folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Ekran Kartını Alsam ?

Hangi Ekran Kartını Alsam ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

nvidia onerırım 

ati yi onermıyorum... 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    Pahalı gelmezse 1 GB NVidia 9600GT ya da 9500 GT tavsiye ederim. Minimum istediği ekran kartı NVidia 7900 olması gerek.

+ katılıyorum ama 7900 de az hocam gta için yine rahatsız edicektir oyunda.oyun oynamak istiyorsan paraya kıyıcan hoca ayrıca=)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Ben 7900 alsın demedim ki zaten :) Mininmumdan ne kadar yüksek kart alacağı hakkında bir fikri olsun diye söyledim. Bende 8500 GT var ama tam test edemedim. İşlemcim P4 3.0. Galiba o yüzden hafiften takılma oldu.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hacım alırsan 4830 al ;) sapphire olsun markası :) ufak bi oc ile 4850 hızına çıkabiliyor.. ben kafedeki makinalarda kullanıyorum gta 4 full detaylar sıfır takılma.. yok okadar param yok diyorsan 4670 al.. atiden şaşma

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Biriniz ATI'den sasma diyo,öbürünüz ATI'ye hayır diyo :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari_kategorisinde/his_hd4850-334-5978.html

buyur kullandığım kart. açmadığı oyun yok şu an.. piyasadaki bütün oyunları oynuyorum..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

9500 gt işini görür bence..

akakce.com gibi sitelerden en ucuz fiyata ulaşabilirsin.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    Biriniz ATI'den sasma diyo,öbürünüz ATI'ye hayır diyo :)

Sen onlara bakma :) Önemli olan kartın özellikleri, hızı. Ama şöyle birşey var. Mesela NVidia 9600 çıkardı Ati de ona karşılık 4670 çıkardı. Genelde bu tip durumlarda NVidia 9600 performansı almak istiyorsan Ati'nin 1-2 üst modelini alman gerekir. Amd işlemcilerde olduğu gibi yani. İşlemci modellerine Intel'deki hız karşılığını yazıyorlar ama hiçbir zaman o performansı vermiyor :) Mesela 1.8 Ghz işlemcinin modeline 2500+ yazıyorlar diyelim. Sen Intel 2.5 Ghz alacağıma Amd 1.8 Ghz alırım daha iyi diyorsun ama 2.5 Ghz intel ile karşılaştırabilmen için 2.5 Ghz Amd alman gerek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

hayalim canlandı birden :S

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam o sisteme güzel güzel 4870 gider aslında ama.. çok para yatırmayayım diyorsun.. öyleyse en mantıklısı 4670.. veya bulabilirsen 9600gt green edition :) nvidia dakka başı isim değiştirip duruyo ati sağlam kart çıkartıyor.. yıllardır kullanırım herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar.. hiç yarı yolda bırakmadılar.. ne kadar nvidia kullandıysam mutlaka arızalandı.. AMD-ATI Forever!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 3320 Toplam Mesaj: 31