folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Harççlar Kaldırılmamış (Kaldırıldığına İnanan Kandırılanlar)

Harççlar Kaldırılmamış (Kaldırıldığına İnanan Kandırılanlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Meslek yuksek okulunu kollaya kollaya bi hal oldular cunku imam hatip'e etki ediyor. Eskisehirde 5 imam hatip var aq. Adam gibi okul yok cevrede. H

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

aof ile normal universite ayni mi?

Devlet nazarında ki farkının söylermisin bana  
    üniversteler arasındaki fark sadece özel sektörde vardır devlet nazarında hiçbirinin farkı yok en azından sen açıköğretim okudun seni memeur yapmıyoruz diyen bir kurum görmedim

Refah seviyesi çok yüksek bir ülkede yaşıyoruz Serdar.Bu ülkede ciddi puanlar alıpta çalışmak zorunda olduğu için mecburiyetten açık öğretim okuyan insanlar yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

hic dusunmeden aklima gelen bir kac farki soyliyim. aof burolari diye birsey var. buralarin kiralari ve personel giderleri var. sinav yerlerindeki personel ve guvenlik giderlerini de soylemeye gerek yok. 

koskoca istanbulda bile 4-5 tane aöf bürasu var diğer eişlerde 1 bilemedin 2 tane var ve binlerce de aöf öğrencisi var   şimdi bunlarla ödenecek değilmi diğer üniverstelerin hiçmi gideri yok devlet onlarar bütçe ayırabiliyorda bir aöf bürosunun kitrasına mı bütçe ayrılmıyor ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ya birader oturdugun yerden 2 milyona yakin kisinin hizmet aldigi bir sistem hakkinda atip tutuyorsun. her sene o kadar kisi ossye 1 kere giriyor 60 lira para oduyor. aofde 8 kere giriliyor. ona birsey demiyorsun buna laf soyluyorsun. ha gonul isterki bu ulkede egitim tamamen parasiz olsun ama su asamada oyle bir sey yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Kalktı valla hocalar daha bu gün okuldaydım yok öyle birşey. Bir tek 10TL istiyorlar kaza sigortası mı ne zıkkımsa onun için.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Resmi gazetede zaten yazıyordu bu. lisans, yüksek lisans, doktora 1. öğretimlerde harç alınmıyor. aöf lerde ise sadece katkı payı ödenmiyor. nasıl okuduysan gazeteyi? bir kanun çıkıyorsa açıkça her hükmü bellidir. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Açıköğretimde harçlar kalktı. Ama sadece katkı payı.

Senin bulunduğun üniversiteye göre öğrenim ücreti var. O devletle ilgili değil.

Bende istanbul üni. kayıt yaptırdım. 325 tl öğrenim ücreti ödedim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizde de harc yok hocam acikogretim sinav masrafi kitap masrafi felan hepsi icinde ondan oyle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

bi sen zekisin ya aq.yok oyle bir sey para mara vermedim ben. bide toplumsal mesajlar vermis hiammina.

Toplam Hit: 12694 Toplam Mesaj: 102