Hangi Reklam Tipi Daha Etkilidir?
-
Kişisel web sitesi ve blog için reklam vermek istesem sizce Google Adwords mu yoksa Facebook reklamları mı daha etkili olur ? Ve maliyet açısından hangisi daha avantajlıdır?
-
AdBlock çıktı, Reklam paraları çöpe gitti.
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------AdBlock çıktı, Reklam paraları çöpe gitti.
-----------------------------kurunun yanında yaş da yanar boku çıktı reklamların napak
-
viral bir reklam çek youtube'a koy :) etkisi büyüktür :)
Edit : Buda örnek çok iyi bir viral reklamdır.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------AdBlock çıktı, Reklam paraları çöpe gitti.
-----------------------------kurunun yanında yaş da yanar boku çıktı reklamların napak
-----------------------------valla ben kullanıyorum, hatta extradan ekledimde bişiler. Adultta da çok reklam var abi :S
-
Sosyal medyayı öneririm. (Twitter, facebook vb.)
-
facebookdan salla viral reklamı tamamdır
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------facebookdan salla viral reklamı tamamdır
-----------------------------Kesinlikle :) akılda kalıcı birşey yaptınmı birde tuttumu kesinlikle ilk zamanlar hit çok yükselir ama daha sonrada etkisi sürer her izleyen tekrar uğrayacaktır siteye :) viral reklam projelerine örnek Yedigünün Batesmotelpro için çektirdiği patlak sokaklar filmi sonra bir evlilik tekfili vardı türk havayollarının o reklam bunlar akılda kalıcı şeyler :)
-
yok viral reklamla işim olmaz viral reklam eklenecek bir içerik yok kişisel makalelerimin bulunduğu bir site
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yok viral reklamla işim olmaz viral reklam eklenecek bir içerik yok kişisel makalelerimin bulunduğu bir site
-----------------------------özgün yazıp seoya dikkat ettiğin sürece ve sosyal medyada ilgili kişilere bu yazıları duyurabildiğin sürece reklam vermeye ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum.
zaman kısıtlı reklam basıcam illa diyosan ayrı
-
hergün yazıların linkini facebook tweeterde paylaş ama çok çarpıcı isimler kullan anca gelen olur.. yoksa sosyal medya pek işe yaramıyor.. ilgili az olduğundan ve rakip fazlalığından artık pek tutmuyo.. adwords ve facebook reklamlarıda aynı.. viral reklam işi çok iyi ama onu tutturmak önemli site makale diyosan heryere yayman yani diyeceğim biraz amele reklamı yapıcaksın hocam daha sonra sadece ilgililer girer nlar senn reklamını yapar zaten..
facebook olayını bildiğimden söyledim üniversitenin sayfası bile tutmuyo yani düşün artık..