Harici Diski "Bozmak"
-
Merhabalar,
Benim sorunum biraz farklısayılabilir. Evde kullanılan 500 gb phillips harici diski bozmak istiyorum. Bundan kastım içindeki dosyalar diyelim kalıcak ama erişim sağlanamıycak. Şöyle bir sorun oluyordu girilemiyordu chkdsk /f yapınca çözülüyordu. O sorunu manuel olarak nasıl yapabilirim ?
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar,
Benim sorunum biraz farklısayılabilir. Evde kullanılan 500 gb phillips harici diski bozmak istiyorum. Bundan kastım içindeki dosyalar diyelim kalıcak ama erişim sağlanamıycak. Şöyle bir sorun oluyordu girilemiyordu chkdsk /f yapınca çözülüyordu. O sorunu manuel olarak nasıl yapabilirim ?
-----------------------------Diski sapphire'in seyir terasından aşağı at gerisini Newton'un buluşu halleder ...
-
Mythbusterda harddiski anca bu büyük otobüsleri kaldıran elektıro mıknatıslarla bozabvilmişlerdi. kimse çük kadar mıknatıs demesin diye yaızıyorum :D
-
Coiner bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
Merhabalar,
-----------------------------Diski sapphire'in seyir terasından aşağı at gerisini Newton'un buluşu halleder ...
-----------------------------hocam komik ama windows üzerinden erişilemez yapmaya çalısıyorum .
-
Headhunterz bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
Headhunterz bunu yazdı:
Merhabalar,
-----------------------------hocam komik ama windows üzerinden erişilemez yapmaya çalısıyorum .
-----------------------------o diskin içindekiler kalacak ama ulaşılmayacak :/ yani o veriler içinde durduğu sürece erişilebileceği kanaatindeyim ... Direk fiziksel bir hasar verirsen içindeki manyetik diski bozarsan ulaşılmaz hale gelir diye düşünüyorum ...
-
he o zaman Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetiminden erişilebilirliklerle oynayıp halledebilirsin görülmez hdd
-
True Crypt ile hidden volume olarak şifrele
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------he o zaman Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetiminden erişilebilirliklerle oynayıp halledebilirsin görülmez hdd
devre dışı bırak seçeneği varmış. teşekkür ettim herkese. -
Headhunterz bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
he o zaman Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetiminden erişilebilirliklerle oynayıp halledebilirsin görülmez hdd
devre dışı bırak seçeneği varmış. teşekkür ettim herkese.
-----------------------------arkadaş sıkıntın bumuydu :D soramazmıydın hdd bilgisayara takınca görmesin die Yuh :d
sen bozmak deyince Bazılarımız da yüksek bir yerden, aşağıdaya at diyor birileri fiziksel zarar diyor.
-
Eski yöntemi elde etmek için farklı anlatınca çözümlerde apayrı olmuş
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
devre dışı bırak seçeneği varmış. teşekkür ettim herkese.
-----------------------------arkadaş sıkıntın bumuydu :D soramazmıydın hdd bilgisayara takınca görmesin die Yuh :d
sen bozmak deyince Bazılarımız da yüksek bir yerden, aşağıdaya at diyor birileri fiziksel zarar diyor.
Bundan kastım içindeki dosyalar diyelim kalıcak ama erişim sağlanamıycak bu açıklayıcı olur diye düşünmüştüm hocam :) başlık biraz abartı haklısınız. bu arada rene den ricam konuyu silmesi.