Hangi Ekran Kartını Alsam ?
-
nvidia onerırım
ati yi onermıyorum...
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Pahalı gelmezse 1 GB NVidia 9600GT ya da 9500 GT tavsiye ederim. Minimum istediği ekran kartı NVidia 7900 olması gerek.
-----------------------------+ katılıyorum ama 7900 de az hocam gta için yine rahatsız edicektir oyunda.oyun oynamak istiyorsan paraya kıyıcan hoca ayrıca=)
-
Ben 7900 alsın demedim ki zaten :) Mininmumdan ne kadar yüksek kart alacağı hakkında bir fikri olsun diye söyledim. Bende 8500 GT var ama tam test edemedim. İşlemcim P4 3.0. Galiba o yüzden hafiften takılma oldu.
-
hacım alırsan 4830 al ;) sapphire olsun markası :) ufak bi oc ile 4850 hızına çıkabiliyor.. ben kafedeki makinalarda kullanıyorum gta 4 full detaylar sıfır takılma.. yok okadar param yok diyorsan 4670 al.. atiden şaşma
-
Biriniz ATI'den sasma diyo,öbürünüz ATI'ye hayır diyo :)
-
http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari_kategorisinde/his_hd4850-334-5978.html
buyur kullandığım kart. açmadığı oyun yok şu an.. piyasadaki bütün oyunları oynuyorum..
-
9500 gt işini görür bence..
akakce.com gibi sitelerden en ucuz fiyata ulaşabilirsin.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Biriniz ATI'den sasma diyo,öbürünüz ATI'ye hayır diyo :)
-----------------------------Sen onlara bakma :) Önemli olan kartın özellikleri, hızı. Ama şöyle birşey var. Mesela NVidia 9600 çıkardı Ati de ona karşılık 4670 çıkardı. Genelde bu tip durumlarda NVidia 9600 performansı almak istiyorsan Ati'nin 1-2 üst modelini alman gerekir. Amd işlemcilerde olduğu gibi yani. İşlemci modellerine Intel'deki hız karşılığını yazıyorlar ama hiçbir zaman o performansı vermiyor :) Mesela 1.8 Ghz işlemcinin modeline 2500+ yazıyorlar diyelim. Sen Intel 2.5 Ghz alacağıma Amd 1.8 Ghz alırım daha iyi diyorsun ama 2.5 Ghz intel ile karşılaştırabilmen için 2.5 Ghz Amd alman gerek.
-
hayalim canlandı birden :S
-
hocam o sisteme güzel güzel 4870 gider aslında ama.. çok para yatırmayayım diyorsun.. öyleyse en mantıklısı 4670.. veya bulabilirsen 9600gt green edition :) nvidia dakka başı isim değiştirip duruyo ati sağlam kart çıkartıyor.. yıllardır kullanırım herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar.. hiç yarı yolda bırakmadılar.. ne kadar nvidia kullandıysam mutlaka arızalandı.. AMD-ATI Forever!