanı veriyor (premium)

niye hotfile ? rapidshare den hiç bir eksigi yok  idm kullanan biri rapidshare den 900 le dosya çekiosa hotfile den de 900 le çeker çekemiosan paralel download yap gene çekersin. (hat hızın kadar download hızın olur )

2. alternatif fileserve  , hotfile gibi oda saglam gelir kapısı sunuyor upload yapmak download yapmak kolay , free hesaplar server yoğunluguna göre 

250/450 kb arasi download yapabilir    premiumlarda upload ve download limiti yoktur sınırsız (hotfile gibi)

niye netload deil ?  , kolay dosya siliniyor, upload hızı yavaş , geç ödeme yapıyor bu yüzden çok alternatif lazımsa kullanılabilir

niye uploaded.to deil ? , yaygın deil upload yapanlar fazla sevmiyor

niye mediafire deil ?  free site kimsenin işine yaramaz para kazandırmıyorsa warezciler oraya upload yapıp link paylaşmaz 

niye megaupload deil ?  çünki telif haklarından hemen dosya siliyor , kolay hesap banlıyor , kazandın parayı zor ödüyor 

birçok dosya servisi sitesi war bizde açtık işlettik önemli olan alan ve verenin mutlu olması , oraya yükleyen yoksa indiren de olmaz. 

hala rapid rapid diyen varsa kördür , sakın bu vakitten sonra rapid den yıllık hesap fln almayın yanarsınız. mayonez ve depodepo ztn kaldırdı rapid linkleri haklı olarak , çok büyük zarar ettiler .  hotfile deneyin memnun kalmamanız imkansız...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Torrent kullanıyorum yeni başladım kullanmaya ve az önce 550'yi gördüm.Zaten ortalama 250-300 arasında yani çok iyi bence.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

download sitesi mi ?

torrent dururken ..

herkez torrent ile uğraşmaz bi site içeriği ile yetinmek yerine al pre hesap tüm warez sitelerinden en taze dosyaları çek 

benim bitturk hesabım da 1tb upload var ratiom 32 fln  zamunda da ztn ratio sıkıntısı yok ama amaç özgürlük

yoksa zamunda server da 10 20 mb / sn ile bile inen dosyalar var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

nidafilm bunu yazdı:

Her zaman her yerde en iyisi rapidshare

Kesinlikle,

yavaşş....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

niye hotfile ? rapidshare den hiç bir eksigi yok  idm kullanan biri rapidshare den 900 le dosya çekiosa hotfile den de 900 le çeker çekemiosan paralel download yap gene çekersin. (hat hızın kadar download hızın olur )

çok güzel anlatmışsın ama rapidle 700-800le indirilirken hotfile ile en fazla 250-300. çoklu indirme yapmayıda denedim evet o zaman rapidle nerdeyse aynı hız oluyo ama bağlantı kopunca otomatik olarak başlamıyor hotfile en az 5 dk hata veriyor modemi açıp kapatmazsam.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

çok güzel anlatmışsın ama rapidle 700-800le indirilirken hotfile ile en fazla 250-300. çoklu indirme yapmayıda denedim evet o zaman rapidle nerdeyse aynı hız oluyo ama bağlantı kopunca otomatik olarak başlamıyor hotfile en az 5 dk hata veriyor modemi açıp kapatmazsam.

hocam pre isen idm de tek link de son hız indirir , 1gbps lık vps de test ettim hotfile 1 link  18mb /sn ile iniyordu (saniyede 18mb) 

eğer hat hızın 8mbps ama hotfile den yavaş çekiosan o senin hattın ile ilgili bir sorundur , ayrıca internet gittinde sorunsuz devam etmesini 

istiyorsan jdownloader kullan , daha yavaş iner ama o da paralellige baglı 3 4 tane aynı anda çekersen 900 görür rahat idm de tek yada 2 link de 900 görür 

rapid share nin güzel yanı free lerde de hızlı inebilmesiydi , Presinde tüm siteler aynıdır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

rapidshare ve hotfile...

ikisinde de aynı hız, limitine kadar kullanıyorum IDM veya jdownloader ile

Toplam Hit: 5529 Toplam Mesaj: 36