Hangisini Alayım 'Cep Telefonu'
-
şimdi müridler bendeki çakma blackberyy'i birini buldum geçirdim 150 liraya
arkadaşın kartını alacam 300 lira limit kalmış yani toplam 450 milyon limitim var
5800 almayı düşünüyorum ama dokunmatik diye kararsız kaldım şahsen bb kullanırken iyiydi klavyesi rahattı ama wifi için aldığımdan dokunmatik daha rahat olur diyorum kullanım açısından
bide sürekli konusu geçiyor androidli telefon filan diye onun hikayesi nedir ?
-
benim de limitim seninki kadardı. 2 gün önce E63 aldım. Şimdilik çok memnunum.
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------wifi filan nasıl hocam sorun var mı ?
donma kopma filan bide sitelerde gezerken zorluk oluyor mu ?
yani iyi tasarlıyor mu sayfayı (yada her ne deniyorsa)
-
nokia'ların wifi yaramaz.
iphone'un çatır çatır çektiği yerde 5800 ıkınıyor.
-
sağlam birşey arıyosan e51 tavsiye ederm. Sıfır'ı 400 civarı birşey. wfi,gps felan özellikleri var..İlla dokunmatik istiyorsan sadece üst tuşları dokunmatik olan sony ericcson k850 var harika birşey..Bunun fiyatıda 400'ü geçmez kanımca..
-
5800'ın Sadece Dokunmatiği Ve 2-3 Özelliği Var Diğer Nokia Serisinden Ayıran
Diğerlerinden O kadar Farkı Yok Wifi Muabbeti Nedir Yahu ?
-
Ern3st bunu yazdı:
sağlam birşey arıyosan e51 tavsiye ederm. Sıfır'ı 400 civarı birşey. wfi,gps felan özellikleri var..İlla dokunmatik istiyorsan sadece üst tuşları dokunmatik olan sony ericcson k850 var harika birşey..Bunun fiyatıda 400'ü geçmez kanımca..
http://www.letsgomobile.org/tr/1479/sony-ericsson-k850/
-----------------------------abi sony güzel hoş telefondur alsam zaten w715 alacam ama 2.el satınca rezil oluyor 100 liraya alan çıkmıyor
@husnuweb
hoca öyle diyorsun ama bütçem belli iphone zor
-
----CartmaN---- bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------wifi filan nasıl hocam sorun var mı ?
donma kopma filan bide sitelerde gezerken zorluk oluyor mu ?
yani iyi tasarlıyor mu sayfayı (yada her ne deniyorsa)
----------------------------Wifi de sorun yaşamadım. Şimdilik telefona aşırı yükleme yapmadığım için donma vs yaşamıyorum. Kendi tarayıcısı güzel ve hızlı. Tarayıcıyı beğenmezsen opera vs. de yükleyebilirsin. Şu ana kadar tek beğenmediğim yanı symbian program yüklerken sertifika hatası almam. Yani yükleme yapamıyorum. Ama bu sorun tüm symbian 3rd telefonlarda varmış. Opda adlı siteden imei karşılığı sertifika alınıp sorun çözülüyor fakat ben imei verme konusunda bazı tereddütlerim var. Fakat bu gidişle vericem gibi görünüyor.
I phone un wifisi güzel olabilir ama o fiyata laptop satılıyor be hocam. 1.800tl telefona verecek kadar gözümü karattıysam 45-50 verip 3g tarifeleriyle heryerden bağlanırım.
Benim için gps önemli değil, telefonla fotograf çekme alışkanlığım yok diyorsan en ideali bence bu cihaz. Ama dediklerim de olsun diyorsan keseyi biraz açıp e71 almanı öneririm.
-
hoca 2 ayt önce samsung 5233 w aldım güzel telefon wifi side güzel çekiyor tavsiye ederim
-
IronEagle bunu yazdı:
5800'ın Sadece Dokunmatiği Ve 2-3 Özelliği Var Diğer Nokia Serisinden Ayıran
Diğerlerinden O kadar Farkı Yok Wifi Muabbeti Nedir Yahu ?
-----------------------------Wifi. Yani Wireless Fidelity. Yani Kablosuz Network. Yani Kablosuz Ağa Bağlanma.
-
herkese önerdiğim gibiiiii...
Sony Ericsson P1i
aradığın her türlü özellik mevcuttur.
şiddetle tavsiye :))
bb deki gibi klavyesi mevcuttur, dokunmatik ekran, wifi vardır sıkıntıda çıkarmaz, netde dolaşmakda kolaydır.
symbian uiq3 işletim sistemine sahip olmakla beraber kullanımı çok kolay/rahattır.