folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddisk Almayı Düşünüyorum(Western Digital)

Harici Harddisk Almayı Düşünüyorum(Western Digital)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar bu akşam yada yarın bu cihazı satın alacam 

kullanan varmı

sorun yaşayan varmı

marka güvenilirmi

satış sonrası hizmeti varmı firmanın(vatanın değil wd nin)

ve fiyat/performans oranı

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30371 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    marka guvenilir fiyat da bu urun icin gayet iyi,harddiskin uzerinde olusan parmak izleri ve cabuk tozlanma haricinde bi sorun yasayanda duymadım onlarinda cok rahatsız edicegini sanmam..gonul rahatligiyla alabilirsin bence...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    senin alacaqının haricinin 500 gblık olanını yaklaşık 1 yıldır kullanmaktayım, şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. elektrik kesildiqinde veya enerji birden kesildiqinde hiç bir veri kaybım olmadı bazı haricilerde bu oluyormuş. fiyatıda digerlerine göre çok çok iyi ve western digital çok eski bir hdd firmasıdır westernden şaşmamanı öneririm. mybooklar biraz kaba oluyor ama hiç sorun deqil kardeş bence onuda görmemezlikten gel. arşiv işimize yaradıqı için pek fazla elde gezdirme durumu olmuyor. servis olayınıda bilmiyorum servislik bir işim olmadı açıkcası. Western almanı tavsiye ediyorum.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

o parayı ona vermektense seagte free agent external 1tb almanı tavsiye ederim.yaklaşık 2 hafta falan önce aldım fiyatıda çok uygun.Şimdilikte gayet memnunum.
    11Mb/sn hızla işlem yapıyor (kopyalama ve kesme) yapıyor.Tabi bu hız donanımındaki bir kaç parçaya görede değişir hdd gibi.. benim ki emektar pc olduğu için..

Fiat: 227Ytl (tek çekim veya peşin için)

http://www.teknolojix.com/detail.aspx?typeid=7173&Urun=1%20TB%20(3.5)%20SEAGATE%20FREEAGENT%20DESKTOP%2032%20MB%20EXT%20HDD

üzerine 3-5 bişeler katmaya clısıyor bazı çakal bayilikler sakın 3ytl bile olsa fazla vereyim deme sitedeki fiat neyse o dur adam satmam derse hatta git şikayet et yada etmeden önce şikayetle tehdit et bak nasıl veriyo.Anında alırlar elinden bayiliğini yada yasal işlem başlatırlar.. 

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    marka guvenilir fiyat da bu urun icin gayet iyi,harddiskin uzerinde olusan parmak izleri ve cabuk tozlanma haricinde bi sorun yasayanda duymadım onlarinda cok rahatsız edicegini sanmam..gonul rahatligiyla alabilirsin bence...

zaten pek dokunmayacağım hdd ye birtane bölme yaptım  orada duracak hep sadece usb yi dokunacam okadar

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğinz cvplar için 

@nikoteen 

aga bunun 500 ü arka vardı br film almak dışında başka bişi yapmadım ama o 25-30 mb/s hızla atıyordu :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33472

bunu aldım geçenlerde Maxtor(Seagate), WDden artı olarak 32mb ön belleği var, 30mbps civarı dosya taşıma kopyalama hızı var. vatanda kalmamış gerçi, gittigidiyordan 250ytlye aldım. Ayrıca WD de fan var sanırım, gürültü yapabiler.

Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:

o parayı ona vermektense seagte free agent external 1tb almanı tavsiye ederim.yaklaşık 2 hafta falan önce aldım fiyatıda çok uygun.Şimdilikte gayet memnunum.
    11Mb/sn hızla işlem yapıyor (kopyalama ve kesme) yapıyor.Tabi bu hız donanımındaki bir kaç parçaya görede değişir hdd gibi.. benim ki emektar pc olduğu için..

Fiat: 227Ytl (tek çekim veya peşin için)

http://www.teknolojix.com/detail.aspx?typeid=7173&Urun=1%20TB%20(3.5)%20SEAGATE%20FREEAGENT%20DESKTOP%2032%20MB%20EXT%20HDD

üzerine 3-5 bişeler katmaya clısıyor bazı çakal bayilikler sakın 3ytl bile olsa fazla vereyim deme sitedeki fiat neyse o dur adam satmam derse hatta git şikayet et yada etmeden önce şikayetle tehdit et bak nasıl veriyo.Anında alırlar elinden bayiliğini yada yasal işlem başlatırlar.. 

birde zaten orada yazanı vermeyeceğim indirimli alacağım sanırım kdv siz haline denk gelecek 230 gbi bişi olacak sanki :S 

@trampfd 

evet onuda görmüştüm

tasarım bakımından daha zarif duruyor ve 32 mb cache  avantajı buna bakacam

benim için önemli olan servis hizmetleri bir sorun çıktığında adamlar beni dinlemeyecekse yüzüne bilebakmam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    edit: senin seçtiğin ürünün fiyatını görmemişim hoja hemen hemen tüm özellikleri fiat dahil aynı ama 5 taksitte ve tek cekımde (mantıken) senin ki daha avantajlı ama segatenin de ışıkları falan yanıyo böyle gök yüzü gibi şekil yani :) sen bilirsin hacı ikiside marka olmuş markalar :)

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Hacim Ürün Güzel Ama Birde Seagete nin Freeagent modellerine bak istersen.İlla Vd dersen Vatandaki fiyatdan daha ucuza bulabilirsin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

cihazı aldım 

şimdi küçük bir sorum olacak

nasıl kullanayım ntfs mi fat mi :S 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Hızlı dosya transferi ve büyük dosyalar için NTFS diyorum hocam. bide bildiğim kadarıyla FAT32 4 gb büyük dosya desteklemiyor sende grafik programlarıyla çok uğraşan bi hocamızsın programlarında büyüktür yani :)
Toplam Hit: 2226 Toplam Mesaj: 13