Harçlar Kalktı Mı ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

harç kalkacak mı ?

Dua edin yükselmesin :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

2. öğretimin zaten kalkmıcak pek umutlanma

1.öğretim için kalkarsa, 2.öğretim de kalkmasa bile düşer hocam.

en azından 982 lira ödemem dönemlik :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

2. öğretimin zaten kalkmıcak pek umutlanma

niye kim dedi 2. öğretimler üvey evlat mı _

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.

her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.

harçların kalkıp kalkmadığı da bakanlar kurulu toplantısından sonra açıklanır.

eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.

olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.

saygılar

iade diye bişey olmaz ki şimdiye kadar görülmemiş birşey. zaten geri işlemez böyle şeyler. gecikirse en fazla ikinci döneme vermezsiniz.

valla benim yaz okulunda açılmayan ders için yatırdıgım parayi iade ettiler benimde umudum yoktu ama bi gün baktim ki banka hesabimda yatmiş para :)

ayrıca bencede daha henüz kalkmamiştir benim bu herifin söylediği hiç bir şeye inanasım gelmiyor altından bi pislik çıkacak diye hep kıllanıuyorum .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

ben de anlamadım. Üni nin sitesinde verilen duyurulara göre kalkmamış. ama son anda bi açıklama olursa bilemem.

her yıl harç miktarını okullar açılmadan önce toplanan bakanlar kurulu belirleyip açıklıyor,üni lere bildiriyor.

eğer kurul okul açılmadan evvel toplanmaz ise harçları paşa paşa yatırıcaz, ve karar kalktığı yönün de olursa harçlar iade edilir.yok harçlara zam geldi isede farkı yatırırız.

olay budur hacılar-hocalar.hatta bi üni sitesindede açıklama yapılmış bu bakanlar kurulu toplanması ile ilgili.

saygılar

iade diye bişey olmaz ki şimdiye kadar görülmemiş birşey. zaten geri işlemez böyle şeyler. gecikirse en fazla ikinci döneme vermezsiniz.

valla benim yaz okulunda açılmayan ders için yatırdıgım parayi iade ettiler benimde umudum yoktu ama bi gün baktim ki banka hesabimda yatmiş para :)

ayrıca bencede daha henüz kalkmamiştir benim bu herifin söylediği hiç bir şeye inanasım gelmiyor altından bi pislik çıkacak diye hep kıllanıuyorum .

vallaha heves meves bilmem ama bu alttan kalan derslere fazla harç yatırma muhabbetinde ben 1149 lira har. ödedim 384 lira iade ettilerdi çokta güzel bi biçimde :) zaten önemli olan bakanlar kurulundan çıkacak kararmış... falanmış filanmış umutmuş fakirinmiş ekmeğiymiş :) 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    antivirus bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

saygılar

yaz okulu aynı şey değil ki hocam.

ben yeni bitirdim, rezalet çeke çeke ödedim yüksek harçları. umarım kalkar da yüzbinlerce arkadaşımız madur olmaktan kurtulur. aylık aldığı 240 lira bursla geçinenler biliyorum üniversitede.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kalkan birşey yok siz parayı şimdiden denkleştirmeye bakın. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kalkanları indirin beyler

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

yazın çalıştık çabaladık parayı denkleştirdik evelallah ama sıkıntı o parayı ... ettiğim ziraatine götürüp harç diye yatırdığında karşılığında sana sınırlı sayıda yetersiz kredi veren okula başta olmak üzere önüne çıkan herşeye sövüyosun be hocam. ayrıca evlat acısı gibi koyuyo be o bütün yaz biriktirdiğin para...

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

yazın çalıştık çabaladık parayı denkleştirdik evelallah ama sıkıntı o parayı ... ettiğim ziraatine götürüp harç diye yatırdığında karşılığında sana sınırlı sayıda yetersiz kredi veren okula başta olmak üzere önüne çıkan herşeye sövüyosun be hocam. ayrıca evlat acısı gibi koyuyo be o bütün yaz biriktirdiğin para...

3 ay tatili heba et it gibi çalış getir 1 milyar okula ver bilmem kaç para daha yurda verecez resmen adamları besliyoz :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 3042 Toplam Mesaj: 21