Hangi Ekran Kartını Alıyım?
-
Arkadaşlar ekran kartını değiştircemde hangi marka ve özellikleri önerirsiniz birde fiyatı ne kadar olur onları merak ediyorum...
Şimdikinin özellikleri:256 MB ekran kartı 7600 gs
Şimdiden teşekkürler
-
sıfır alacaksan 8800gt veya 3870 veya 4770 al derim piyasadaki tüm oyunları 1280x1024 çözünürlükde tüm ayarlar acık şeklinde en kötü 30 fps şeklinde oynatıyor. fiyat aralıkları 150- 180 arası değişiyor.
-
CesurTurk bunu yazdı:
-----------------------------
sıfır alacaksan 8800gt veya 3870 veya 4770 al derim piyasadaki tüm oyunları 1280x1024 çözünürlükde tüm ayarlar acık şeklinde en kötü 30 fps şeklinde oynatıyor. fiyat aralıkları 150- 180 arası değişiyor.
-----------------------------Sağol CesurTurk tam bana uygun,birde diğer müridlerin fikrine bakayım.
-
rüyalarımın ekran kartı :W
FX5600
Buradan bi sürü çeşidi kıyaslayabilirsin : http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------CesurTurk bunu yazdı:
-----------------------------Sağol CesurTurk tam bana uygun,birde diğer müridlerin fikrine bakayım.
Edit:Kullandığınız ve beğendiniz markalarıda yazarsanız sevinirim.Yada kullanmadan kaliteli olduğunu bildiğiniz.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------rüyalarımın ekran kartı :WFX5600
------------------------------------------
Güzelmiş hacım bu arada yanlışlıkla aynı mesajı iki kez gönderdim kusura bakmayın
-
Nvidia quadro iyi güzel de profesyonel bir kart. Çizim yapanlar kullanır. Oyunlarda fiyatı kadar performans vermez. Fiyatına bakıp aaa bu kart çok iyiymiş diye atlamamak lazım.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Nvidia quadro iyi güzel de profesyonel bir kart. Çizim yapanlar kullanır. Oyunlarda fiyatı kadar performans vermez. Fiyatına bakıp aaa bu kart çok iyiymiş diye atlamamak lazım.
-----------------------------Bilgin için saol hocan
-
zaten oyunndan bahsettimiz yokki AE ve Photoshop için mükemmel tercih quadro oyun için alcaksan uygun fiyatlı bişey tavsiyem
Sapphire Radeon HD3870 512MB 256bit DDR4
-
dediğim ekran kartları ek güç girişine ihtiyaç duyuyor adam akıllı psu olması lazım bi de yukarda yazmayı unuttugum 9600gt 9800gt ler var. yazdıgım nvidia serisi ekran kartlarını sonunda x olanları daha performanslı. ama sana şiddetle 4770 tavsiye ederim markası önemli deyil. su an
bende 2 adet 3870 cf modunda 2. cisi 4x modunda çalısıyor aldığım 3dmark 06 skoru 19255 x38 x48 chitset anakartta 22k 23k bulurum sanırım
-
Alacağın ekran kartı öncelikle kalitesi belli bir marka olsun bence. Oyun delisi biz gençleri başkası tatmin edemiyor :D
Anakartını filan bilmiyorum ama uyumlu olursa linkteki gibi bir ürün iyi olur kanısındayım :))
http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=98&sub_id=298