Hangi Siteden Lens Almalıyım ?
-
internet ten lens alan murid ler siz nerden aldınız
not: dereceli lens ve uzun süreli kullanmak için
bide hangi marka önerirsiniz ?
-
bu torik (astigmat) lens lerde renk li varmı lens
-
hocam bausch&lomb pure vision kraldır,
sakın ve sakın,air optix aqua fln deneme. bausch&lomb en sağlamı,gözde lens yokmuşcasına..
solüsyon olarak yine aynı firmayı önerebilirim.renu'lar bi ara toplatıldı ama , saçma sapan şey , boşver sen al bişey olmuyor..
he bir de ekonomik olarak bak,solüsyon alamazsan,aynı işlemi serum da görüyormuş,ama proteinleri temizler mi emin değilim.. -
internetten nie alıorsun?
-
hocam ekonomik de arıyorum burda 250 lıra dedi gözlükcü
-
hocam solusyonlar pahalı diil de lens ler
-
hangi sisteden bakım
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
ben alternatif belirttim hocam. -
batuhan14 bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
ben alternatif belirttim hocam.
-----------------------------hocam nerden almamı önerirsin hangi siteden bausch&lomb alıcam dedin gibi
acaba bunlarda renk li olabiliyomu torik (astigmatli )için
-
astigmat renklisi yok hocam.. bende bausch&lomb kullanıyorum yıllık alıyorum 120 TL 6 çift.. her gün yatarken çıkarıyorum sabah takıyorum solusyonuda aynı firmanın solusyonunu kullanıyorum hiç sorun yok.. her bir lens yıpranmazsa, göze batma veya kızarıklık yapmazsa en fazla 4-5 aya kadar kullanabiliyorum.. hiç internetten alışveriş yapmadım genelde gözlükçü arkadaşımdan alıyorum.. www.lensmarket.com bu siteyi öneriyorlar ama reçete olmadan vermiyorlar..
-
essan bunu yazdı:
astigmat renklisi yok hocam.. bende bausch&lomb kullanıyorum yıllık alıyorum 120 TL 6 çift.. her gün yatarken çıkarıyorum sabah takıyorum solusyonuda aynı firmanın solusyonunu kullanıyorum hiç sorun yok.. her bir lens yıpranmazsa, göze batma veya kızarıklık yapmazsa en fazla 4-5 aya kadar kullanabiliyorum.. hiç internetten alışveriş yapmadım genelde gözlükçü arkadaşımdan alıyorum.. www.lensmarket.com bu siteyi öneriyorlar ama reçete olmadan vermiyorlar..
-----------------------------hocam ben baktım 2 kutu 1kutuda 6 çift 180 e bulabildim .bide aylık diilmi bunlara yani her gün illa takıp cıkarmak gerekiyomu takıp cıkrarıken solusyon suruyomusun devamlı biraz bilgi veririsen