Hangi Kodun Ne İşe Yaradığını Öğrenebileceğimiz Bir Yer Var Mı?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
Programmer bunu yazdı:
MRT_Ge-Force bunu yazdı:
msdn.com
-----------------------------msdn türkçe değil be hocam :( keşke olsa
edit : www.planet-source-code.com da ingilizceymiş :(
-----------------------------Yabancı dilin yoksa programlamayla işin ne?
-----------------------------bak işte buna kızarım aptalmısın dostum sen tüm programcıların yabancı dili mi var ? sadece gerektiği kadar biliyorlar biz ona meslek ingilizcesi diyoruz mesleğin gerektirdiği kadar
-
Programmer bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
MRT_Ge-Force bunu yazdı:
msdn.com
-----------------------------bak işte buna kızarım aptalmısın dostum sen tüm programcıların yabancı dili mi var ? sadece gerektiği kadar biliyorlar biz ona meslek ingilizcesi diyoruz mesleğin gerektirdiği kadar
-----------------------------Terbiyesizliğin lüzumu yok.
-
Caliber bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
MRT_Ge-Force bunu yazdı:
msdn.com
-----------------------------Terbiyesizliğin lüzumu yok.
-----------------------------terbiyesizliği yapan sensin
-
Herkes ingilizce diyorsa vardır bi bildikleri di mi? Niye kafanın dikine gidip yardımcı olmak isteyenlere gider yapıyosun ?
Programlama öğrenicem diye çırpınacagına İngilizce öğren gerisi kolay diyor adamlar.
-
fatX bunu yazdı:
Herkes ingilizce diyorsa vardır bi bildikleri di mi? Niye kafanın dikine gidip yardımcı olmak isteyenlere gider yapıyosun ?
Programlama öğrenicem diye çırpınacagına İngilizce öğren gerisi kolay diyor adamlar.
-----------------------------öyle demiyor işte anladık tamam ingilizce şart adam ingilizce bilmiyorsan
Yabancı dilin yoksa programlamayla işin ne? diyor usluba bak
-
çok çok basit bir örnek vericem kodu derledin aşağıda şöyle bir hata geldi
Cannot define a Public user-defined type within a private object module
şimdi bunu anlaman için ingilizce bilmen lazım yada derlerken karşılaşabileceğin hataların hepsinin listesini bulup oturup anlamalarını ezberlemen lazım hangisi daha mantıklıca acaba?
-
nightmare07 bunu yazdı:
çok çok basit bir örnek vericem kodu derledin aşağıda şöyle bir hata geldi
şimdi bunu anlaman için ingilizce bilmen lazım yada derlerken karşılaşabileceğin hataların hepsinin listesini bulup oturup anlamalarını ezberlemen lazım hangisi daha mantıklıca acaba?
-----------------------------yaw tamam anladık ingilizce şart arkadaşlar üstüme gelmeyin yahu :D ben adamın uslubundan bahsettim katılıyorum size
-
Programmer bunu yazdı:
nightmare07 bunu yazdı:
-----------------------------çok çok basit bir örnek vericem kodu derledin aşağıda şöyle bir hata geldi
yaw tamam anladık ingilizce şart arkadaşlar üstüme gelmeyin yahu :D ben adamın uslubundan bahsettim katılıyorum size
Üslübum düzgün senin gibi hakaret de edebilirdim ama etmedim. Neyse hevesini de kırmayalım ama yine diyorum yabancı dilin yoksa programlamaylada işin yok. Onu öğrenmeye bak. -
önce ingilzice öğren, sonra gel.
ister vb , ister flash , ister php kas ingilizce şart türkçe kaynaklar da yamalı don yaparsın anca kendine.
-
konunun takipcisiyim...