Hangi Şampuanı Kullanıyorsunuz
-
BerkayCit bunu yazdı
doktor tavsiyesi ile vichy dercos kullanıyorum
+1 ben de doktor tavsiyesiyle vichy dercos anti dandruff+anti pelliculare bilmemne yazan seriye başladım.
Şikayet arada bir ortaya çıkan ağır kaşıntılı hafif kepekli sıkıntıydı. Eczaneye gittim ilk şişeyi alırken (sanırım) kükürtsüz mü bişeysiz hassas(sensitive) versiyonuydu. Memnun kaldım. Bi de hassas olmayanları var 4-5 çeşit şampuan. İkinciyi alırken hassası yoktu ellerinde normalinden aldım. Hassasın kokusu falan daha gzeldi ama etki aynı, şikayet ortaya çıkınca 2-3 gün o şampuan, geri kalan zamanlarda fark etmiyor ne kullandığın...
-
saç için hangi doktora gidiyoruz ki
-
valla konu gider gibi geldi bana ama yinede yazayım boş kalmasın :) Clear kullanıyorum hocam kepeğe karşı iyi oluyor.
-
bensiz_aglama bunu yazdı
saç için hangi doktora gidiyoruz ki
Cildiye.
-
seagate189 bunu yazdısamaccc bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
En son bebekken dalin sampuan kullandirilmisim,kendimi bildim bilelide dalan sabun kullanıyorum hic bi zararini gormedim :))
hangisini kullanıyorsun . ? bende denedim saçları sabunla yıkamayı keçi yünü gibi oluyor sonunda ( NOT KELİM .:)
Antik serisi hocam
Emin değilim . Zeytin yağlı olma ihtimali yüksek .
-
dalin
-
Temiz erkekler
-
El yapimi dogal zeytinyagi sabunu.
Benim sac tellerim cok ince ve yumusak, bununla yikayinca sertlesiyor iyi oluyor artisi bu benim icin ayrica dogal olmasi en buyuk artisi.
Eksisi ise ilk 5-10 yikamada kepek yapiyor sonra cilt alisiyor.
-
hergün kullanıldığında saç dökülmesini engelliyor eczane fiyatıyla gittigidiyor fiyatı arasında çok fark var bu arada.
-
Header Sholder
kesinlikle kepek gidericidir.. Saçlarımda son derece güçlü.