Hard Disk De Klasor Kayboldu
-
müridler harici hard disk kullanıyorum bi gün baktım çok önemli dosyaların oldugu klasör kayıp bulamadım silinmemis fakat bulamıyorum
-
silinmediğini nerden biliyon? madem öyle klasör içindekilerden birinin ismini arattır. çıkar ordan bulursun klasörünü
-
hdd ne virus girdiginden olabilir belki cozumu basit klasor ayarlarindan sistem dosyalarini gosteri secersen muhtemel sonuc alabilirsin yada dosya adini yukaridaki adres cubuguna yazarsan ulasabilirsin
tabiki bu bir varsayimdir.
-
tiklarken yanlislikla tasimissindir bir klasorun icine
klasor ismini arattir mutlaka
veya tek tek bak klasorlere
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tiklarken yanlislikla tasimissindir bir klasorun icine
-----------------------------aynen ben de çok yaşamışımdır bi klasörün içine atmış olabilirsin. Ayrıca biraz daha özenli konu aç be kardeşim
-
silinmediğini hard disk boyutundan biliyorum klasör 50 gb falandı
aratma klasor içlerine bakma klasör seçenekleri gibi çözümleri denedim daha farklı şeyler gerek gibi -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tiklarken yanlislikla tasimissindir bir klasorun icine
-----------------------------tecrübeli adam işte yaw :D bende yok ederdim öyle amq klasörü nereye gitti diye dellenirdim meger taşıyormuşuz yalnışlıkla :D
-
en az 5 kere tarttım içindeki klasorleride tarattım yok ulaşamıyorum hepsine baktım
-
taratma seçeneğinde gizli klasörleri ve sistem dosyalarını göster seçeneğini işaretle hocam bi de
-
hocam hepsini yaptım biliyorum fakat aramayla bakmayla çıkmıyo daha değişik bişi lazım ama ne
-
hocam dos a düş oradan listele gizli vs. ise liste de gelir veya dosya kurtarma programları ile bak görme şansın var... ( virüs olayı varsa dos modunda listede geliyor olması lazım eger sectör silinmesi gibi bir durumsa kurtarma porgramı ile dene o zaman da onun görmesi lazım )